Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no ja mam taku silnu svinuchu ze ledva chodim ☹ uplne au ☹ kazdu chvilu som na zachode ☹ to bude asi tym ze som tri mesiace nemala ze? uz nech konci hnusoba ☹ mozno si fakt tehu to ze mas mrchu neznamena ze nie si 🙂 segra mala az do 3 tieho mesiaca normalne 🙂 aj mavas taku slabu? ci len teraz mas?
@mistisa ved to 😉 my skusame kazdy den, taka by som bola happy keby sa to podarilo... aj vam drzim palce 🙂
@e.l.i 😀 dobra metoda 😀 dnes ju vyskusam 😀
@vavenecka hovoris ze je nuda 😕 tak co si nedosla na tu kavu?? ja som to myslela vazne
@vavenecka nazdar micik 🙂 aj my sme boli v kostoliku s mm aj mamkou, omrzli nam prsty na nohach 🙄 teraz si len lebedime a mozno pojdeme na spacirung 😀 uz si dosla domov?
@franzziska nuda nie je,len taký klídek 😉 och,keby som nebola lenivá,tak aj dobehnem,no čakám aj na šišky,mňamimňam 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no mne trošku krk omrzol,ale skôr od brutvetra,lebo som si nezobrala šál 😖 inak je tu celkom teplo...dom prídem až niekedy po šiestej,musím na tie šišky počkať 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a neboj nic bude to 🙂 vidis sa nam to tu rozmaha same tehu 🙂 takze uz sa blizime na radu my koceny 🙂 dakujeme a isto si zachvilu budeme davat navzajom fotky testikov z dvomi // 😀
holky, zacala som rozmyslat a vyberat dovolenku na leto. a konecne aspon hodinu som nemyslela na tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@fifitko25 ja by som chcela skôr ten plášť,potom by mi už aj so snehom bolo jedno 😀 no neva,veď domov už nejako dojdem...akurát mi mm píše,že je mu zle,že ho bolí hlava a aj vracal 😖 asi ochorel zo samoty 😀
@anett6212 pocity nemám žiadne,ale výtok tmavne,takže mršinu čakám najbližšie dni 😠