icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
20. feb 2012

@kikaneu alebo kúpime zrekonštruovaný byt 😀 mehehe,no som zvedavá,čo to bude,keď začneme naozaj už svoj bytík hľadať 😉

kikaneu
20. feb 2012

@vavenecka alebo 🙂 aj to je možnosť 🙂 a teraz bývate v podnájme?

vavenecka
20. feb 2012

@kikaneu hej hej,v takom väčšom dvojizbáku 🙂 zatiaľ stačí,ale do budúcna chceme aspoň trojizbák 😠

kikaneu
20. feb 2012

@vavenecka to je predsa samozrejmé, veď keď prídu deti, už by ste sa tlačili

mistisa
20. feb 2012

@zujka2 presne tak moja aj ja to hovorim 🙂 ak to ma pomoct nech robia co treba a ak sa to podari ze bude fazulka tak sa na laparke len budeme smiat ze cha ako sme sa bali a nic to nebolo 😀

zujka2
20. feb 2012

@kikaneu veru, nech si šéf kričí, veď má kedy 🙂 ako ty potrebuješ pokoj, tak nech sa dá. šikovní deviataci. ja by som sa asi aj bála teraz písať test 😀

vavenecka
20. feb 2012

@kikaneu no presne...ako aj tu by sa to dalo riešiť,ale nie je to naše a ani prerobiť sa tu nedá nič,aj keď je pekný,no nie je to svoje

zujka2
20. feb 2012

@mistisa presne tak. hlavne aby to dobre dopadlo 🙂

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@vavenecka ved ja sa nehnevam 🙂 len som sa bala, ci si v dosla v poriadku domkov 😉

kikaneu
20. feb 2012

@zujka2 🙂 tak, tak, pravdu máš 🙂 bála by si sa? a čoho? prosím ťa, 😝

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@mistisa ovulka neni, teda aspon mi ju test nenameral 😔

kikaneu
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 moja som videla tvoj graf...to čo sa stalo? si sa podchladila alebo čo?

mistisa
20. feb 2012

@zujka2 daj vediet kedy budes mat termin oki? ja sa to dozviem neskor troska uvidim co mi povie stvrtok.mozno bude skusat este tabletkami lebo tu mi davali clostyl ale nedavali mi k tomu ostatne.len ten clostyl.tak uvidime stvrtok budem mudrejsia 🙂

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@mata_ba nie Mata, nieje to ovulka 😢

kikaneu
20. feb 2012

@vavenecka tak, zbytočne by ste investovali peniaze do niečoho čo nie je vaše

zujka2
20. feb 2012

@kikaneu dosť nedisciplinovane sa učím. teda anglinu. takže mám také výpadky 😀 ale mám dobrú teacher má trpezlivosť s nami študentmi vo výslužbe 😀

mistisa
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hm a coze taky grafik teda.no mozno sa len chysta ci? to nemoze byt?

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@e.l.i
@palculienka2011 vypada to tak, ale test mi to nepotvrdil....este skusim urobit jeden testik za hodinu...

kikaneu
20. feb 2012

@zujka2 takže chodíš do nejakej jazykovky?

zujka2
20. feb 2012

@mistisa áno, neboj dám vedieť. to ten môj pol roka všetko a hneď CAR. že to vraj nemá cenu a CAR má lepšie možnosti ako on. takže uvidíme. niekedy mám pocit, že jupí, isto to je už blízko ale na druhej strane sa veľmi bojím.. klasické symptómy

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@kikaneu vies, mala som nejaku zimnicu, som sa zobudila o 05:00 a nemohla som zaspat, myslis, ze to moze byt tym?

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@mistisa nechapem tomu, ja som cela nejaka "iná" 🤐

zujka2
20. feb 2012

@kikaneu no, tá kočka učí v svojich priestoroch. + robí preklad. a vyhovuje mi, že sme len dve - tri. ona vlastne viac ako štyri do skupiny neberie. takže je to také fajn.

kikaneu
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a myslím, že aj hej.....veď uvidíš, čo nameriaš zajtra....dúfam, že už niečo vyššie, lebo toto je strašne nízka teplota

kikaneu
20. feb 2012

@zujka2 no, tak to je potom super prístup....tak sa môže študentom oveľa viac venovať 😉

vavenecka
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som aj myslela,že som asi mala aspoň dať vedieť,že som prišla...ty si taká zlatá,že tak na mňa myslíš 🙂 a čo si dnes porábala?

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@kikaneu hm ☹ vyznaci mi potom graf ovulku?

vavenecka
20. feb 2012

@kikaneu no veď isto,ja sa realizujem aspoň tak,že raz za čas zmením dispozíciu nábytku v obyvke 😀 😀

zujka2
20. feb 2012

@kikaneu áno, presne to. a mi aj vyhovuje, že keď máme blbý deň v práci, tak nám dá iba hry a netrápi nás. ide v celku tempom ako chceme 😀 ale samozrejme vie byť aj prísna.

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@vavenecka 🙂
dnes som bola na neurologii na vysetreni, odtial ma poslali na rontgen a na vysetrenie na ortopediu (ale tam som nebola, pojdem vo stvrtok) a potom som bola u babiny v Kubíne, bo jej cez mrazy zamrzla voda v zachode, no a teraz jej to odmrzlo tak som viezla ocina aby jej to sprejadznil... a tak som jej preobliekla periny, pobrala pradlo na pranie a tak... chudatko je sama a je rada, ked niekto pride a moze sa vyrozpravat...minule ked som ta spala tak mi rozpravala do polnoci 😀