Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a určite je správna druhá možnosť 😠 ale zobrala som si noťas,tak fičím aj tu a spomíname takto na staré časy,keď sme spolu bývali,ako to fungovalo 😀 jedna na noťase na posteli a druhá na pohovke 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a aj Moj uz chrni ale my teraz aj tak Nemôžeme 🙂
@fifitko25 mi povedal, ze mu mam dat 5 minut, ze oddychuje 😀 no pochopis to 😀
neboj, za 2 dni pojdete aj vy na to 🙂
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a môj tak chrnel včera....dnes ešte maká v kuchyni....a neviem ho presvedčiť nech to už nechá a že ideme do spálne....takže sa lúčim, šupnem sa do sprchy, nahodím nejaké negližé a idem ho zviesť.....nech príde k rozumu 😀 dobrú noc kočky 😉
@fifitko25 no podľa mňa hej,veeeeeeľmi slabúčko,ale myslím,že už čosi ide(snáď netrpím abnormálnou predstavivosťou 😀 )
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25 lásky,idem do postele,ešte som nedospala poriadne predchádzajúcu noc a ráno do kostola 😉 tak vy pekne snažilkujte,ako sa dá,len tých vašich nevyšťavte úplne 😠 😀 dobrúúúúú 😵
Moj ma nocnu aj zajtra 😠
@vavenecka co to citam? mrcha na teba lezie? ako je mozne ze ta nasla na tych dolniakoch? švinucha 😀
@vavenecka dobru nocku Ferdííík, zajtra stastnu cestu domkov, potom sa mi ozvi 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no asi má radar aj navigáciu,trapka jedna! pche,asi mi chce dopriať ešte ferďu dobrať 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak 5 minút 😀
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem,moja,ozvem,ozvem,ale najskôr na mm skočím 😀 😀 😀 😀 papiiik
@kikaneu ejha pekny plánik 😀 ja beham iba v župane a manzelik ma uz vola, ze si uz oddychol, tak sa ideme posnazit.... 🙂
DOBRU NOC vsetkym 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dobru nocku 🙂
@l_e_n_o_c_k_a hehe toto skusal aj u mna mangel...ale nepochodil... som sa na neho vrhla..a nemal sancu... 😉
Dobré ránko.....prváááááááá 😀
@kikaneu ahojky moja, už som hore a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita včera som sa nemohla už prihlásiť, bo hneď po obede som valila s mamou a segrou k babkám, potom šup pod sprchu, šup manžel na mňa 😀 a potom k našim na oslavu...došli sme neskoro večer a to som sa hodila do postele a spala jak malé bábo 😀 😀 😀 a ty ako? som čítala, že si sa napchávala šiškami, ja ich teraz papám na raňajky 🙂 v tej košielke si konečne zviedla toho manžela, ty podaj mi toto, dones mi toto? 😅 😀 😀 😀 😅 teraz som vstala
@lucecita inak mojka, pozri môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

@fifitko25 teraz som sa otocila a kukam ze co mm robi a ten uz chrni ☹ idem ho pekne zobudit, a ide sa makat 😀