icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
19. feb 2012

@anett6212 no paaaani,všetci sú ešte doma zalezení,asi až poobede pôjdu do obchodov...ale teda tá nuda je dosť naprd veru

mel84
19. feb 2012

@fifitko25 😀 😀 budes ho mat !! 🙂 tak to uz je zachvilocku 🙂 uz vsetko vybavene? tam vlastne potrebujeme viza ci ako to maju? no vyzera ze moje japonsko zatial zostane snom, ale dobre tak, tesim sa, pojdeme tam aj s drobatkami neskor 😀 😀

fifitko25
19. feb 2012

@mel84 Juj bodaj by, trosku viac som verila tomuto cyklu a nic z toho nakoniec nie je 😒 víza su do Ciny potrebne, dali sme za ne 100 EUR 😠 plodne dni mi vychádzajú Ešte pred odletom, Dúfam že naše žraloky da po vitaminovej kure nabudili a nájdu svoj cieľ 😀

fifitko25
19. feb 2012

@vavenecka hooooj mojka 😉 kedy sa vracias do ZA? Inak je tu teplo, že 5 stupňov v pluse, vytahujem plafky 😀

vavenecka
19. feb 2012

@fifitko25 ahooj cici 🙂 jj,dnes sa vraciam späť do manželskej reality 😀 😀 a koľko snehu tam ešte máme?lebo tu v tt sú už len také ostrovčeky niekde,inak chodníky pomaly suché...

mata_ba
19. feb 2012

@anett6212 ahoj 🙂 jasne,som len 3dc a ja mavam mrchu tak 6-7 dni..aj ked sa mi zda,ze je nejaka slabsia..a v noci uz nic..tak sa tesim 🙂 zajtra idem k mudr 🙂

anett6212
19. feb 2012

@isabellaa hej uz som si to citala. vyzera to byt dobre. uz ste to skusali s tym gelom?

anett6212
19. feb 2012

@vavenecka presne tak. je to na prd. ani na vyplatu som si nezarobila zatial 😝

mel84
19. feb 2012

@fifitko25 jasne ze najdu 😉 uz to maju nacvicene, neboj nic 😉 je to strasne tazke, ale nic ine nezostava len verit....keby sme dopredu vedeli aspon ten datum, tak hned by sa lepsie dychalo...a ty teraz na nic nemysli len ako si uzijes cinu a potom prides domov, ocikas papierik a //..fakt si ich predstavuj, u mna zafungovalo 🙂

isabellaa
19. feb 2012

@anett6212 este nie, dnes som ho objednala

anett6212
19. feb 2012

@mata_ba hej vsetko je ako si ine v nasich cykloch. vsetko blbne 😝 drzim ti palce, nech vsetko dobre dopadne. ja tu pridem potom az v stredu. tak mi prosim ta napis, ze ako 🙂

anett6212
19. feb 2012

@isabellaa tak potom daj info, ze ako? a objednam si ho aj ja. vyzera to zaujimavo. my sme si minule objednali macu, tak muz ju papa a zatial nic

mata_ba
19. feb 2012

@mattuliatko30 ajoj.ozaj dako skoro..hmm..a snazilkovali ste??

@mistisa ajoj.no co ja mozem mat noveho 😀 akurat som dobre vysvadbovana..zajtra idem na profil a tesim sa..snaaad bude vseeetko oki 🙂

mata_ba
19. feb 2012

@anett6212 ale ozaj..od noveho roku je vsetko divne.dufam,ze je to priprava na mimi 🙂 a kam ides??

angelika_2
19. feb 2012

baby čo si mám myslieť o mrchce keď trvala iba 2 dni a potom nič ...(bola veľmi silná) ináč mávam 5 dní ..nerozumiem tomu 😨

isabellaa
19. feb 2012

@anett6212 a co je to maca? usudzujem vitaminy pre chlapov, ... ja chcem - (dufam, ze mi gyndos da paprier k urologovi) svojho muzicka poslat na spermiogram, vedeli ste, ze 4 z 10 chlapov ma nejaky problem so spermiogramom? Dufam, ze moj to nie je 😀

isabellaa
19. feb 2012

@angelika_2 a nepijes nahodou nejaky caj - alchemilka alebo kvapky s fytoestogenmi?Lebo ja ano a mam tiez silnejsiu a kratsie trva, predtym som mala dost slabu a dlhsiu ako 6 dni.... Moze to byt mozno z toho...

gelinka75
19. feb 2012

ake nove nicky, som myslela, ze som v inej teme 😀 😀

mistisa
19. feb 2012

@mata_ba ja idem tiez zajtra na profil tak som zvedava 🙂 si napiseme oki? 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 pribudli nám nové členky 🙂 inak moja, poraď, tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a teraz mám ešte piť alchemilku či už nie? včera som na ňu pri tom asistovaní v kuchyni úplne zabudla 😠

anett6212
19. feb 2012

@mata_ba nikam nejdem. ja robim na smeny v praci a taham teraz cely vikend, tak teraz dva dni volna budem mat. mozno mi vyjde a cas a nakuknem tu aj cez pondelok utorok. ak ma manzel pusti k pocitacu 🙂

anett6212
19. feb 2012

@isabellaa hej dobre usudzujes. je to pre chlapov. a to som nevedela, ze je to az tak zle s tymi chlapmi. tak ten moj dostane po nose. on fajci a nechce prestat

vavenecka
19. feb 2012

@anett6212 aach jaj,vybehni pred obchoďák a vykrikuj ako pouličný predavač: detské vecičkyyyyy,predávameee,dobré cenyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀

angelika_2
19. feb 2012

@isabellaa
praveze nič z toho čo si uviedla, vôbec tomu nerozumiem ...môže ísť aj o niejaký zápal????

anett6212
19. feb 2012

@vavenecka hej ved raz som urobila podobnu vec. nasla som v sklade stare balony s nasou reklamou, tak som vsetky nafukala a postavila sa s nimi pred obchod. tie deti tak ku mne utekali, ze rodicia museli vojst do obchodu lebo deti nie a nie odijst. ale balony nemam uz. tak neviem. chlapy super nakupuju. nepozeraju na ceny a nakupia za pekne ceny. keby dnes tak prisli iba chlapy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
19. feb 2012

@anett6212 hhh,to si teda dobre vymyslela 😀 no veď jasné,že keď príde chlap,tak nevie,čo koľko stojí a tak nakúpi za každú cenu 😉

fifitko25
19. feb 2012

@vavenecka keby som mala Arabelin prsteň, odcarujem sneh kade-ľahšie 🙂 je ho dost, ale cesty su uz mokré 😉

anett6212
19. feb 2012

@vavenecka presne tak. 🙂 a ako sa dnes citis? myslis ze pride mrcha?

fifitko25
19. feb 2012

@mel84 Hehe predstavujem si ich tam každý mesiac 😉 minule tam boli az 4krat..... No tak Dúfam, že uz ostanú a natrvalo 😉

bulik30
19. feb 2012

Mmm babule prichádza mrcha - do kelu ... viete mi niekto vysvetlit prečo mi este neklesla BT ?
Všetko zle na niečo dobre ... tento cyklus idem na HP , tak dufam že bude všetko ok. Neviete do kolkych dni su potom vysledky ?