Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu kam klesáš? ale ako vidím, ty mávaš ovulu neskôr 🙂 bež si pre ňu, nikomu nenechávaj 😀 ja si idem ešte vziať 😀 no konečne sa unormálnil 😀 😀
včera mi mama povedala, že môjmu susedovi sa narodilo mŕtve bábo, tak po mne zimomriavky prešli ☹ ☹ ☹ ...ani neviem čo sa stalo, musím to od kámošky zistiť
ahojte zlaticka moje,som tu dlho nebola,sme mali kopec starosti zo stahovanim,ale citavala som vas poctivo kazdy vecer🙂 no babenky dneska ideme lyzovat do rakuska tak som si pre istotu urobila testik a tam co?? Dve ciarky, som mimo,stale tomu nemozem uverit🙂))
dobre ranko dievcata. tak dnes som 7 DC mrcha uz takmer 3 dni nikde. tesim sa na ovulku, ale najprv sa musi manzel uzdravit lebo ma trosku choru tu svoju pychu. tak neviem ci tento mesiac z toho nieco bude 😒
@vavenecka presne tak mojko lebo nadej umiera posledna takze vies ako na to 🙂))) moc sa potesil bal sa samozrejme ze ci to bude ok ale ked isiel v BA uz bol troska kludnejsi lebo bol pred rokom asi v trencine a mal dobry 🙂 tak sa tesi z toho 🙂 aspon vieme na com sme a riesia iba mna 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no mojko mozno by aj mohla mne dokinka v trencine povedala ze teraz ked mam mrchu tak sa mame pokusat od 9DC do 17 DC ze v tom obdobi moze byt ovulka.len ja mam nepravidelnu mrchu tak povedala ze mame kazdy druhy den skusat v tomto rozmedzi 🙂 tak by to aj mohlo byt mojkko veru 🙂
@mel84 nepamätám si to, ale som fakt rada, že ti to vyšlo, teda vám 😉 strašne mooooooooc sa tešííííííííím 🙂 ďakujem, ja mám buď tesne po ovu, ale hlien tomu nenasvedčoval, alebo pred...tak uvidím, snažilkujeme ako sa dá, ale nejak neriešim..som nastúpila do novej práce, tak uvidíme, ale snažilkovať sa neprestávame 😀 bábo chcem na 1 000 000% 😅
@lucecita ti poviem, ze my sme do toho dali vsetko tento mesiac, sme sexovali 7 dni kazdy den, 3 dni pred ovu, den ovu a tri dni po 😀 😀 😀 a manzel mi uz tyzden hladka brusko, ze to urcite vyslo, tak som rada 🙂 🙂 ale este sa nechcem neviem ako vytesovat, skoro je to...nech potvrdi lekar..
@mel84 my sme takto podobne skúšali minulý cyklus a nevyšiel...ale neva, uvidíme čo teraz...máš šťastie na takého manžela, môj mi ešte ani raz nepovedal, že tentoraz to vyjde, vždy povie, že to nevyšlo a mne sa tento jeho postoj absolútne nepáči a ja keď poviem, že to isto vyšlo, tak mi povie, aby som sa na to vôbec neupínala 😠
@lucecita tak povedz mu nech mysli pozitivne🙂)) moj mi to povedal prvykrat, ale tak zase ani ze to nevyslo mi nepovedal, by dostal po holej 😀 😀 ale dnes ked som urobila test, tak neveril vies, hlavne ze uz tyzden mi tu vyklada ze aj tak lyzovat nebudem, ale rano som dva testy musela urobit 😀 😀 no chlapi, co ti poviiim 😀
Dobre raaanko..ja vyplesovana,vyspinkana 🙂 co noveho okrem tehulky mel? 🙂

@lucecita pohoda, tak ja som myslela, že aj na raňajky ešte budú šišky, no ostala jedna 🙂 tak ktovie kto ju zje 🙂 idem raňajkovať 🙂 ani košieľku nakoniec nebolo treba, stačilo počkať pod perinou na hoľaka kým sa manžel osprchoval a zuby umyl a hneď bola chuť 😎