icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita pohoda, tak ja som myslela, že aj na raňajky ešte budú šišky, no ostala jedna 🙂 tak ktovie kto ju zje 🙂 idem raňajkovať 🙂 ani košieľku nakoniec nebolo treba, stačilo počkať pod perinou na hoľaka kým sa manžel osprchoval a zuby umyl a hneď bola chuť 😎

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu kam klesáš? ale ako vidím, ty mávaš ovulu neskôr 🙂 bež si pre ňu, nikomu nenechávaj 😀 ja si idem ešte vziať 😀 no konečne sa unormálnil 😀 😀
včera mi mama povedala, že môjmu susedovi sa narodilo mŕtve bábo, tak po mne zimomriavky prešli ☹ ☹ ☹ ...ani neviem čo sa stalo, musím to od kámošky zistiť

mel84
19. feb 2012

ahojte zlaticka moje,som tu dlho nebola,sme mali kopec starosti zo stahovanim,ale citavala som vas poctivo kazdy vecer🙂 no babenky dneska ideme lyzovat do rakuska tak som si pre istotu urobila testik a tam co?? Dve ciarky, som mimo,stale tomu nemozem uverit🙂))

anett6212
19. feb 2012

@vavenecka ahojky, hej presne tak. aspon, ze na nete mozem byt. a ze som aj tu pri vas dievcata som velmi rada 🙂

anett6212
19. feb 2012

@mel84 ahoj no super blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaam. tesim sa s tebou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
19. feb 2012

dobre ranko dievcata. tak dnes som 7 DC mrcha uz takmer 3 dni nikde. tesim sa na ovulku, ale najprv sa musi manzel uzdravit lebo ma trosku choru tu svoju pychu. tak neviem ci tento mesiac z toho nieco bude 😒

mel84
19. feb 2012

este slabucka som len 11DPO, verim ze bude len silniet a silniet🙂 no a z lyzovacky asi nic 😀

mel84
19. feb 2012

@anett6212 dakujem🙂

lucecita
19. feb 2012

@mel84 gratulka aj odo mňa letíííí 😉 jupiiiiiiiiiiik, konečne nejaká tehulka medzi nami 🙂

anett6212
19. feb 2012

@mel84 to nevadi, ze z lyzovacky nic. dve // je väcsia radost nie? a mala si aj nejake priznaky?

mistisa
19. feb 2012

@vavenecka presne tak mojko lebo nadej umiera posledna takze vies ako na to 🙂))) moc sa potesil bal sa samozrejme ze ci to bude ok ale ked isiel v BA uz bol troska kludnejsi lebo bol pred rokom asi v trencine a mal dobry 🙂 tak sa tesi z toho 🙂 aspon vieme na com sme a riesia iba mna 🙂

mistisa
19. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no mojko mozno by aj mohla mne dokinka v trencine povedala ze teraz ked mam mrchu tak sa mame pokusat od 9DC do 17 DC ze v tom obdobi moze byt ovulka.len ja mam nepravidelnu mrchu tak povedala ze mame kazdy druhy den skusat v tomto rozmedzi 🙂 tak by to aj mohlo byt mojkko veru 🙂

mistisa
19. feb 2012

@fifitko25 ano milacku ☹ ale tak inak som aj rada aspon sa pohneme dalej 😀

mel84
19. feb 2012

@lucecita no neviem ci si pamatas, ale ty si mi pisala ze tento cyklus to urcite vyjde, tak tpfuj tpfuj na teba ze Tebe to vyjde tento 😉

mel84
19. feb 2012

@anett6212 jasneeee, mne to nevadi🙂)) obetujem sa 😀 😀 priznaky, ja sama neviem....som sa snazila nejak velmi nesledovat sa..ale akurat ze uz tyzden mam taky cudny pocit v bruchu tak po bokoch, neviem ako to popisat..

lucecita
19. feb 2012

@mel84 nepamätám si to, ale som fakt rada, že ti to vyšlo, teda vám 😉 strašne mooooooooc sa tešííííííííím 🙂 ďakujem, ja mám buď tesne po ovu, ale hlien tomu nenasvedčoval, alebo pred...tak uvidím, snažilkujeme ako sa dá, ale nejak neriešim..som nastúpila do novej práce, tak uvidíme, ale snažilkovať sa neprestávame 😀 bábo chcem na 1 000 000% 😅

mistisa
19. feb 2012

@mel84 pridavam sa ku gratulantom moc moc gratulujem supeeeer 🙂 drzkaj sa a nic nerobit 🙂 nech sa stara mm 🙂

gelinka75
19. feb 2012

@mel84 mel super, gratulujem 🙂

mel84
19. feb 2012

@gelinka75
@mistisa dakujem kocky 🙂

mel84
19. feb 2012

@lucecita ti poviem, ze my sme do toho dali vsetko tento mesiac, sme sexovali 7 dni kazdy den, 3 dni pred ovu, den ovu a tri dni po 😀 😀 😀 a manzel mi uz tyzden hladka brusko, ze to urcite vyslo, tak som rada 🙂 🙂 ale este sa nechcem neviem ako vytesovat, skoro je to...nech potvrdi lekar..

lucecita
19. feb 2012

@mel84 my sme takto podobne skúšali minulý cyklus a nevyšiel...ale neva, uvidíme čo teraz...máš šťastie na takého manžela, môj mi ešte ani raz nepovedal, že tentoraz to vyjde, vždy povie, že to nevyšlo a mne sa tento jeho postoj absolútne nepáči a ja keď poviem, že to isto vyšlo, tak mi povie, aby som sa na to vôbec neupínala 😠

mel84
19. feb 2012

@lucecita tak povedz mu nech mysli pozitivne🙂)) moj mi to povedal prvykrat, ale tak zase ani ze to nevyslo mi nepovedal, by dostal po holej 😀 😀 ale dnes ked som urobila test, tak neveril vies, hlavne ze uz tyzden mi tu vyklada ze aj tak lyzovat nebudem, ale rano som dva testy musela urobit 😀 😀 no chlapi, co ti poviiim 😀

anett6212
19. feb 2012

@mel84 joj som rada, ze vám to vyslo. 🙂

lucecita
19. feb 2012

@mel84 ja to nechávam tak, už mu radšej ani nevravím, čo si myslím a myslím si to len pre seba, aj tak ma vždy len zahriakne 😠 no pekne, a ako sa tváril alebo čo povedal, keď si mu ukázala testík?

aknedz
19. feb 2012

@mel84 gratulujem!!! 😵 a želám aby všetko šlo tak ako má - príjemné, zdravé a pohodové tehotenstvo! 😉

mata_ba
19. feb 2012

@mel84 gratulujeeeeeem 🙂

mata_ba
19. feb 2012

Dobre raaanko..ja vyplesovana,vyspinkana 🙂 co noveho okrem tehulky mel? 🙂

mel84
19. feb 2012

@lucecita nic len kukal:DDD a ze to nemoze byt vadny test? tak po 5 minutach ma prehovoril este na jeden...este skoro sa nejak vytesovat 😉

mel84
19. feb 2012

@aknedz dakujem, verim tomu ze vsetko pojde hladko 😉