Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa provokaterka !!! 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ale proste stále je to o tom istom,že na CS má stále čas a chuť ale na mňa nie...a najlepšie keď sa vyhovorí,že je unavený z roboty,ale k PC si sadne...aj v štvrtok,myslela som že niečo bude,dokonca prišiel skôr-to bolo vtedy,keď sa vyhrabával zo snehu...ok,bol z toho asi unavený,ale samozrejme,keď som išla spať,tak drtil...takýmto nesexom to dieťa nikdy mať nebudeme...a ešte mi on nadal,že čo zase začínam,že o tom istom sme sa bavili minulý týždeň...a ja že,kým sa problém nevyrieši,tak s tým budem začínať stále.... 🙄
Caute koceny 😀 tak upratane mám, Teším sa ako zapnem noťas že pokecame a on mi ho mm vzal do prace 😠 tak Esteze mám mobil, len mi to trosku trvá kým tu čosi vytukam 😀
@fifitko25 Ja ?? nedovolila by som si ..... 🙂
@nativanativa požičaj miiiiiiiiiii 😀 😀 😀 aj ja chceeeeeeeeeeem 😅
@purina12345 ahoj Renatka, Moj graf dnes označil prvú bodku 😀 36,5 ukazkovu teplotu na 5 DC 😉
ahojte milacikovia ako sa mate? mame tu nejake nove tehulky??? sem tam si vas precitam ale nestihm vsetko pisete jak salene..... 🙂 ale vela bab som tu nepostrehla uz su tehule ci ako?
@fifitko25 no mne treba aj vsetko ostatne ☹ dnes som nerobila bo sme boli v tej BA a taka som odubkana z cesty ze som bola rad aze som nam obed ohriala 🙂 ale zajtra si porobim. dojde mi roboticky vysavac sme si objednali tak za mna uprace 😀 len by mohol niekto este roboticku zehlicku vymysliet hm? nevies o nikom? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a šak ako čo toto????si zo mňa robí prdel,či čo? aspoň,že macu užíva,no akosi nemá na neho také účinky,aké má mať 😠 a ja som dnes dala ferďu aj femibion,tak hádam pomôže...hej pošli,to vieš,tie cudzie spermie... 😀 😀 😀 😀 ach,niekedy ma ide z neho klepnuť...
@l_e_n_o_c_k_a mojka ale Ved mrazy uz odišli a ta tvoja teplota vyhlásila štrajk a smútok za zimou? Wau som Ešte nevidela taky pokles... U mňa uz mrcha odchádza, zajtra znasilnujem mm 😀 😝
@vavenecka ked tie jeho spermosky su akesi mutanty 😀 asi by ti nepomohli 😉 macu mm neuziva, uz mal toho moc, tak iba ja papam
a mrsina nedosla?
@lucecita podte sa postavit do radu , nech vas okycham a okaslem vsetky 😀
@nativanativa provokaterka 🙂 joj super drzkaj sa a hlavne nech vsetko robi mm aspon prve tri mesiace 🙂
@lucecita 😀 asi som si s tebou povyskočila
@nativanativa no pekný testík 🙂 ale neviem, keď ti tak rýchlo silnie či nebudú dve guličky zajtra 😉
@fifitko25 aj ty mrzneš? pekne sa pritúľ k tvojej láske aby si nám nezamrzla 🙂

@vavenecka ja som to pochopila, dufam,ze sa dozije 😉
a čože tak mojka? cim ta naserinkoval?