Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska ja som pol roka jedla kazdy mesiac clostylbegyt co sa snazili ma nastavit a folikuly vobec nenarastali a vobec som nemala ovulku uz som brala najvacsiu davku aka je mozna a nic tak preto. ☹ uvidime co povie doki v BA.a ty mavas ovulku?
Ja som vysadila antikoncepciu po cca 5 rokoch.. neveriem ju uz 1 rok aj 4 mes.... celu tuto dobu sme to brali tak, ze pride..tak pride ..ja som od mladosti strasne chcela mat deticky..takze keby prislo aj hned bola by som stastna-...no ale zatial neprislo..toto obdobie bolo pre mna aj dost stresujuce...nova praca..kde mam dost stresov..aj ked teraz sa snazim ju mat uz totalne na haku...okrem toho prave koncim treti rocnik na VS...tak obcas davam aj tomu svoju vahu preco sa nam to este nepodarilo...ale ked poznam aj take pripady, ked baby otehotneli a tiez mali dost stresy...tak tym to aj nemusi byt,,,,,nie som vyslovene ten typ ze cely den myslim na to ze chcem dieta.... ja proste po nom velmi tuzim aj s piratelom ale beriem to tak triezvo 🙂 ale uz by som naoazaj rada uvidela tie dve ciarky :D no tak som bola pred mesiacom na sono pred ovulaciou...prve plodne dni sme makali o sto sest zaital nic....terza som mala druhe plodne dni od vtedy zase sme maklai a v plovici som dostala nadchu...tak neviem co z toho vzide 🙂 uvidime..kazdopadne verime si aj nadalej...doktor povedal ze este sa mame takto 2-3 krat odsledovat pocas plodnyc dni a potom ak nevyjde tak sa budu robit vysetrenia najksor partner a potom ja....ale ja naoazj verim ze dovtedy to vyjde....lebo ked si ja to obdobie spatne predstavim ako sme sa milovali...tak sme isto nemaklai natom tak ako teraz cez plodne dni...isto sme sa aj minuli a podobne...teraz je to cielenejsie.... ...tak dufam ze sem coskoro aj ja budem pridavat paradne fotecky s bruskom 🙂 a prajem vsetkym takym ako som ja skore otehotnenie 🙂
@mata_ba no my ani ráno,to ja vstávam skôr,idem dať mici papať,potom sa maľujem a podobne a kým sa on vytrepe z postele,tak ja už idem na prax 😒 a ani včera nebolo nič...som už z neho mimo,lebo sa mu vôbec nechce...lenivý je...jemu by sa nechcelo ani podviesť ma,keby mal príležitosť 😀 😀 😀 😀 a teda keby mal také plány 😀
@martinatavodova presne tak..netreba vesat hlavu 🙂 vsetko bude 🙂 aj ja vam drzim palce 🙂
@mistisa hm neviem..ved si to pozeram domacimi testami a vyslo mi to vzdy negativne..ale nemam to doktorom zistene lebo ma nechcel vysetrovat...aj tu diagnozu som zistila tak ze mi to neoznamil
@martinatavodova jaka si zlata na fotke 😅 😉
ahojte dievčatá ako sa dnes máte? my sme dnes začali s tým množstvom vitamínom čo nám nakázali v Heliose. uuu, to budeme vitálni a zdraví 🙂
@vavenecka no nazdar mojka... som sa ta vcera nedockala ☹
kuknite moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 nechapem ten pokles teploty ☹
@l_e_n_o_c_k_a hmm.. nechapem.. zeby isla ovulka..?
joj baby ja som uz zufala... uz nech je 19hod.. a idem prec z prace.. dnes je to strasne dlhe..
ozaj nechapem.. ale minuly tyzden v nedelu a pondelok som zacala spinit.. v utorok dosli kramiky...a v piatok skoncili.. a vcera sme keksikovali.. a ja dnes normalne ze spinim... 🙄 to co toto je..
@isabellaa ahoj, akurat idem z obchodu a v igelitke 3litre grepoveho dzusu 😀 😀 😀 ja som s nim zacala minuly cyklus a velice mi pomohol na hlienik-teda mozno placebo pomohlo, ale to je fuk 😀 plus papam k tomu lanove semiacka 😉
caute baby, som spat 😀 😀 len som skocila k mamine naobedovat sa ale odteraz uz budem tunak, bo mm ide na tenis, tak budem sama doma. kto sa chysta tento cyklus merat len do ovuly?? JAAAAA akurat ze dnes som mala v plane, ale nejak som to odlozila az na zajtra 😀
@l_e_n_o_c_k_a ahoj, to vyzera na ovulu 😉
@e.l.i ahoj, mne sa stalo to iste, v piatok uz ani naznak po mrche, vecer sex a po nom jatky, bleee 😝
@franzziska dakuujem pekneee 🙂)
@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 to bude ovulka moja..nie?
Babyy..akurat sedim u gynekologa 🙂 same tehulky su tu..zeby som ich zacala obchytkavat nech sa to aj na mna nalepi? 😀

@mata_ba inak aj ja som to čítala kdesi,že aj počas mrchy sa dá otehotnieť...asi budeme sexovať furt a stále 😀 😀 len keby mm nerobil do desiatej v noci,potom sa mu už nič nechce 😖