icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a @fifitko25 @kikaneu @mata_ba @mistisa @anett6212 @franzziska
ahojte bábiky 🙂 ako sa mi máte?čo nového? ja som včera došla dom o pol 7,vybaľovala som,potom sprcha a už sa mi nechcelo not zapínať...s mm sme sa vyvalili na gauč a kukali Hlas ČS 😀 a potom som hneď išla drichmať...fuj,ale tak mi bolo celú noc horúco a to máme pomaly vypnutý radiátor v spálni 😖 inak nejaká nová tehuľka sa tu nezjavila?

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa juuj,tak to aj ja 😀

mata_ba
20. feb 2012

@vavenecka ahoj...noveho asi ani nic..idem dnes na HP,tak som zvedavaaa 🙂 ty si mi ako na tom??

franzziska
20. feb 2012

@mistisa ajoj, tak uz mam vybavene 😀 ale zas jaka srandicka...som volala sestricke ze odskocim si preto, odkedy dokedy presne robia a ci nemaju nahodou vela pacientov aby sa mi nestalo to co v piatok...no a sestricka hned ze uz vlastne nerobime lebo dr. tu uz nie je, ma dovolenku takze dojdite az buduci tyzden...ale ja len ze idem po dokumentaciu, tak potom pochopila...tak fajn, uz tam nik nebol pozhasinane 😀 tak som fajn...idem si prestudovat spis, mozno tam daco najdem prekvapive 😀 😀 😀

mistisa
20. feb 2012

@franzziska no moja co ty vies? co ti tam popisali ? chachacha 😀

mistisa
20. feb 2012

@isabellaa dakujeme pekne moja no snad to vide 🙂 ja sa drzim toho ze nadej zomiera posledna tak preto 🙂 aj vam prajem nech sa vam podari co najskor 🙂

isabellaa
20. feb 2012

@vavenecka
@mata_ba
@mistisa
@palculienka2011
baby poculi ste o grepovom dzuse? teraz som sa docitala na fore, pre lepsi hlien? Myslite, ze je na tom nieco pravdy? pije ho niektora z vas? I ked na druhej strane, ked sa berie antikoncepcia, tak sa nema grepovy pit, narusa to jej ucinky.
Tak ako je to s tym grepom? Placebo? Ci?

vavenecka
20. feb 2012

@mata_ba ja asi tak,že začína mrška,ráno som si dala Femigard,teraz si idem dať Femibion,tak budem celá FEMI 😀

mistisa
20. feb 2012

@vavenecka ahojko moje no nove ani nic 🙂 my sme s mm vstavali 5:30 a leteli sme do BA bo som bola na HP na krv.a na stvrtok som objednana do gin fivu dokimu tak budem vediet co dalej.da dalsie postupy potom dam vediet 🙂 a ty ako?kde ste boli? ked si vybalovala? 🙂

vavenecka
20. feb 2012

@isabellaa ehm,no ja som to tiež počula,ale zatiaľ neskúšam 🙂 no a ak ide len o placebo,tak ti to pomôže hádam,uškodiť isto neuškodí 😉 a po ovulke sa má zase jesť ananás,hlavne tá stredná časť,to že podporuje uhniezdenie vajíčka 🙂

franzziska
20. feb 2012

@mistisa no ved uz citam.. 🙄

"menzes -nepravidelnosti"...a to je vsetko preboha??? 😲 😲 😲 iba toto napise? hmm a pritom som mu vzdy hovorila vela priznakov ked som opisovala a on len hento napise...ty kokos..tak kebyze moj novy doktor toto cita a nic viac mu k tomu nepoviem tak si mysli ze je vsetko v poriadku 😕 😕 😕 toto napisal minuly rok a z tohto roku preventivku napisal ze som vraj bez tazkosti 😲 😲 😲 nemam slov mojka 😕

uf no je mi tusim zle z nervov 😕 😕 vies co mi napisal ako zaver??? ----- PCO 😲 😲 😲 a toto neni tazkost?? toto je sila

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa ahoj,ja som skor papala grepy,ale mala som aj nejake 3 dzusiky...a musim povedat,ze som mala lepsi a viditelnejsi plodny hlienik...

vavenecka
20. feb 2012

@mistisa tak budem držať palce,aby HP dobre dopadol,očakávam len úžasné správy (aj od lekára) 😉 ja mršinovo,zatiaľ len slabučko...no bola som len ja v Trnave u kamošky na víkend,tak som batoh vybaľovala 😀

isabellaa
20. feb 2012

@vavenecka
@mata_ba
hmmm, dnes som este ziadne ovocie nezjedla, asi si pojdem kupit aj tie grepy iba kolace od mamci😀

vavenecka
20. feb 2012

@isabellaa hh,povedz mamči,nech ti teraz pečie grapové koláče a po ovulke ananásové 😀 😀 😀 len si akosi neviem predstaviť ten grepový 😀

mata_ba
20. feb 2012

@vavenecka mrchana zla ☹ ale to je posledna 😝 teda drzim paste,aby bola 😀 mne uz hadam aj konci 😕

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa veru,aj ja zase nabieham na grepiky 😀

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa a este si baby chvalili lanove semiacka..tie su vseobecne prospesne 🙂

vavenecka
20. feb 2012

@mata_ba verím,že v marci to tu zaplníme fotkami dvoch čiaročiek 😉 😉 a vy môžete normálne snažilkovať,aj keď ti idú robiť HP,že?

mata_ba
20. feb 2012

@vavenecka no urcite ano 🙂 teda dufam 😀 vsak uz sme dnes s drahym po sebe zmurkali 😀

isabellaa
20. feb 2012

@mata_ba
@vavenecka
nase buduce babatka nas robia zdravsimi 😀 lanove semienka, grepy....ananas, ale vraj Slovenky by mali jest co najviac nasho ovocia, jablka, hrusky, slivky....co je pre nasu klimu charakteristicke 😉

isabellaa
20. feb 2012

@mata_ba ja som dnes rano svojho trochu znasilnila, ale nebranil sa, bol velmi rad 😀 .
Chcel som vyskusat aj pocas menzesu, citala som, ze sa to niektorej takto podarilo, neviem ci nahodou aj ja nie som ten pripad, kedze lekar mi povedal, ze v januari som neovulovala 😢

mistisa
20. feb 2012

@isabellaa fuha moja tak to som veru nepocula este.ale tak moze to mat nieco do seba 🙂

mistisa
20. feb 2012

@franzziska no pekne mojko ved PCO su polycystycke vajecniky nie? vidis podozvedas sa az ked mas kartu v ruke 🙂

mistisa
20. feb 2012

@vavenecka dakujem aj ja dufam ze budu len dobre spravy 🙂 zle neprijimam 🙂 ja mam mrsinu slinu furt ☹ snad uz zoslabne 🙂 tak si si uzila troska co? 🙂

franzziska
20. feb 2012

@mistisa hej su a neni to moc sranda..ja som to tak tusila vnutorne..a ted aspon viem na com som 😒 ale nenormalne som nasrata ze taki lekari existuju....

mata_ba
20. feb 2012

@isabellaa ved to popri tom treba papat 😀 a co sa tyka sexiku pocas mrchy..mne mamina povedala,ze otehotnela so mnou na konci kramov 🙂

mistisa
20. feb 2012

@franzziska no mojko tak vitaj v klube ja som na tom tak isto a preto ma caka ta laparoskopia teraz.tiez mam PCO a preto sa nam tak dlho nedari.aspon tak mi to naposledy povedali. ☹ a prve co mi doki v gin five povedal bolo ze toto su polycysticke vajecniky ako slak a bude treba zakrok laparku.ale budem mudrejsia teraz po stvrtku co povie ci nezmenil nazor.asi zavisi od HP co som bola dnes.mojka tak mame tusim rovnaku diagnozu ☹

vavenecka
20. feb 2012

@mata_ba bože,ja čítam knihu a taká sexuálna scéna tam bola,že keby nie som v robote a mám pri sebe chlapa,tak hneď naňho skočím 😀 😀 😀 😀 vuaaaaaaaaaaa 😅
@isabellaa no veru,treba telo pripraviť na bejbino 🙂 a vitamíniky nikdy nie sú na škodu,len netreba prijímať veľa vitamínu A 😉 asi si poobede nastrúham jablká 😀
@mistisa no mne sa rozbieha,ale musím vyčíhnuť kedy začne,až si hneď dám tabletku od bolesti,lebo minulý mesiac to bol des,kým mi zabrala 😖 no celkom hej,oddýchla som si od manželského života 😀 😀

franzziska
20. feb 2012

@mistisa 😔 hmm a tebe nezaberali lieky ked ides hned na operaciu?