Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ajoj, tak uz mam vybavene 😀 ale zas jaka srandicka...som volala sestricke ze odskocim si preto, odkedy dokedy presne robia a ci nemaju nahodou vela pacientov aby sa mi nestalo to co v piatok...no a sestricka hned ze uz vlastne nerobime lebo dr. tu uz nie je, ma dovolenku takze dojdite az buduci tyzden...ale ja len ze idem po dokumentaciu, tak potom pochopila...tak fajn, uz tam nik nebol pozhasinane 😀 tak som fajn...idem si prestudovat spis, mozno tam daco najdem prekvapive 😀 😀 😀
@franzziska no moja co ty vies? co ti tam popisali ? chachacha 😀
@vavenecka
@mata_ba
@mistisa
@palculienka2011
baby poculi ste o grepovom dzuse? teraz som sa docitala na fore, pre lepsi hlien? Myslite, ze je na tom nieco pravdy? pije ho niektora z vas? I ked na druhej strane, ked sa berie antikoncepcia, tak sa nema grepovy pit, narusa to jej ucinky.
Tak ako je to s tym grepom? Placebo? Ci?
@mistisa no ved uz citam.. 🙄
"menzes -nepravidelnosti"...a to je vsetko preboha??? 😲 😲 😲 iba toto napise? hmm a pritom som mu vzdy hovorila vela priznakov ked som opisovala a on len hento napise...ty kokos..tak kebyze moj novy doktor toto cita a nic viac mu k tomu nepoviem tak si mysli ze je vsetko v poriadku 😕 😕 😕 toto napisal minuly rok a z tohto roku preventivku napisal ze som vraj bez tazkosti 😲 😲 😲 nemam slov mojka 😕
uf no je mi tusim zle z nervov 😕 😕 vies co mi napisal ako zaver??? ----- PCO 😲 😲 😲 a toto neni tazkost?? toto je sila
@franzziska no pekne mojko ved PCO su polycystycke vajecniky nie? vidis podozvedas sa az ked mas kartu v ruke 🙂
@mistisa hej su a neni to moc sranda..ja som to tak tusila vnutorne..a ted aspon viem na com som 😒 ale nenormalne som nasrata ze taki lekari existuju....
@franzziska no mojko tak vitaj v klube ja som na tom tak isto a preto ma caka ta laparoskopia teraz.tiez mam PCO a preto sa nam tak dlho nedari.aspon tak mi to naposledy povedali. ☹ a prve co mi doki v gin five povedal bolo ze toto su polycysticke vajecniky ako slak a bude treba zakrok laparku.ale budem mudrejsia teraz po stvrtku co povie ci nezmenil nazor.asi zavisi od HP co som bola dnes.mojka tak mame tusim rovnaku diagnozu ☹
@mata_ba bože,ja čítam knihu a taká sexuálna scéna tam bola,že keby nie som v robote a mám pri sebe chlapa,tak hneď naňho skočím 😀 😀 😀 😀 vuaaaaaaaaaaa 😅
@isabellaa no veru,treba telo pripraviť na bejbino 🙂 a vitamíniky nikdy nie sú na škodu,len netreba prijímať veľa vitamínu A 😉 asi si poobede nastrúham jablká 😀
@mistisa no mne sa rozbieha,ale musím vyčíhnuť kedy začne,až si hneď dám tabletku od bolesti,lebo minulý mesiac to bol des,kým mi zabrala 😖 no celkom hej,oddýchla som si od manželského života 😀 😀
@mistisa 😔 hmm a tebe nezaberali lieky ked ides hned na operaciu?

@l_e_n_o_c_k_a @fifitko25 @kikaneu @mata_ba @mistisa @anett6212 @franzziska
ahojte bábiky 🙂 ako sa mi máte?čo nového? ja som včera došla dom o pol 7,vybaľovala som,potom sprcha a už sa mi nechcelo not zapínať...s mm sme sa vyvalili na gauč a kukali Hlas ČS 😀 a potom som hneď išla drichmať...fuj,ale tak mi bolo celú noc horúco a to máme pomaly vypnutý radiátor v spálni 😖 inak nejaká nová tehuľka sa tu nezjavila?