icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mezike
19. feb 2012

Ahojte baby! Som 25. DC, pocity na mrchu, už asi dva dni egg hlienik, ma nejak aj kríže bolia ale prsia vôbec. väčšinou však ich cítim už ovulky., jaaj a strašne som citlivá, čítam tu príspevky a mám čo robiť, aby som sa nerozrevala, ale to mávam pred mrchou.Čo sa to so mnou asi deje? Už si nahováram všeličo ☹ !

anett6212
19. feb 2012

@vavenecka joj ta potvora naco to chodi. nech si da konecne na 9 mesiacov pokoj

zujka2
19. feb 2012

ahojte, môžem sa pridať?

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 ahoj, jasné, že môžeš 🙂 vitaj a nech si čoskoro nájdeš dve čiaročky na teste 🙂

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu vies co,. je to taky prijemny cajik, vyskusaj, budes prekvapena, co sisky zjedene?, muz prave zjedol 8ks akoze olovrant a to sme obedovali o pol 1 🙄 😀

anett6212
19. feb 2012

@zujka2 ahoj, vitaj. ako sa mas?

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu Ahooojček, ďakujem. nech si všetky také dve čiarky nájdeme 🙂) my sa snažíme takmer dva roky.

franzziska
19. feb 2012

@vavenecka no ja viem 😀 len skoda, ze sme z vedlajsieho baraku a ani sa neuvidime

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 určite skúsim 🙂 samozrejme, že zjedené, poslednú som si dala na raňajky 🙂 tak aspoň vieš, že mu chutia, keď ich takto tlačí 🙂 a čo ste mali dobré na obed?

zujka2
19. feb 2012

@anett6212 dnes sa mám dosť prechladnuto ale inak sa snažím všetko zvládať. budúci týždeň sa idem objednať na laparku. a čo ty?

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 veru 🙂 ale myslím, že sa všetky raz dočkáme...my sa snažíme rok a dva mesiace....a vy čo? máte nejaký problém alebo sa "len" nedarí?

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu no on strasne lubi co napeciem, sebe si robim maffinky z celozrnnej muky, lebo nechcem tolko mastneho jest 😝 dnes som varila plnenu papriku z natural ryze 😀 ty si co varila?

zujka2
19. feb 2012

@isabellaa ahoj, ja v rámci ročnej prehliadky sono neplatím. inak tiež 5 eur

gelinka75
19. feb 2012

@zujka2 ja som tiez nakapata a aj mm, ja uz skoro 2 tyzdne a raz je to lepsie raz horsie, na striedacku, ale tepoty nastastie nemam

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu no ja verím, že sa dočkáme tento rok 🙂) ja som ukážkové pco a manželík mal teraz trošku horší spg. a čo vy?

purina12345
19. feb 2012

@gelinka75 @kikaneu čaute babuľky, ako sa máte? ja už idem pekne dole http://www.fertilityfriend.com/home/purina

zujka2
19. feb 2012

@gelinka75juj, to máte nejaký vírus. my sme včera boli na pohrebe na Orave a bolo tam veľmi zimno a veterno. tak sme asi prechladli. dnes som ešte nevyzliekla pyžamo. musím sa skúsiť napariť nad kamilkami. to mi pomáha.

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 daj mi recept na tie maffiny 🙂 tak ja ešte nič, lebo ešte varí mama aj nám (ale pomáham jej) ešte nie je sporák zapojený, čakáme na zásuvky....no čo ti poviem 🙂 a mali sme kurací vývar s pečeňovými haluškami a ryžu s kuracími rezňami na prírodno a šampiňónmi....ale zatiaľ som jedla len polievku, nejak som nebola hladná, ale už sa brucho ozýva, tak si pôjdem dať druhé 🙂
a už sa neviem dočkať tej mojej kuchyne, chcem sa zdravšie stravovať, snažím sa už dlhšie, ale niekedy je to ťažké s našimi....tak sa musím občas aj prispôsobiť 🙂 no aj tak sa mi už podarilo dať dole prvé kilo 😀

zujka2
19. feb 2012

@mel84 gratulujem 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@purina12345 ahoj kočka 🙂 ja sa mám celkom fajnovo, užívam si voľný deň, vyrábam písomku 🙂 toto nie je pekne dole moja, videla si môj minulomesačný? to bolo pekne dole 😀 a aktuálny je tu: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 aj ja verím 🙂 hm, tak ja som vraj v poriadku a manžel ide na spg o týždeň...tak uvidíme

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu tak moc džím palce 🙂

anett6212
19. feb 2012

@zujka2 ta ja pracovne. chcem byt uz doma, ale este ma caka 6 hodin makat a nudit sa. ale inak super. dnes som uz 7 DC, takze sa tesim na ovulku 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 ďakujeme 🙂 aj ja vám, nech sa čím skôr chváliš pozitívnym testom 🙂 inak, aké je ukážkové pco?

zujka2
19. feb 2012

@anett6212 a kde pracuješ? ja by som mala mať teraz ovulku, ale skôr tipujem zase anovulačný cyklus :(

purina12345
19. feb 2012

@kikaneu no pekne, vyzerá že by už aj dnes môhla byť, netestovala si ešte? no ten z minulého mesiaca pekne naťahoval, naprv krásny výstup a ako ti klesol 😠 snáď už teraz bude vedieť že má ostať hore, držím paľúšky

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu mám na oboch vaječníkoch pco, mám všetky znaky ako nadváhu, zvýšený testosterón, zvýšenie ochlpenie...ale tak musím veriť 🙂

gelinka75
19. feb 2012

@purina12345 ahojky, videla som, nasla som si ta 😀 ale to este nic neznamena, alebo ano? 😉

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu @purina12345 babuľky, ja asik včera ovulovala, ale netestovala som, nemám ovu testy doma...graf takýto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita dnes som si ráno zaliala alchemilku a nevime či si mám dať ešte jednu, alebo už ee...poraďte, ja pijem len čistučkú alchemilku...
@purina12345 purinka, tebe asik mrchaňa dôjde, žeeee? podľa grafíku ako vidím
@kikaneu dobre, že si zjedla tú poslednú, to sa mne páči...ja som na raňajky zbodla 7 😀 😀 😀

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu no to si viem zivo predstavit, ze u vasich sa neda moc zdravo, aj nasi tak varia 😀 do hrachovej polievky, ze cela klobasa a tak 😀 😀 to by som nemohla...ja tie maffinky robim z hlavy, cca 200gr, celozrnnej muky, 2 banany roztlacit, 1PL med, trocha slnecnicove semiacka, 2 vajcia, mlieko, teraz som davala aj nakrajane marhule z mraznicky, pol prasku do peciva, asi pol deci olivoveho oleja, vyslo mi 10 väcsich maffiniek, teraz som ich vytiahla z truby, ja casto robim take, len davam rozne ovocie, vsetko nasvacam do misky, zmiesam a hotovka 😀