icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
17. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj...na moje prekvapenie super..ako brusko ma bolelo,ale dala som tabletku a bolo to super..som uplne happy,lebo ja inak prvy den umieram..

mattuliatko30
17. feb 2012

@mata_ba http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
tak uvidíme....zajtra mi to tam ukazuje nejaký silnozelený štvorec..a pozajtra..slabšie zelený...neviem čo to znamená 😕

mattuliatko30
17. feb 2012

@mata_ba no ja umieram prvé dva dni....biela ako stena....no des....ale tento cyklus bol napodiv...super....slabé...ani som sa necítila blbo...no čudovala som sa fakt....

mata_ba
17. feb 2012

@mattuliatko30 hmmm,to by mala byt uvulkanie?netusim...ale drzim palce 😉

kikaneu
17. feb 2012

@lucecita juj, moja, nemôžem o tom hovoriť verejne a asi ani nechcem, proste nemyslím na prácu teraz 🙂 no uvidíme, ja už by som išla aj do postele, ale manžel ešte nechce....tak neviem či ostanem tu s ním čučať na telku alebo čo....ale tu sa vypínam, končím 🙂 prajem dobrú noc 🙂 a ja som ho mala dosť až minulý cyklus po asi 5 mesiacoch 🙂 takže neboj nič, asi je to bežné....tak papa 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@mattuliatko30 od noveho roku je to uuuplne divne 🙂 ja tiez prvy den bolestiii,zle mi je..a pomoze mi len termofor alebo vyhrievacia deka na chrbat a brucho a k tomu majorankovy caj a pripadne liek...a dnes?jeden mig a kraaasaaa 🙂 a nemam ich ani take strasne silne...uvidim co zajtra

mattuliatko30
17. feb 2012

@mata_ba uvidíme..podľa teploty....som zvedavá..aký graf bude teraz..lebo ho mávam fakt stále rovnaký....vždy teploty...37,1, 37,0, 37,2 a dookola..až do mrchy...

mattuliatko30
17. feb 2012

@mata_ba no uvidíme....čo tento rok prinesie....ale ty budeš tehu isto rátam tak do dvoch , troch mesiacov 🙂)))ak nie už teraz po mrške 😉

red_kika
17. feb 2012

@mattuliatko30
@mata_ba no musim povedat ze teraz neviem co si mam mysliet.... no uz aby bolo rano

mattuliatko30
17. feb 2012

@red_kika neboj...dobre sa vyspi....a ráno hneď testni....som veľmi zvedavá.....prídem sem hneď kukuk....čo si napísala 🙂držím mooooc palčeky

mata_ba
17. feb 2012

@mattuliatko30 to ta ako napadlo??? 😀 juuuj,bolo by to uuuuuuzasneeeeeee 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@red_kika zlatko,hlavne ziadne stresy...budes ok 🙂 a rano vsetko zistis 🙂

lucecita
17. feb 2012

@kikaneu šak v poho, keby si chcela, kľudne napíš IP, vykecaj sa a ak nie, chápem 😉 no aj ja som zvedavá, či tento cyklus bude ,alebo nie...aj ja idem off, lebo som mŕtva nejako a padnem jak drevo do postele...dobrú noc aj tebe a zajtra popíšeme a vymeníme teplotky 😉

mattuliatko30
17. feb 2012

@mata_ba mám taký pocit.... 😉 uvidíš 🙂)))

mata_ba
17. feb 2012

@mattuliatko30 fakt??teraz si ma normalne dostala 🙂 to ti kuuuupim velkuuuuuuu cokoladu,keby to bola pravda 🙂 pocit...alebo len povzbudenie... 🙂

mattuliatko30
17. feb 2012

@mata_ba pocit......uvidíš 😉 a budem silno držať palčeky....vyjde to.....možno nie tento cyklus..ale ten Ďalšiííí..uvidíme podla teplotky...aká bude....takže sa moc moc snažilkuj 🙂)) ok ja idem búvať...tak zatim papaaa..

e.l.i
17. feb 2012

dakujem za privitanie.. mi snazime uz 8mes...a dnes som 4DC.. a moja mrska pomaly odchadza...konecne...minuly mesiac som zacala aj merat bazal.tepl.ale kedze robim aj nocne.. nie vzdy sa mi podari merat pravidelne...v marci nas caka spermiogram.. tak sa trochu obavam ze ako nam to dopadne.. snad fajn..... 😉

franzziska
18. feb 2012

@red_kika potom povedz 😉 😉 😉 😉
@e.l.i vitaj 🙂

mata_ba
18. feb 2012

@red_kika ahoj moja.ale grafik je supeeer..pockaj dva-tri dni a uz bude pozitivny 🙂

franzziska
18. feb 2012

@red_kika mozno je este skoro 😉 😉 zajtra den D? kolko to dni ma byt vyssia aby to bolo jasne? 🙂

red_kika
18. feb 2012

@mata_ba bola by som fakt rada,ale nejak neviem.. zajtra je den D.. ked neklesne tak je to jasne

red_kika
18. feb 2012

@franzziska aj bodaj by ste mali pravdu

spula22
18. feb 2012

@fifitko25 jasne , ze vravela,este aj papier som mu na jeho zelanie doniesla. pekny k....je to

spula22
18. feb 2012

@purina12345 dufam, ze to aj bude pozitivne 😀 . ved uajtra sa s veducim porozpravam 😀

anett6212
18. feb 2012

ahojte baby co je nove???? opät ste tu toho vela popisali a nechce sa mi to citat. ja som dnes 6 DC, ale je to zvlastne pretoze mrcha bola teraz iba 3 a pol dna a uz nic. pritom mavam stale 7 dni a riadne silne. teraz ma len neskutocne brucho bolelo a len 3 a pol dna.

anett6212
18. feb 2012

@mata_ba ahoj moja mrcha prisla???????

ivi17
18. feb 2012
anett6212
18. feb 2012

@ivi17 ahoj, tak podla mna v strese sa ti nepodari otehotniet. mala by si zmenit pracu ale sa aj snazit zaroven lebo my sa snazime 6 mesiacov a nic a su tu divcata co aj dlhsie a nevies ako si na tom ty. co ta caka. ja by som na tvojom mieste zmenila pracu a aj sa snazila zaroven

franzziska
18. feb 2012

caute baby, ako sa mate?
dneska je nejaky divny den, taky na "blitie" ☹ ☹ au au