Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ahoj moja 🙂 nič ma v tých obchodoch nezaujalo, v robote zas bolo oničom, ale manžel sa trochu unormálnil, no aj tak si vravím, že kašlem na to.....a tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a ty si mala aký deň?
@franzziska no moja bohvie avy ste to az teraz zacali riesit cez doktorov hej? tak ze ci ti niekedy robili folikulometriu hm?
@l_e_n_o_c_k_a ajojko . no mojko tak ten je riadny veru zeby fakt ovulka? 🙂
@mistisa no nezacala..lebo ten moj to nikdy neriesil..o tej diagnoze viem len nahodou
@franzziska hej no moja myslim ze laparka ta neobide to bude treba odstranit ☹ polezis 3 dni v nemocnici a bude dobre mna to tiez caka ☹
@zujka2 takze ju treba spravit co? bola si aj na HP? mne kazal prist na krv dnes som tam bola a vo stvrtok som objednana k dokimu a pocitam ze mi tiez povie ze sa mam co najskor objednat na laparku.uz si bola niekedy v narkoze? ja idem uplne prvy krat do nemocnice uz len z toho su soky ☹ teda raz som bola ked ma mamina porodila chacha 🙂 odvtedy nie.a potom budete skusat prirodzene? alebo idete na IUI?
Ahojte dievčatá, dnes som sa tu vôbec nemohla dostat, toľko sme mali roboty..... Navyše nám oznámili, že nas idu sledovať, kam chodíme počas prace po internete.... Hroza 😠 idem si povysavat a umyt byt a potom sa ozvem 😉
@mistisa ale niekto to riesi len cez lieky nie?
@l_e_n_o_c_k_a prepáč zlatino,už som fakt nevládala byť ešte na nete 😒 ale dnes ti to vynahradím,nebooj 😉
@zujka2 no aj ja tak odstrania to z tych vajecnikov a skontroluju priechodnost a potom nastimulovanie nastavenie a potom IUI 🙂 snad to vide len nech som uz po laparke 🙂 zevraj to je 15 minutovy zakrok tak ze sa nemame coho bat ty sa ides este len objednavat na buduci tyzden?a kde ti to budu robit? hej? a coze si zabludila tak daleko od TN? 🙂
@franzziska no zalezi co tam mas.bude dobre ked ta novy doki poriadno pozre a hlavne nech ti povie na com si.a nech ti vysvetli tu konecnu spravu od hentoho ze PCO oki? ak budes mat polycysticke vajecniky to liekmi neurobia to budes mat to co ja .ak nebudu vyslovene polycysticke ze bude len nejaka ina diagnoza mozno sa to daj tabletkami.ale povedz mu normalne ze sa snazilkujete a nech ta poriadno vysetri.lebo hento bolo tusim nieco take ako som mala ja ked som od nej odchadzala.
@mistisa nie, my sme tam bývali, teda v Novej Vsi nad Váhom. Ale prvý rok som bola viac v nemocnici v Trenčíne. trošku blbý začiatok života ... ale mám rada TN 🙂 tak mi najprv stimulácia na clostyl a plánovaný styk až potom IUI. ja chcem ísť do nemocnice. neviem ako to funguje. niekto píše, že tam aj spí, má klystír, niekto ide domov ... tak ja už neviem. tento týždeň sa idem objednať. ty máš už termín?
@franzziska ahojky, áno najprv sa robí clostyl+duphaston+pregnyl. teda tak mi to hovoril môj doki
@vavenecka týžeň 🙂 deti majú jarné prázdniny a ja dovolenku 🙂 a cez ňu? manžel bude okrem pondelka, kedy budeme ešte u svokrovcov, v práci...takže ja budem doma a chcem si porobiť plno vecí na ktoré nemám počas bežných dní čas 🙂 sa teším a ešte budem aj vyvárať v novej kuchyni, no parááááda 🙂
@zujka2 no mne hovorila manzelova sesternica ta tam bola ze jeden den dosla na druhy den rano ju operovali a na dalsi isla domov ale ked sa nehoja dobre ranky tak az na ten dalsi cize na 4ty den.no nejak to prezijeme dobre je ze davaju oblbovak potom ti je uz jedno ci ta uspia alebo co z tebou bude 🙂 zevraj teda 😀

@vavenecka ahooj 🙂 ja nemám nič nového, okrem odpočítavania dní do dovolenky 🙂 už len 4 😀