Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 začneme brať aj my 🙂
Baby čitala som v jednej diskusii o prstikovej metode - ale musim povedať že každa ktora to vyskušala tak do 3 mesiacov bola tehu ,,, možno natom niečo bude 😒 😀 😀
@azzura Mam pocit že my sme viac vystresovane ako lucecita 🙂
@vardzikova 🙂 lebo ked nie sme my tehotne tak sa upreme na niekoho kto by mohol alebo ma nejake príznaky. Ale to jej spinenie na zaciatku cyklu je cudne a aj jej je zle
@azzura tak v tom maš uplnu pravdu 😀 , ja byť na jej mieste tak si ho urobim určite? mysliš žeby jej vyšiel zly vysledok ked si to robi tesne po mrche?
@vardzikova neviem, netusim, ale treba risknut. Ale necudujem sa jej, že sa boji výsledku. Mne dnes klesla BT tak cakam kedy ta hnusoba cerven dorazi ☹
@bubacik5 no ale tie kvapky sa dajú kúpiť iba cez internet, ja som ich kúpila na tej stránke čo som ti poslala link, dovezie ti ich kuriér a poštovné je tuším 2,50€
neváhaj a kúp si ich aby si môhla od nového cyklu užívať, a ozaj ktorý si DC?
@delideli tak to som rada že to už skončilo, aj mňa to znervozňovalo 🙂
@lucecita jááááááááááj ešte zajtra a balím a potom už konečne padááááááám , už sa neviem dočkať
no čítam že máš zaujímavý stav, treba si urobiť testík aby si vedela na čom si, aby si nerobila niečo čo by tehotná nemala a ty by si mala fazuľku v brušku
@gelinka75 aj ja som ho mala asi 4 dni, normálne by ho mohla predávať, taká produkcia 😀
@azzura a tvoj graf som ešte nevidela 😕
@purina12345 ja svoj graf nemam na nette, ani som netusila že sa take da.... ja si ho sama kreslim 🙂. Ale po tych vasich prispevkoch som si dala tu vasu stranku a teraz studujem, že ako aby som mohla uz novy cyklus znacit tam 😝
@azzura tak mi prosím pošli na ip tvoj mail, pošlem ti pozvánku a dostaneme 10 dní VIP zadarmo
@azzura mne už mrcha skončila ale aj tak keksikovať ešte nemôžme 😖 😠
@purina12345 uz som poslala a na co dostaneme 10 dni VIP??? Ja tu stranku este len studujem 😉
@vardzikova ale ja nechceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem mrchuuuuuuuuuuuuuuuu, fuuuuuuuuuuuuuuuuj
baby a ako sa robí ten ovulačný test???
@samantha24 ocikas papierik zhruba v ten isty cas kazdy den - najlepsie poobede a najlepsie nepit 2 hodiny pred tym a ked ti vyjdu 2 rovnake ciarky, tak najblizsie dva dni by ste sa mali poriadne snazit, lebo prichadza ovu 🙂
@alyce a to kúpim hocikde v lekárni??a meranie bazálnej teploty ?čo je lepšie ovu testy alebo bazálna teplota??a kolko stojí taký test?:
@samantha24 ahoj, testy 5ks v balení stoja cca 6 eur v lekárni. ja som tento mesiac kombinovala ovu testy aj BT. testy ti ovu ukážu dopredu, BT až keď prebehne. podľa mňa sú na začiatok dobré aj ovu testy. po pár cykloch si vysleduješ ako sa správa BT 🙂
@samantha24 no ja nie som odbornicka na BT, ale viem, ze ta ti napovie tolko, ze ovulacia uz bola. A ovu testy ti to povedia 24-48 hodin pred tym. Ja som tento cyklus tiez zacala testovat ovu testami, BT nemeriam, to by ma moc stresovalo. Ja som si ich objednala na www.ovulacne-testy.sk do par dni po zaplateni som ich mala doma.. A jedna baba sem dala aj tento link z anglicka: http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-..., vraj su do tyzdna doma a su dobre a cenovo to vychadza ovela lepsie. No tieto som este osobne neskusila.
@alyce a to my ukáže ovu test pozitívny aj vtedy ked momentálne ovulujem??
no tam som zatial neprisla 🙂 teoreticky by ti to nemalo ukazat ked prave ovulujes, lebo ta najvyssia hladina hormonu, na ktory test reaguje a ktory spusta ovulaciu je pred nou. Takze, ked ti ten folikul praskne a vajicko sa uvolni, uz je ten hormon nizzi a to uz test ukaze ako slabsiu ciarku.. Ja robim od 7DC, dnes je 10DC a zatial bola druha ciarka slabucka, takze ovu este len pride.
@samantha24 ak mas pozitívny ovu tes, tak ovulacia prebehne do 24-36 hodín, aspon tak je to pisane na príbalových letacikoch. Ja som skušala aj ovu testy a meranie BT
@vardzikova @azzura @purina12345 @gelinka75 ok ok, čítam ako ma tu rozoberáte 😀 😀 😀 spravím si test a uvidíme...chcete potom aj výsledok vedieť alebo si ho nechám pre seba? a spravím si ho dneska keď prídem domov alebo až ráno?
@purina12345 : 🙂
nemate nahodou niektora skusenosti s cajom od l. mojzisovej alebo babky radnickej? zlozenie je uvedene na fertility.sk, ale da sa aj priamo kupit hotovy na otehotnenie.sk,aj ked sa mi zda na 100 g trocha prehnana cena..
@alyce ďakujem za radu, tak keď skonči mrcha tak si kúpim testy a budem testovať
@samantha24 nemas zaco, drzim palce
@azzura No tak to znamena že sa musite viac snažilkovať a neulievať sa 😀

@vardzikova asi ked to najmenej cakas 🙂 lucecita brala aj ATB a mozno pomohlo 😀 😀