Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 jasne ze najdu 😉 uz to maju nacvicene, neboj nic 😉 je to strasne tazke, ale nic ine nezostava len verit....keby sme dopredu vedeli aspon ten datum, tak hned by sa lepsie dychalo...a ty teraz na nic nemysli len ako si uzijes cinu a potom prides domov, ocikas papierik a //..fakt si ich predstavuj, u mna zafungovalo 🙂
@mattuliatko30 ajoj.ozaj dako skoro..hmm..a snazilkovali ste??
@mistisa ajoj.no co ja mozem mat noveho 😀 akurat som dobre vysvadbovana..zajtra idem na profil a tesim sa..snaaad bude vseeetko oki 🙂
baby čo si mám myslieť o mrchce keď trvala iba 2 dni a potom nič ...(bola veľmi silná) ináč mávam 5 dní ..nerozumiem tomu 😨
@angelika_2 a nepijes nahodou nejaky caj - alchemilka alebo kvapky s fytoestogenmi?Lebo ja ano a mam tiez silnejsiu a kratsie trva, predtym som mala dost slabu a dlhsiu ako 6 dni.... Moze to byt mozno z toho...
ake nove nicky, som myslela, ze som v inej teme 😀 😀
@gelinka75 pribudli nám nové členky 🙂 inak moja, poraď, tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a teraz mám ešte piť alchemilku či už nie? včera som na ňu pri tom asistovaní v kuchyni úplne zabudla 😠
@isabellaa
praveze nič z toho čo si uviedla, vôbec tomu nerozumiem ...môže ísť aj o niejaký zápal????
@vavenecka hej ved raz som urobila podobnu vec. nasla som v sklade stare balony s nasou reklamou, tak som vsetky nafukala a postavila sa s nimi pred obchod. tie deti tak ku mne utekali, ze rodicia museli vojst do obchodu lebo deti nie a nie odijst. ale balony nemam uz. tak neviem. chlapy super nakupuju. nepozeraju na ceny a nakupia za pekne ceny. keby dnes tak prisli iba chlapy 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Mmm babule prichádza mrcha - do kelu ... viete mi niekto vysvetlit prečo mi este neklesla BT ?
Všetko zle na niečo dobre ... tento cyklus idem na HP , tak dufam že bude všetko ok. Neviete do kolkych dni su potom vysledky ?

@anett6212 no paaaani,všetci sú ešte doma zalezení,asi až poobede pôjdu do obchodov...ale teda tá nuda je dosť naprd veru