Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba takže nakoniec prišla ... 😠 , čože nativanativa 😀 no o tom som nevedela 😎
@mistisa hm citam citam aj tie dalsie skusenosti s nou...hmm prosim ta to kde vyrabaju takychto doktorov? 🙄
by the way jaka si zlata na tej svadobnej foto, len skoda ze nevidiet viac 😀
@franzziska hm mojka to su ty taky co uz maju byt na dochodku 🙂 a pri tom jej manzel je tiez doktor a tomu sme vdacny lebo zachranil zivot mojmu dedkovi.tak vidis aka sranda 🙂
@franzziska viac foto mam na FB ked chces si pozri 🙂
@vardzikova no uz je to takmer rok.aj predtym som mala polyp a sposoboval mi velke krvacanie.teraz nemam ziadne problemy,zistili mi ho len nahodne na ultrazvuku lebo mi sledovali ci sa tvoria vajicka,ci mam ovulaciu.
@vardzikova taaak uz vies 🙂 a hej dosla..nevadi..v pondelok pojdem na profil 🙂
@mata_ba aj ja uz chcem ist na profil 😀 😀
mozem sa spytat, uz viac ako rok pozorujem vytok z bradaviek priesvitný az biely...ked som to povedala lekarovi tak povedal ze to musi preskumat a ze ked sa objavi mam prist..ale neda sa o ked sa napr. vecer kremujem a objavi sa tak mam utekak?! 😠 neviete mi poradit ci ste sa s tym nestretli, ci to nie je nejaka hormonalna porucha alebo co, nechcem aby mi to robila problemy pri otehotneni...
@franzziska neboj,hned si to vybavis a bude..
@mistisa @franzziska @fifitko25 @mata_ba @l_e_n_o_c_k_a @kikaneu čaviny kočeny,hlásim sa z Trnavy,s raňajšou jednou čiarkou a s vybratými stehmi a zvládnutou preventívkou 😠 😀 a ako si nažívate vy? 🙂
@mata_ba juch,všetky budeme na ferďovi....hádam je výkonný s zvládne nás všetky 😀 ja sa k vám asi o chvíľu pridám,dnes len / čiarka,ale som úplne v pohodke z toho...som si povedala,že si musím vždy naplánovať,čo urobím,ak bude len jedna čiarka...akože za odmenu,čo by som inak nemohla,keď budem tehu 😠 takže sa budem tešiť tak či tak 😀
@vavenecka nie ze v tom velkom snehu zapadnes 😀 😀 a keby daco, tak volaj, dojdem ta vykopat 😀 😀
@franzziska ty trubka 😀 keď som v ZA nezapadla,tak v TT mi to nehrozí 😎 😀
kocky mam PN ku az do 27.2. bez vychadzok, este ze mam Vas inak by som sa doma zblaznila :(((((((((ufff
@mata_ba za 13 ečiek...des...a to som si ešte lioton gel na jazvy kupovala,takže dvacku som nechala v lekárni 😒 načo platím to zdravotné??? 🙄
@zuzanka9999 joj moja,a kvôli čomu?ale to vydržíš a potom by ti už mal dať aj vychádzky 😉
@vavenecka a ten femigard je na co vlastne??veru..pomohlo mi,ze som vcera plakala tusim 😀 aj moj dnes zostal prekvapeny...som spomenula,ze kramy a bla bla..a on uplny face,ze 😕 ty mas kramy?ja ze heeej..a on:tak to som prekvapeny..a ja ze preco?a odpoved bola,ze:ved si nejaka v pohode...cakal som,ze budes zase mimo...tak reku aj ja som prekvapena...ale...asi mi pomaha sv.tadeas byt v pohode 😉 ale buduci mesiac chcem babo!!! 😀
@zuzanka9999 mojaaa...a preco si PN???neboj..ro prejde ani nebudes vediet ako 🙂
@vavenecka 😀 😀 😀
@vavenecka kvoli zapalu mocovych ciest :(((( a dali mi ATB, ale dali mi take aj keby som nahodou bola tehu ze ich mozem uzivat.
@mata_ba ahoj mojka kvoli zapalu mocovych ciest :(((( ja sa unudim doma:(
@zuzanka9999 aaale..to hadam nie..a auuu,tiez uz som mala zapal ☹ prajem skore uzdravenie..a mozes byt tehu? 🙂
@mata_ba http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard čítaj,moja,čítaj 😀 no veď to sa hovorí,že keď sa vyplačeš,hneď je lepšie 😉 hh,tak už aj s mm sa bavíš? 🙂 tak ako šak aj ja by som chcela ale ak nie,tak poviem mm,nech ideme niekam na víkend 😀
@zuzanka9999 aaaaaaaale,mojka,tak to prajem skoré uzdravenie...a domka ti to už nejako ujde,neboj,zapneš koníka a ideeeš 😉

@mata_ba no ved sibla krava co ti poviem.dalsej povedala ze ma taky zapal ze v zivote nebude mat deti presla tejto co chodim teraz ja a ma doma 5 rocnu dcerku a zachvilku termin co caka druhe .tak ze to je ten nevyliecitelny zapal.ta uz hadam je aj na dochodku ved bola stara ked som tam ja chodila pred 8 rokmi.hm