Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a ahooj zlatuška,no čo by nie?mala si dlhý cyklus,tak ovulka už nevedela vydržať 😀 a ako si teda nakoniec zvládla včerajšok? 🙂
@vavenecka joj na vcerajsok sa radsej nepytaj, bo sa nechcem srdit ☹ bolo to vsetko na hovno 🤐
idem si skusit urobit ovu test
@fifitko25 tak si predsa dostala aj ty mrchu?... 😒 juuuj škoda ....
@mattuliatko30 jj dosla mrchaňa hnusna vo stvrtok poobede ☹ Včera ma potrapila, ale dnes sa cítim dobre, asi pomohli kvapky Femigard a alchemilka 😉
@fifitko25 to som nevedela,že došla...no tak budeš skúšať *ˇˇdalej....nevieš čo mata-ba...stále nič?...
@mattuliatko30 aj jej uz Došla, tuším v piatok....
@vavenecka no nakoniec ovu test negat... kukni v albume
tak u mna mrcha dala zbohom {dufam ze na 9mesiacov}.. a uz som stihla znasilnit muzika 🙂 a.. sice som este kusok nachladnuta.,.ale som uz nevydrzala.. a neodolala...a neviem co je so mnou... ale by mi asi bodlo repete 😀 😀 vsak som mala tyzden pauzu.. na zaciatku chripka ..musela som nasadit antibiotika.. k tomu mrska... no strasny tyzden ...som rada ze ho mam za sebou... 😉
@l_e_n_o_c_k_a aaale mojka,včera bol fakt akýsi na hovienko deň...ani môjmu mm akosi veci nevychádzali podľa jeho predstáv 😒 no šup na testík a čakám výsledok 🙂
@l_e_n_o_c_k_a až teraz som došla k správe o ovu teste...ccc,ja tým testom akosi prestávam veriť 😅
@vavenecka ja sa len bojim, aby sa mi zas nieco nevysomarilo, ked ma to tak pichá ☹ vysledok testu som predpokladala ☹ potrebujem objednat ovu testy, porad odkial
@l_e_n_o_c_k_a no možno sa naplno rozbiehajú,keď si mala taký dlhý cyklus,neviem veru...jaj a s testami ti asi neporadím,tie čo mám z ebayu tak im moc neverím,lebo zatiaľ som nemala // na ovu,ale zas som aj malo testovala,skôr ti poviem po ďalšom cykle...ale skús tuto kuk: http://www.ovulacne-testy.sk/,tam by hádam mohli mať nejaké schopné
@l_e_n_o_c_k_a ak si 10 DC tak Ešte ovula nemusela byt 😉 Skús testnut o dva dni, dusik tam uz je, takze je to ma dobrej ceste 😉 ja mám skusenost a Dobrú s Rapi clear ovu testami
@fifitko25 ja viem Zuzi, no od vcera ma picha na pravej strane aj vytok mam, tak som skusila 😉 vies, ked mam take rozhadzane cykly, mozem mat aj ovu taku blaznivu
podla grafu, takzko dedukovat 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@vavenecka diky micik 🙂
uz si domka z dolniakov?
baby ja mam doma ovu testy z ebay... kedy sa vlastne maju robit iba rano,...abo aj vecer..?
Bo neviem vobec kedy mam ovulku....zacala som merat bazalku min. mesiac..a teplota vybehla na 14 den........a dr. mi na sone povedala ze zrejme budem ovulovat na 20ty...a testy som robila cez den{15.16.17.18}..a asi 4dni mi vysli rovnako zafarbene.. a az potom zacala byt ciarka svetlejsia...ja som z toho totalny blazon...chcem aj tento mesiac ich vyskusat..len neviem teraz ako spravne urcit kedy je u mna ovu...hmm dilema...na koho sa spoliehat...myslite ze dr, vedela na 8DC urcit kedy by som mala ovulovat...abo teplota a testy
@l_e_n_o_c_k_a z grafiku sa Ešte neda nic take vyčítať, ale teplotu mas dole, počkaj Ešte dva dni, Čo bude a preventívne znásilnuj manžela 😀 😉
@fifitko25 jasne, makáme o sto tristo 😀
@e.l.i ahoj, ovu testy sa robia okolo obeda a popoludní, medzi 11-17.00 hod., predtým aspoň 2 hodiny nepi 😉 podľa teploty sa to da tiež zistiť, v den ovu je teplota nízko a potom vystrelí hore, najčastejšie je ovu medzi 10-15 DC. Sleduj si ak hlien, počas ovu je ho veľa a ma konzistenciu ako vajecny bielok, natahuje sa 😉
@fifitko25 ee,až zajtra prídem niekedy na večer 😀 mám bezmanželský víkend 😀 ale už mi chýbajú tí moji dvaja loptoši 😉 sa sťažuješ? 😀 😀 😀 buď rada,asi si povedala,že sa s tebou rozlúči po dobrom 😠 😀 jaaj a bola som cikať a zas som mala na papieri bledučkotmavú farbu....ja to vidím len na tú mrchaňu 🙄 ale nevadiiii,aspoň budem pekne od začiatku cyklu papať ferďu,femibion a využijem ovu testy a uvidím,či čosi uvidím 😀
@l_e_n_o_c_k_a nie je za čo 😉 a dom prídem až zajtra 🙂
@l_e_n_o_c_k_a tak tak treba poriadne 🙂 uz sa tiež Teším na Ďalšie kolo 😀
@vavenecka a coze sa tam nudis, ked surfujes po nete 😀 alebo ti tak velmi chyba, ze bezomna nevydrzis 😀

@gelinka75 bungalowy sa mi tiež vždy páčili 🙂 no my bývame u našich v poschodovom 🙂 tiež nie zlé, podkrovné izby majú svoje čaro 🙂 tak držím palce, nech je čím skôr teplo, aby ste mohli začať 🙂