icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
18. feb 2012

@gelinka75 bungalowy sa mi tiež vždy páčili 🙂 no my bývame u našich v poschodovom 🙂 tiež nie zlé, podkrovné izby majú svoje čaro 🙂 tak držím palce, nech je čím skôr teplo, aby ste mohli začať 🙂

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 si ma potešila,zlatino 🙂 testnem v pondelok,lebo nemám so sebou testy...teda ak dovtedy nezavíta 😠 ale asi ani nie,ak tak až v stredu možno...juj,tak si to užite,keď splodíte bábo s úsmevom na perách,tak že vraj bude pekné 😀 to som kdesi počula 😀

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahooj zlatuška,no čo by nie?mala si dlhý cyklus,tak ovulka už nevedela vydržať 😀 a ako si teda nakoniec zvládla včerajšok? 🙂

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka hej???? tak sa budem usmievat cely ten cas 🙂 joj dnes je tu malo ludi, ale su stedry. uz mi nechali tringelt 2 eura. normalne kukam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka joj na vcerajsok sa radsej nepytaj, bo sa nechcem srdit ☹ bolo to vsetko na hovno 🤐
idem si skusit urobit ovu test

fifitko25
18. feb 2012

@vavenecka Fuha takze mrcha nikde? Dobreeeeeeee 😀 a to ti premokli tie nove cizmy?
Ja som dnes 3 DC a mrcha úplne slabá dnes, som prekvapená....

fifitko25
18. feb 2012

@mistisa tak červená si uz našla aj teba? ☹

mattuliatko30
18. feb 2012

@fifitko25 tak si predsa dostala aj ty mrchu?... 😒 juuuj škoda ....

fifitko25
18. feb 2012

@mattuliatko30 jj dosla mrchaňa hnusna vo stvrtok poobede ☹ Včera ma potrapila, ale dnes sa cítim dobre, asi pomohli kvapky Femigard a alchemilka 😉

mattuliatko30
18. feb 2012

@fifitko25 to som nevedela,že došla...no tak budeš skúšať *ˇˇdalej....nevieš čo mata-ba...stále nič?...

fifitko25
18. feb 2012

@mattuliatko30 aj jej uz Došla, tuším v piatok....

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka no nakoniec ovu test negat... kukni v albume

e.l.i
18. feb 2012

tak u mna mrcha dala zbohom {dufam ze na 9mesiacov}.. a uz som stihla znasilnit muzika 🙂 a.. sice som este kusok nachladnuta.,.ale som uz nevydrzala.. a neodolala...a neviem co je so mnou... ale by mi asi bodlo repete 😀 😀 vsak som mala tyzden pauzu.. na zaciatku chripka ..musela som nasadit antibiotika.. k tomu mrska... no strasny tyzden ...som rada ze ho mam za sebou... 😉

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 hihi,ešteže máš net,aspoň tu môžeš čas tráviť 😉

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaale mojka,včera bol fakt akýsi na hovienko deň...ani môjmu mm akosi veci nevychádzali podľa jeho predstáv 😒 no šup na testík a čakám výsledok 🙂

vavenecka
18. feb 2012

@fifitko25 nene,nikde 😀 ale ja ju ešte očakávam,veď posledné dva cykly som mala dlhé,ona rada dáva na seba čakať 😠 hej hej,premokli,ale tak neni divu,keďže tu je vody a vody po chodníkoch a to som mala také tie "papučové" do snehu a nie do vody 😀 😀 😀 ale už sú suché 🙂

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a až teraz som došla k správe o ovu teste...ccc,ja tým testom akosi prestávam veriť 😅

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka ja sa len bojim, aby sa mi zas nieco nevysomarilo, ked ma to tak pichá ☹ vysledok testu som predpokladala ☹ potrebujem objednat ovu testy, porad odkial

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no možno sa naplno rozbiehajú,keď si mala taký dlhý cyklus,neviem veru...jaj a s testami ti asi neporadím,tie čo mám z ebayu tak im moc neverím,lebo zatiaľ som nemala // na ovu,ale zas som aj malo testovala,skôr ti poviem po ďalšom cykle...ale skús tuto kuk: http://www.ovulacne-testy.sk/,tam by hádam mohli mať nejaké schopné

fifitko25
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ak si 10 DC tak Ešte ovula nemusela byt 😉 Skús testnut o dva dni, dusik tam uz je, takze je to ma dobrej ceste 😉 ja mám skusenost a Dobrú s Rapi clear ovu testami

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@fifitko25 ja viem Zuzi, no od vcera ma picha na pravej strane aj vytok mam, tak som skusila 😉 vies, ked mam take rozhadzane cykly, mozem mat aj ovu taku blaznivu
podla grafu, takzko dedukovat 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656

fifitko25
18. feb 2012

@vavenecka servus cica a uz si doma hej? 😀 mrchaňa by nemusela prijst 😉 ta moja je cudná, dnes som 3DC a je slabá a bezbolestna (s výnimkou prvého dňa), žeby ferďo mal taky super ucinok?

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka diky micik 🙂
uz si domka z dolniakov?

e.l.i
18. feb 2012

baby ja mam doma ovu testy z ebay... kedy sa vlastne maju robit iba rano,...abo aj vecer..?
Bo neviem vobec kedy mam ovulku....zacala som merat bazalku min. mesiac..a teplota vybehla na 14 den........a dr. mi na sone povedala ze zrejme budem ovulovat na 20ty...a testy som robila cez den{15.16.17.18}..a asi 4dni mi vysli rovnako zafarbene.. a az potom zacala byt ciarka svetlejsia...ja som z toho totalny blazon...chcem aj tento mesiac ich vyskusat..len neviem teraz ako spravne urcit kedy je u mna ovu...hmm dilema...na koho sa spoliehat...myslite ze dr, vedela na 8DC urcit kedy by som mala ovulovat...abo teplota a testy

fifitko25
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a z grafiku sa Ešte neda nic take vyčítať, ale teplotu mas dole, počkaj Ešte dva dni, Čo bude a preventívne znásilnuj manžela 😀 😉

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@fifitko25 jasne, makáme o sto tristo 😀

fifitko25
18. feb 2012

@e.l.i ahoj, ovu testy sa robia okolo obeda a popoludní, medzi 11-17.00 hod., predtým aspoň 2 hodiny nepi 😉 podľa teploty sa to da tiež zistiť, v den ovu je teplota nízko a potom vystrelí hore, najčastejšie je ovu medzi 10-15 DC. Sleduj si ak hlien, počas ovu je ho veľa a ma konzistenciu ako vajecny bielok, natahuje sa 😉

vavenecka
18. feb 2012

@fifitko25 ee,až zajtra prídem niekedy na večer 😀 mám bezmanželský víkend 😀 ale už mi chýbajú tí moji dvaja loptoši 😉 sa sťažuješ? 😀 😀 😀 buď rada,asi si povedala,že sa s tebou rozlúči po dobrom 😠 😀 jaaj a bola som cikať a zas som mala na papieri bledučkotmavú farbu....ja to vidím len na tú mrchaňu 🙄 ale nevadiiii,aspoň budem pekne od začiatku cyklu papať ferďu,femibion a využijem ovu testy a uvidím,či čosi uvidím 😀
@l_e_n_o_c_k_a nie je za čo 😉 a dom prídem až zajtra 🙂

fifitko25
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak tak treba poriadne 🙂 uz sa tiež Teším na Ďalšie kolo 😀

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka a coze sa tam nudis, ked surfujes po nete 😀 alebo ti tak velmi chyba, ze bezomna nevydrzis 😀