icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moniccca
22. nov 2011

Baby,mne dnes 2 testy vysli pozitivne, radost nenormalna, no aj sa bojim-som totiz len minuleho tyzdna dobrala norethisteron na oddialenie kramov, predtym ako som s nim zacala mi dva testy vysli negativne, no dnes mi doky povedal, ze asi testy hormon nezaregistrovali, takze je asi pravdepodobne, ze som ho brala uz ked som bola teho a nevedela som o tom. Teraz musime cakat do 14.decembra a potom sa uvidi na ultrazvuku ako dlho som teho.Ja len dufam,ze bude vsetko v poriadku a babo bude zdrave.

kikaneu
22. nov 2011

@moniccca neboj sa, hlavne veľa optimizmu a ver, že bude....držím palce, nech je všetko tak, ako má byť 😒

lucecita
22. nov 2011

čaute ženy...už som doma, v ruke mám alchemilkový čaj a rozmýšľam, čo bude zajtra ráno 😀 už som zmagorená 😀 😀 😀 😀

@vardzikova byt sme mrkli, ale zdá sa nám drahý a hlavne preto, že kúpelka s weckom nie sú prerobené... tak hľadáme ďalej 😎 ale rozhodli sme sa, že pod stromček si kúpime celú spálňu, keďže to máme len tak pozliepané 😀

kikaneu
22. nov 2011

@lucecita pekný darček...my sme si kúpili všetky veľké spotrebiče do kuchyne....tak vravím manželovi, že už chcem len bábo a nič iné mi zháňať nemusí 🙂

moniccca
22. nov 2011

@kikaneu dakujem, ja dufam, ze bude 🙂

purina12345
22. nov 2011

@bubacik5 najlepšie je začať od 1 DC ale čítala som aj že od 5DC ja keď som začínala tak to bol 4DC hneď keď mi ich doviezol kuriér, tak objednávaj nech už ich máš doma
potom si daj od 21DC pauzu a začni zasa 1DC ale o tom potom ako užívať keď budú doma
@delideli ja tiež sa snažím ísť na veci postupne a veľmi premýšľam čo ako ďalšie zaradím 🙂
a čítala si na tej stránke že keď užívaš homeopatiká treba pauzu nielen pred alebo po jedle ale týka sa to aj umývania zubov?

purina12345
22. nov 2011

@moniccca gratulujem, konečne sa ozval aj niekto s tak skvelou spávou 🙂
a ináč ako sa cítiš? máš nejaké príznaky?

purina12345
22. nov 2011

@kikaneu no moja, už sa to konečne blíži, čakám na to ako na spasenie, tak ešte dva dni a ráno o pol osmej sedím vo vláčiku ššš 😀

bubacik5
22. nov 2011

@purina12345 akurat mi kamaratka pisala, ze ma doma nerozbalene a preda mi ich. uz sa len pre ne stavit 😀

lucecita
22. nov 2011

@kikaneu gratulka aj odo mňa, konečne niekto tehu 😀

purina12345
22. nov 2011

kto to tu písal že manžel má lenivejšie spermošky? mala by som tip a neni len pre mužov, tiež dobre pôsobí na ženy a stačí manželovy nabrať z lásky džús bez toho aby vedel že tam má nejaký prídavok 😀 to už premýšľam ako mu budem potajomky dávať do pitia, pretože dobrovolne by nechcel, no hrúza, ani na vitamín E ho nepresvedčím ale toto by mohlo fungovať 😀
http://www.otehotnenie.sk/post/maca-peruanska-a...

lucecita
22. nov 2011

@purina12345 tak šup šup domov a snažíme sa 😀 😀

purina12345
22. nov 2011

@bubacik5 to fakt? no to je super, tak teda kvapkaj si 4 ráno 5 obed 6 večer a v polovičke si môžeš zvýšiť dávku o kvapky, poriadne pretrepať a pol hodinový rozdiel pred papaním a umývaním zúbkov 😀

kikaneu
22. nov 2011

@lucecita to nie ja...hoci rada by som 🙂

purina12345
22. nov 2011

@lucecita a ty moja čo? už to vyriešil manžel s kvapkami? veru ak niesi tehu zišli by sa ti ako soľ pri takomto krvácaní 😔

purina12345
22. nov 2011

@lucecita joooj už sa teším, ani nevieš ako 😀

lucecita
22. nov 2011

@kikaneu ja som sa pomýlila 😀 😀 😀 no blondínka, čo ti poviem....ale už sa neviem dočkať, kedy takto napíšem aj tebe

lucecita
22. nov 2011

@moniccca gratulka aj odo mňa, konečne tu máme aj tehu a nech sa darí a všetko prebieha v úplnom poriadku

bubacik5
22. nov 2011

@purina12345 dik, a ty si nejaka dilerka? ci odkial to vsetko vies?

lucecita
22. nov 2011

@purina12345 ja neviem čo vyriešil...mlčí jak ryba...povedal, že meniny sa mi blížia....ja sa bojím spraviť zajtra test, ale na druhej strane som jak na ihlách 😀 😀

delideli
22. nov 2011

@purina12345 : kedysi som uz nejake homeopatika brala a tusim mi vtedy nieco podobne vravela kamoska,co ma s nimi uz dlhodobejsie skusenosti a brava ich na kdeco..mne uz staci to,ze po tych bylinkovych kvapkach musim 20 minut cakat kym sa najem..nikdy som nebola taka hladna ako tych 20 minut 😠 🙂 no a dnes som sa vratila k slizkej klasike- k lanovym semjackam- no nadsena nie som,prave sa moci,tak na nich zazeram a dumem ako to urobit aby som ich udrzala v zaludku..skusim sliz naliat do grepoveho dzusu a semjacka osladit medom- to by snad nemuselo vadit..
@moniccca : drzim vsetky palce 🙂 nech ti to cakanie do 14teho utecie a hlavne nech ste obaja v poriadku..
@kikaneu : ja som 9DC, snazime od vcera, dnes pauza, debilny biogemacky deluxe test dnes nevysiel vobec -t.j. bol chybny, takze neviem kedy bude ovu,poctivo meriam BT a cakam kedy mi dorazia wondfo testiky z ebay..
a tu je grafik :http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
joj, vobec nestiham citat- v robote frmol, po robote sotva drzim otvorene oci, vela z diskusie mi bohuzial unika, baby ste rychle jak slak 🙂
@lucecita : no nech je uz zajtra a v diskusii nova tehulka 🙂

purina12345
22. nov 2011

@lucecita videla som už dávno že nejaké baby ho tu spomínali, nečítala som o tom hneď lebo som si to nechala ako rezervu do budúcna a dnes keď som o tom písala s delinkou tak som si o tom aj niečo prečítala a veru som zistila že sa tomu mm nevyhne 😀

vardzikova
22. nov 2011

@lucecita Jaaj 😒 , ta aspon tu spalničku budeš mať novu 😀 , nam už konečne zavolali že kuchynsku linku mame urobenu 😎 , takže už len sa dohodnuť kedy pridu a dašia etapa je za nami 😉

nikinka1111
22. nov 2011

dievčatá ja už netestujem... dnes mi to nedalo pichal ma vaječník aj ke´d bol včera ovu test jasne negatívny- ducha som musela hladať. a dnes jasne druhá čiarka aj keď nie dokonalo silná ale jasná. už len meriam... ak teda vydržím lebo mám ešte 2 ovu testy 🙂 🙂 🙂

purina12345
22. nov 2011

@delideli moja pridaj si tam viac vody a nebude taký sliz dostala som tip od nativky 🙂
a nedajú sa po jedle užívať tie kvapky, nieže nám umrieš od hladu 🙂

kikaneu
22. nov 2011

@delideli ja som sa rozodla, že ovu testy robiť nejdem 🙂 poobede som ešte v škole-robote a tam ani nemám čas a také súkromie...proste iba meriam a pravidelne sexikujeme 🙂

vardzikova
22. nov 2011

@moniccca Jeeeeeej , srdečne blahoželam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubacik5
22. nov 2011

@purina12345 ja som to nemyslela v zlom 🙂

vardzikova
22. nov 2011

@lucecita neviem ako ty ale v kutiku svojho srdca - zavidim 😀 😀

moniccca
22. nov 2011

@purina12345 praveze nic, ja som ani nemyslela na to, ze by som mohla byt teho, pretoze som brala tie tabletky, takze ani neviem v akom tyzdni som, dnes som bola u dr, no mi len predpisal kyselinu listovu a na dalsiu kontrolu o 3 tyzdne