Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka zalej si mojka,ochvilu štrngáme 😉
@mistisa jasan 😀
@l_e_n_o_c_k_a som zvedava na tvoju zajtrajsiu teplotu, určite to bude inak.... Možno mas len rozhadzane hormóny.... A uvidis, že aj v Heliose to dobre dopadne: 🙂 my ideme od zajtra na ten tribulus som zvedava 😎
caffte lasky moje 😀 ani nestiham zapnut PC... ako sa mi mate , co noveho? nejake novetehulk, alebo testujuce kocky? jooooj ja som taka unavena, ze az ☹
@fifitko25 tak to je v pohodičke keď sa ti tak pohybuje, ja som mala najnižšiu teplotu asi 36,64 🙂
@mistisa ideeeeeeeeeem,už mám zaliate ;)
@l_e_n_o_c_k_a no asi si to ľudia spôsobili sami...tým,že deti odkladali na neskôr,samá ATK a podobne...ja som povedala,že už to nikdy nedám do úst a aj ak budem mať dcéru,tak jej vysvetlím,čo a ako,nech má radšej mladá bábo ako nikdy nemať 😒
@su_san ahojky, ja som mala posledny cyklus 50 dnovy... chod cim skor na vyvolavacku, mne po nej prisla mrcha do 10 dni... a ak by si bola tehotna, vyvolavacka babatku neposkodi
@l_e_n_o_c_k_a už už,pekne chytá farbičku čajík 😉
@zujka2 juuj,s tým PCO sa tu akosi vrece roztrhlo...inak je nejaká príčina,prečo to vzniká?či sa nevie?a myslíš,že by to lekár odhalil aj na klasickej preventívke?
@vavenecka no vidis a ja som zas zastanca HAK ... podla mna ak niekto nemoze mat deti tak ich nebude mat aj keby neuzival HAK... ja osobne banujem, ze sme sa nezacali pokusat skor, moznno dnes by som bola v inom stave a mozno nie
@l_e_n_o_c_k_a ahoj ahoj...no nervy mám, po HAK sa mi upravilo pekne na 28-29 a teraz sa to pokašľalo...ma to štve, som chcela ešte počkať tak do 45 DC maximálne...tehu z toho už nebude, testy by už mali koľajnice až do Ameriky 😀 😠
@purina12345 veď to, že sme povyskočili 😀 myslíš, že už u mňa prebehla ovulka? lebo ja som z toho jeleň akosi 🙂
@nativanativa urcite ano moja 🙂 teraz si v ktorom? 😉
@l_e_n_o_c_k_a nazdravie 🙂
@su_san no ved ako chces 😉
@purina12345 už mám počítač huráááá, tak tu som http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
a ak pozrieš predošlý graf, tak som tiež mala pred ovu teplotu dole....
@l_e_n_o_c_k_a
@vavenecka
@mistisa nazdravieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😝
@zujka2 tak to potom by som nemala mať,teda lekár akurát povedal,že mám jeden vaječník nižšie,ale že všetko vyzerá byť OK 🙂 ale kde to viazne,to fakt neviem 😠
@l_e_n_o_c_k_a no ja neviem,brala som ju vyše 5 rokov a v podstate bola asi až príliš dobrá 😀 😀 až na to,že som špinila pomaly od polky cyklu,bola fajn...no a keď mi ju nový gyn zmenil,tak som ju nakoniec nevybrala z lekárne...ja by som sa tiež snažila hádam aj skôr,len mňa dosť limitovala škola,lebo do labáku by ma tehotnú nepustili...a potom,že svadbu mať radšej ešte bez bábena a tak ďalej...no a keď konečne chceme,tak prd z toho...človek fakt nevie,či môže mať deti,alebo nie...ale ja som za to čo najmenej chémie pchať do seba 😀
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25
@mistisa čin čin kočky a nie na zdravie,ale na bábo 😉
@mistisa no zajtra by som mala zacat 6tt , podla sestricky , co mi to vypocitala , ale uvidim co bude vidiet na sone
Pekný večer vám, knihy mám uložené okolo steny, môžem si vybrať nejakú na čítanie. ahoojte 🙂
@lucecita no to presnejšie povie zajtrajšia teplotka ak pekne stúpne tak zrejme áno, niekedy zvykne trochu povyskočiť pred ovulkou, tak to treba brať s rezervou a aj napriek tomu pekne snažilkovať 😉

@mistisa snad to do kritickeho 12 tt pekne dotiahneme 🙂