Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka ved ja sa nehnevam 🙂 len som sa bala, ci si v dosla v poriadku domkov 😉
@mistisa ovulka neni, teda aspon mi ju test nenameral 😔
@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 moja som videla tvoj graf...to čo sa stalo? si sa podchladila alebo čo?
@mata_ba nie Mata, nieje to ovulka 😢
@l_e_n_o_c_k_a hm a coze taky grafik teda.no mozno sa len chysta ci? to nemoze byt?
@e.l.i
@palculienka2011 vypada to tak, ale test mi to nepotvrdil....este skusim urobit jeden testik za hodinu...
@kikaneu vies, mala som nejaku zimnicu, som sa zobudila o 05:00 a nemohla som zaspat, myslis, ze to moze byt tym?
@mistisa nechapem tomu, ja som cela nejaka "iná" 🤐
@l_e_n_o_c_k_a myslím, že aj hej.....veď uvidíš, čo nameriaš zajtra....dúfam, že už niečo vyššie, lebo toto je strašne nízka teplota
@l_e_n_o_c_k_a ja som aj myslela,že som asi mala aspoň dať vedieť,že som prišla...ty si taká zlatá,že tak na mňa myslíš 🙂 a čo si dnes porábala?
@kikaneu hm ☹ vyznaci mi potom graf ovulku?
@vavenecka 🙂
dnes som bola na neurologii na vysetreni, odtial ma poslali na rontgen a na vysetrenie na ortopediu (ale tam som nebola, pojdem vo stvrtok) a potom som bola u babiny v Kubíne, bo jej cez mrazy zamrzla voda v zachode, no a teraz jej to odmrzlo tak som viezla ocina aby jej to sprejadznil... a tak som jej preobliekla periny, pobrala pradlo na pranie a tak... chudatko je sama a je rada, ked niekto pride a moze sa vyrozpravat...minule ked som ta spala tak mi rozpravala do polnoci 😀

@kikaneu alebo kúpime zrekonštruovaný byt 😀 mehehe,no som zvedavá,čo to bude,keď začneme naozaj už svoj bytík hľadať 😉