icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
20. feb 2012

@mistisa teda uz som sa ho cez telefon popytala a povedal,ze sa niekedy hormony mozu pomenit a sposobit mi tie stavy...ale ze mi da porobit vseeetky mozne testiky z krvicky 🙂

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba no veru vsetko si pekne pozistuj nech sa nic nezanedba tak ako u mna a teraz to je somnou tak ako je ☹ teda ale nie mojou vinou to mala vedet dokina a nie kaslat na to.hm som zvedava ako dopadnete 🙂 ja som akurat hovorila mm ze ake by to bolo krasne keby k narodeninam dostanem spravu od dokiho ze som tehula 🙂 narodky mam na zaciatku aprila aj by to tak mohlo byt keby ideme co najskor na IUI 🙂

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba radsej mojko veru radsej 🙂 a to ides do trencina? k tvojmu dokimu? 🙂

mata_ba
20. feb 2012

@mistisa ano,ano..k jankovskemu 🙂

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba no tak fajn ja som bola az v BA ☹ len kvoli krvi ☹ ale tak co uz kaslat na tie cesty a naftu hlavne aby vysla fazulka 😉

palculienka2011
20. feb 2012

caute babyyyyy!!! Toto den nahovado...od piatku (5DC)ma brutal bolelo na pravej strane, obvodacka ma poslala na gyndu, tak som sa tam dneska vytrepala cez celu Bratislavu aby som si precitala oznam, ze dovolenka dnes a zajtra....myslela som, ze ma mrdne!!!!Takze musim vydrzat a mam total nervy, ze co to moze byt, nemate nejaku skusenost? Chvilu picha, chvilu reze, take akoby teplo a len napravo-slepak to neni, lebo to mi vylucili na chirurgii 😖

mata_ba
20. feb 2012

@mistisa presne tak..kaslat na to 😉 mooc vam drzim palceky...ja sa tesim,lebo dnes ide so mnou aj milacik moj 🙂 hoci len tak,ale podpori ma 🙂

mata_ba
20. feb 2012

@palculienka2011 ahoj..fiiiha..a keby si skocila k zastupujucemu alebo vecer na pohotovost??ja som 4 DC,ale nejak ma tiez pobolieva podbrusko 😕 len ja idem dnes k dokimu..

palculienka2011
20. feb 2012

@mata_ba nechcem panikovat, duplom na pohotovost-moje "stastie" na lekarov nepozna hranic, ta bolest nie je stale, skor ked sa na to zameriam a intenzita klesa den ododna...len teraz som si otvorila temu mimomaternicove tehotenstvo a az mi zle ostalo...aj ked priznaky nesplnam, cloveka to vystrasi 😒

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba jasne moc to pomoze mojko.aj moj bol somnou v BA a chodi za kazdym a ta psychika je uplne ina ako ked by som mala byt sama. mojko aj vam moc drzim palce len nech aj HP dobre dopadne a vsetko ostatne a potom fazulienku 😀

mata_ba
20. feb 2012

@palculienka2011 och..na to ani nemysli..urcite nic take nie je 😉

mata_ba
20. feb 2012

@mistisa dakujeeem 🙂 som sa tesila,ze hura HP a teraz nejak chytam stresy,ze co ked naaahodou bude daco zle...ale tak..dala som si lizatko na ukludnenie 😀

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba no moje len nemysli na nic zle oki? lebo zrovna si to privolas pekne klud pohodicka oki? ja som nemala kedy rozmyslat bo sme vstavali o 5:30 a o 6:15 sme vyrazali a v aute som dospavala 😀 ale ked som dosla tam a videla tych 30 bab predomnou na krv tak som sa hned prebrala chacha 🙂

mata_ba
20. feb 2012

@mistisa fu,to verim 😀 ja si moc nepospim,kedze to mame z PN raz-dva 🙂 a tak ja som si uplatila clenstvo v gyneke,tak by som mala ist hned dovnutra 🙂

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba no tak to hej 🙂 ja som necakal taky naval teda.clovek fakt zisti kolko ludi ma problemy s babynom yz v tychto vselijakych centrach hm.a potom pojdes na dalsie profily? ci ako budete pokracovat? 😉

mata_ba
20. feb 2012

@mistisa no este neviem..idem dnes,potom by som mala ist kuk folik na nejaky 13 DC a potom zase krvicka na nejaky 21 DC...ale dnes presne dohodneme,ze co a ako..

isabellaa
20. feb 2012

caute baby, pekny den Vam prajem

isabellaa
20. feb 2012

mata ba, mistisa, ak sa smiem opytat kolko uz skusate? Uz dlhsie, kedze idete na krv, hormonalny profil...
ja som bola pred mesiacom na HP a to bolo 1DC a vysiel mi testosteron o malilinko vyssi a potom som mala ist v 20DC ale medzi tym som musela zmenit lekara-prestahovanie,.
Ked mi skonci mrcha, tak pojdem k novemu a zisti, cim mam vobec ovulu....

isabellaa
20. feb 2012

@mata_ba Mati drzim palce, aby vysledky boli co najlepsie 🙂

mistisa
20. feb 2012

@isabellaa ahojko no moja my sme si 4 roky nedavali pozor nechavali sme to na volno ze bud alebo ked potom sme zacali po doktoroch behat a to uz sa snazime 3 roky .a stale nic tak sme zacali chodit s mm do BA do Gin Fivu a riesime to uz takto a chystame sa na IUI tak uvidime 🙂 a vy kolko sa snazilkujete?

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba tak daj vediet potom budem zvedava 🙂 ja budem vediet dalsi postup vo stvrtok tak som troska nervozna ☹ 😉

isabellaa
20. feb 2012

@mata_ba chodis do car alebo k svojmu lekarovi? a kolkokrat ti uz robil odbery, aj folikuly ti sleduje?
Pytam sa, lebo rozmyslam ci by som aj ja nemala s tym zacat nieco robit, som nedockava 🙂

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa ahojy..my sa snazime polroka..vy?viem,ze sa HP robi vacsinou po roku,ale tak polroka je fuc a nechcem stracat cas a cakat rok..ak sa aj daco deje.nech sa mozem liecit..

isabellaa
20. feb 2012

@mistisa mi sa snazime este len pol roka, ale uz mi to zacina liezt na nervickyy 😠
nato kolko sa snazite sa drzis velmi dobre a obdivujem ta, ze si tak pisomne optimisticka. Dobre robis, treba mysliet pozitivne, velmi Ti drzim palce, nech sa Vam zadari, aby ste mali darcek na narodky 🙂

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa dakujem..zatial chodim len k mojmu dokimu 🙂 a teraz idem prvykrat na taketo odbery..a ani foliky este nesledoval..este len zaciname..uvidim,ci prezradi krvicka a podla toho sa uvidi,co dalej..

isabellaa
20. feb 2012

@mata_ba sme na tom podobne 🙂

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa hej,hej 🙂 a ty teda tiez teraz zacinas s testovaniami?

vavenecka
20. feb 2012

@anett6212 ja tiež neviem,ale trapoška,ešte sa aj pomaly rozbieha 😠

vavenecka
20. feb 2012

@franzziska neboooj,ešte sa isto stretneme,ale dúfam,že už s brušiskámi veľkými 😉

isabellaa
20. feb 2012

@mata_ba zacinam, ale uz by som chcela byt nakonci, s bruskom 😉