icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu s cukrom je to tak, ze cim sladsie tym lepsie, potom uz straca cit pre sladke a stale zvysuje davky, pritom staci aj malo, co sa takto stravujem, vyslovene mi vadi vsade cukor, hned viem, ze ho tam je o doost viac ako by mohlo byt, no to aj ja dufam, ze uz coskoro sa dockame, ja len cakam a cakam a cakam, snad sa uz daco pohne ked idem do caru po mrche 😠 🙂

anett6212
19. feb 2012

@zujka2 tak robim tu uz takmer dva roky a este ma nelapilo nic. a pritom tolko brusiek som pohladkala a nic. na mna to akosi nereaguje ten tehu virus 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a tu teplotu ja som bola na otm rovnako. tiez som sa bala ze to nebudem dodrziavat, ale idemi to zatial. od zajtra opät zacinam merat. som zvedava ako to bude teraz. minuly mesiac som len zacala s meranim. 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@mezike moja, ty čo sa urážaš? skús niektorú z nás osloviť, ja nemám čas čítať všetky príspevky, zvyknem odpovedať len na tie, kde je spomenutý môj nick a svieti mi to v notifikáciách....tvoj som si nevšimla....tak daj ešte raz, v čom si chcela poradiť? 😉

purina12345
19. feb 2012

@kikaneu no veď jasné moja, ona si príde keď je najlepší čas, úlohou je len zapracovať v správny čas, určite bude aj tehu, možno len pán božko čaká kým budeš mať kuchyňu hotovú aby si nemusela toľko behať 😎
@gelinka75 veru smutné ale tak aj to patrí k životu ☹
@svintekova no slovenskí lekári, nikdy som nemala v tomto jasno, nikdy nešla na potrat lebo hovoria že o to je väčší problém mať dieťa a v tom momente ma to nenapadlo že to môže byť v podstate to isté 😖 a samozrejme že vtedy som im dôverovala a nič som neriešila

gelinka75
19. feb 2012

@mezike to uz co je, ved sa niekomu prihovor a bude 🙂

katarina196
19. feb 2012

ahojte viete my poradit preco mam bolesti v spodnej casti bruska a hlavne na lavej strane, poslednu menstruaciu som mala 2.2. mozem byt tehotna? dakujem 😉

anett6212
19. feb 2012

@mezike ahoj, tak ja som si tiez hocico nehovarala pred mrchou a ked meskala, tak uz som bola stastna, ze som tehotna. a stale nic. kolko sa snazite? 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita no vidíš, hlavne pokoj 🙂 no nie? 🙂 my momentálne nevyrábame bábo, my si užívame každý jeden sexík (žiadne vykladanie nôh, žiadne prstíkové metódy, žiadne zaručené polohy) 😀

svintekova
19. feb 2012

Baby je vám tak stááááášne držím palce aby ste si konečne našli na testíkoch kolajnice 😉

purina12345
19. feb 2012

@fifitko25 keď si zaznačíš mrchu urobí ti automaticky nový, len pekne meraj kým si domka, ja som zvedavá ako sa zachová môj 🙂

fifitko25
19. feb 2012

@zujka2 vitaj medzi snazilkami 😉

svintekova
19. feb 2012

ja si chvílku musím počkat a šup na snažilkovanie už teraz sa tesím 😉

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 inak, aj ja som momentálne v redukčnom režime 🙂

gelinka75
19. feb 2012

@zujka2 staci ked zacnes jest pravidelne a obmedzis cukor a bielu muku, uvidis, ze to pojde 😉

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 ja som prešla aj v káve z dvoch lyžičiek na jednu a oveľa viac mi chutí 🙂 čaj som nesladila nikdy 🙂
ideš hej? a ktorý si DC? či DPO?

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu myslíš tie šišky? 😀 aj ja som, ale zatiaľ sa mi podarilo len tri kilá dať dole. aký máš postup?

fifitko25
19. feb 2012

@svintekova aj my tebe mojka 😉 a aby uz ostala fazulka navždy 😉

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu aj mi máme pokoj a milujeme sa a nie snažilkujeme o bábo, nohy síce vykladám, ale len na chvíľku, nie ako predtým vyše pol hoďky...ale polohy nevymýšľame žiadne...to skôr ako to príde 😀

kikaneu
19. feb 2012

@purina12345 no tiež tak uvažujem, že ON chce pre nás vždy len to najlepšie, preto mu plne dôverujem, ktovie čo má pre nás pripravené....možno chce, aby som mala prácu na stálo a potom nám pošle fazuľku 😉 necháme sa prekvapiť

gelinka75
19. feb 2012

@katarina196 mozno budes okolo ovulacie nie? 😉

svintekova
19. feb 2012

@fifitko25 dakujem ti 😉

zujka2
19. feb 2012

@gelinka75 no musím sa tebou inšpirovať a skúsiť merať tú BT. len počkám asi až po tej laparke. hej, snažím sa. hlavný problém je asi, že niekedy nestihnem jesť celý deň a potom sa najem aj o ôsmej večer. 😒
tak verím, že ten tehulko vírus sa umúdri a vie kde má ísť 🙂 držím palce!

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 hej, hej šišky 🙂 mne len jedno 🙂 ale začala som len nedávno, tak ako gelinka vraví (riadila som sa jej radami) obmedziť cukor a bielu múku, pravidlne jem menšie porcie, viac ovocia a zeleniny a pitný režim je dôležitý ešte 🙂 no a cvičím tak 3x týždenne, buď na rotopede alebo nejaké cviky z pilatesu prípadne dlhšia prechádzka vonku 🙂

katarina196
19. feb 2012

@gelinka75

ahoj neviem ale menstruaciu mam dostat 29.2. tak to asi nie

fifitko25
19. feb 2012

@mezike ja tu chodím často a aj často placem, s každou tehulkou aj s každou mrchanou... Zistila som, že nie je podstatne pozorovať sa a skúmať všetky signály.... Tie mi je nanic, ale urazanie sa nie je riešenie.... Ani mne Veľakrát hned nikto Neodpisal, tak som sa ozvala zas a bolo to Ok 😉

zujka2
19. feb 2012

@fifitko25 ďakujem 🙂 tuším sme z rovnakého mesta 😉

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita veď tak som to myslela 🙂 že aká nás napadne, a nie, že iba ja budem dole, lebo taká je najzaručenejšia na otehu 😀

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu ja nesladim napoje vobec, pijem len vodu, alebo cisty caj a kavu, co jem celozrnne veci, tak mi sladke ani nechyba, si to vynahradzam takymito maffinkami, sem tam daco zjem co je od veci 😀 a dost pomaha nemat to v dosahu, lebo pokusenie je velke..ani neviem asi som 7DPO, tak asi o tyzden by mala dojst a potom idem na tu punkciu a priechodnost, som zvedava ako to prezijem 😅

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu no musím hlavne tú pravidelnosť zariadiť. lebo biele pečivo tiež jem minimálne. a kameň úrazu č. 2 je pitný režim. musíte ma kontrolovať a pokarhať sem tam 🙂 pilates je super, na ten som kedysi chodila

fifitko25
19. feb 2012

@zujka2 no vyzera, že sme 😉 😀