icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
19. feb 2012

@gelinka75 @lucecita vždy mám luteálku 14dní tak čakám v stredu že dôjde, tak nech už mám ovulku nech sa môžme do toho pustiť, dnes mi hrozne chýba fazuľka 😖
daj si čajík, dnes určite kľudne môžeš 😉

svintekova
19. feb 2012

@purina12345 aj mna dnes pochotil akýsi smútok,pred týždnom som si hladkala bruško a dnes ☹ , no nič musím sa preladit a počkat si chvílku a šup šup do snažilkovania sa.

lucecita
19. feb 2012

@purina12345 tak nech rýchlo dôjde a takisto odíde a môžte začať snažilkovať, už začnete, že? mojka, viem, že chýba, ale hlavičku hore, z nebíčka vám zašle novú a vy sa budete z nej vytešovať a my s vami 😉 a zalejem si ju veru, mne strašne moc chutí 😀

anett6212
19. feb 2012

@zujka2 ja robim v maxe. v detskom obchode. ja som tiez zvedava ako to bude tento mesiac, lebo mrcha meskala 5 dni. tak neviem teraz co a ako.idem si ale merat BT. tak uvidime

purina12345
19. feb 2012

@svintekova ☹ je mi to ľúto, ja som už celkom v pohode no len dnes mám celkovo blbú náladu, chcelo by to asi pokeksíkovať 😀 čítala som na inej téme že to nechávaš na prírodu s čistením, teraz sa máš ako? keby som vedela ako čistia tak by som sa čistiť nedala, chuďatko maternica, sem tam čosi boľavé v nej zacítim, dúfam že mi ju moc nedoškrábali 😖

purina12345
19. feb 2012

@lucecita no veru, teraz mám pocit že len čakám a to je nuda, žiaden adrenalín ako keď sa snažilkuje 🙂
ja som celkovo ok, to len dnes nejaká pochmúra doľahla, ja som si kúpila gynastan a po mrche začínam
dúfam že už sa aj vám zadarí konečne

svintekova
19. feb 2012

@purina12345 no ja som začala krvácat na konci 10tt v utorok (drobcovi prestalo bit srdiečko v 8tt) a v stredu poobede som začala mat kontrakcie a v noci bolo po všetkom-bola to najhoršia noc v mojom živote (prebiehalo to ako porod-strašné bolesti) teraz v piatok 24.2. idem na kontrolné sono a dúfam,že bude všetko OK.

zujka2
19. feb 2012

@anett6212 tak dúfam, že ťa lapil tehulko vírus 🙂 musím aj ja poštudovať meranie BT, len sa bojím, že to nebudem dodržiavať. každý tu píše o šiškách a ja som dostala na dačo také chuť :D

kikaneu
19. feb 2012

@purina12345 vyzerá, no uvidíme podľa rannej teploty, testovala včera a predvčerom, iba dušíky boli, ale tak ja som u seba ešte pozitívny test nevidela (ani ovu ani tehu) tak tým ovu až tak veľmi neverím....a vlastne budem rada, keď zistím, že ovu bola 🙂 nepotrebujem dopredu vedieť, že kedy 🙂 ďakujem, snažím sa myslieť pozitívne 🙂 a tebe držím palce, nech už ďalej neklesáš 😉

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 tak, tak viera je dôležitá....a cyklus máš pravidelný? alebo ako?

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita však aj keby včera, tak poistené máte, no nie? 🙂 a myslím, že dnes si ešte daj tú alchemilku a zajtra uvidíš podľa teploty 🙂 7? ty máš teda apetít 🙂

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu nie, vôbec. niekedy nemám aj tri mesiace ms :( len som myslela, že teraz mi ešte bude účinkovať duphaston. no ale vyzerá to blede..Juuuj si ma tými šiškami navňadila. uvažujem čo idem narýchlo upiecť :D

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 dobréééé, to vyskúšam, znie to fajnovo a isto to tak aj chutí 🙂 vďaka 🙂 tak u nás sa klobása dáva len do kapustovej a do boršču 🙂 ale dosť veľa vyprážajú, lebo oco a brat pomaly nič iné nejedia, len vyprážané a nie vždy sa mi chce variť dve jedlá (keď vyjde rad na mňa)

lucecita
19. feb 2012

@purina12345 veď to, ono to čakanie po ovu je dlhé, ale zasa si taká napätá či to vyjde alebo nie 😀 my ideme aj dneska na to, dáme teraz asik každý deň pár krát a uvidíme...včera som aj trošku cítila pravý vaječník, tak uvidíme 😀 a neboooooj, ani sa nenazdáš, bude po mrche a začnete a už budeš v tom strese s nami 😀

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 tak ja som ich ešte včera robila, preto už žiadne nemáme 🙂 ale keby boli, tak by som si ešte dala 🙂 a to som robila z kila múky 😀 tak som zvedavá, čo vymyslíš.... 😉
a s tým cyklom, to máš teda blbé....a nemeriaš BT? by si možno skôr vedela, či je ovu alebo nie

purina12345
19. feb 2012

@svintekova neboj, určite bude, no viem si tie bolesti predstaviť, ja som ich tiež mala po ceste do nemocnice a tam to už bolo riadne a keď vyšla fazuľka tak už prestávali no a o dve hod. neskôr ma čistili 😠
@kikaneu tiež si myslím že najviac povie teplota, však nikinka tiež mala iba ducha na ovu teste a predsa otehu

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu no práve som tak kukla na môjho drahého či nejde urobiť palacinky :D :D tak neviem či sa mu bude chcieť. nie nemeriam. ja som veľmi nezodpovedná. ráno mám problém vstať, neviem asi by som to pravidelne nemerala. asi idem urobiť bábovku zo zlatého klasu. ešte som nikdy nerobila šišky. juuuj ja by som si dnes sala úplne všeeetkoo :(

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu su dobre, uz som vyskusala 😀 ak mas radsej viac sladke tak daj este med, alebo trstinovy cukor, ja nedavam, som si zvykla bez, lebo aj banany su dost sladke v tom.. no to poznam, svokra tiez vela vypraza, ja robim vyprazane maso tak raz za rok 😀
joj baby kedy uz na nas dojde rad s tehu? 😕 😀

kikaneu
19. feb 2012

@purina12345 veď to, preto som momentálne rozhodnutá, že žiadne ovu testy nekupujem....tie dva boli totiž posledné aké som mala 🙂 takže budem pekne merať a nestresujem, ovu príde, skôr či neskôr 🙂 a potom niekedy možno aj tehu 😉 no nie? stresom si len zhorším situáciu

gelinka75
19. feb 2012

@svintekova @purina12345 smutno mi je na srdiecku ako vas citam 😢 muselo to byt hrozne, ale dufam, ze fazulka znova pride coskoro

svintekova
19. feb 2012

@purina12345 bože a načo ta čistli? ved to by si sa bola už sama vyčistila a potom už len stačilo kontrolné sono. Taká som štastná, že nežijem na SK. Teraz už je to jedno,len ma to mrzí. Už treba len pozitívne myslenie, niekde to na MK som čítala, že pozitívne myslenie je polovica úspechu 😉

gelinka75
19. feb 2012

@zujka2 skusala si menit stravovanie, niekde som citala, ze to moze mat vplyv na pco, obmedzit cukor a tak 😉

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 juj, už sa na ne teším 🙂 nie, my s manželom práveže nemusíme veľmi sladké, to svokra a manželova babka sladia dobludu, a potom sa u svokry čudujem, prečo mi puding nechutí tak ako doma 🙂 ale pohoda 🙂 a moja svokra zas nevypráža veľa, lebo svokor má diétu, takže tam sa zdravšie varí a u nás zas zdravšie pečie 🙂
och, moja, to by som aj ja rada vedela, ale tento mesiac som optimisticky naladená, že keď by to vyšlo, tak bude predvianočné bábo 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 ja robím šišky len raz v roku...a inak ako píše gelinka, zmena stravovania vraj pomáha....aj ja som to čítala 😉

mezike
19. feb 2012

Vdaka za reakcie! Vidim, ze ked tu nie je azzura alebo vradzikova, vsetky odignorujete nove baby. Nevadi, Poucila som sa (uz asi 4x), ze nema zmysel do tejto temy pisat. Co uz, budem uz len tisko sledovat, ked napisem, aj tak mi nikto neodpise ☹

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu áno, to máme...dáme aj dnes a basta a alchemilku si zalejem na vaše odporúčanie 😉 idem kukenzi Harryho Pottera...napíšem neskôr 😉

zujka2
19. feb 2012

@gelinka75 hej, čítala som to. no také veci ako čokoládu a dobošky som nejedla už dva mesiace. dokonca ani tie koláče nevyjedám, to len dnes som dostala na všetko možné chuť. mením postupne životný štýl, začala som cvičiť jogu. tak uvidíme. juuuj manželik ide urobiť palačinkyy 🙂

fifitko25
19. feb 2012

@purina12345 to je len malicke klesanie 🙂 od zajtra meriam aj ja, ako si nastavim novy graf?? Ďakujem 🙂 uz by som si tam mrchu mohla poznacit 😉

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu áno, ja viem. úplna zmena životného štýlu. musím dosť schudnúť..

lucecita
19. feb 2012

@mezike heeeeej, nepaprč sa, keď ti niekto hneď neodpíše...radi ťa vidíme medzi nami, niekomu neprospieva chodiť sem často a čítať príspevky...aj ja mám veľakrát so sebou čo robiť, aby som sa nerozplakala...kedy ti má prísť mrcha?