Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka u mna to bolo to iste, nechela som sa vydavat tehotna... a aj tak boli reci, ze sa "musim" vydavat... a teraz by som sa radsej "musela" vydavat ako takto tápať
@mistisa je to zvlastny pocit , zatial to tak nevnimam , ale vcera ma zacalo tak jemne pichat , tak som si chytila brusko a hned som mu povedala , ze nech prestane , nech neni zle 🙂 , ze dostava maximum
@fifitko25 🙂 no kukaj ako si ty chodíš k chladným teplotkám 🙂 to sa ti lepšie rozlišuje ovulka
no idem sa ja oshowerovať a kukať telku, pekný večer 😉
@nativanativa aaaaaa nahodou som nasla ze cakas mimi, no obrovskaaaa gratulace 🙂 tak nech sa vam dari a hlavne nech je vsetko v poriadku 😉
@l_e_n_o_c_k_a ani nehovor,ja tak závidím kamoške,oni si povedali,že chcú bábo,hádam na 2.krát sa im podarilo,o pol roka mali svadbu a malá kočka mala už rok v októbri....človek špekuluje a špekuluje až to celé prešpekuluje 🙄
@purina12345 no uvidíme, čo bude ďalej 😉 možno som tiež ešte podchladená z tých mrazov, čo boli 😀 pekný večer aj tebe mojka, pa 😵
@l_e_n_o_c_k_a
@vavenecka baby, ani my sme nechceli dieťa keď sme sa brali, že to pekne potom, aby sme si najskôr zázemie spravili... potom som išla na VŠ tak neskoršie 😅 a teraz keď som už pripravená byť matkou - aj vekom hlavne, tak nič 😠 no som nahnevaná na tento život hlúpy 😠 😠
@nativanativa no ono ti to zacne dochadzat az ked zacne brusko rast 🙂 alebo ked uvidis sono 🙂 hlavne ze sa podarilo moja 🙂 a vy ste isli prirodzene ?
@fifitko25 no moja,si to vystihla....ach,fakt keby som sa nebála,čo na to mama,keď otehotniem cez školu,vedela by som,že by ma podporila a nesklamala by som ju,tak by som sa asi ani na ATK nedala...ale potrebovala som akúsi istotu,že ok,bude všetko,ako má a tak...ja už som na bábo bola pripravená hádam aj keď som mala 20,ja som bola vždy akási popredu 😀 😀 😀 nuž a teraz keď už môžem aj po všetkých rodinných a sociálnych stránkach,tak nič....
@domi1988 dakujeme 🙂
@purina12345 dnes mám taký egg hlienik, tak má mm oznámený ortieľ na večer 😀 som zvedavá, čo z toho bude 😀 ale díky za odpoveď 😉
a ja su vtierknem do debatky,...a my prave opacne, najprv sa nam babo podarilo tak sme sa rozhodli, ze reku ani svadba neni zla :D tak to mame inak, ale aj tak sa nestazujeme (zatiaľ) heh 😀
@mistisa ano pekne prirodzene , uz som to vzdala , ze pojdem na laparku a pozri , co sa stane ked si kadza jedna bunka najde to svoje spravne miesto a toho svojho spravneho partaka 🙂 😵
@nativanativa si mala ist na laparku? a co si mala? len priechodnost zistit?
@l_e_n_o_c_k_a mojka, neboj, ja zatiaľ nie som skeptická, i keď mám svoje chvíľky, kedy si poplačem - musím 😔 a potom je dobre, veď aj nám bude raz dopriate, uvidíš 😀 😉
@mistisa nie nemala ,ale ked sa nedarilo tak dlho tak som sa rozhodla ze urcite to bude neprechodnost vajcovodov a aj zrasty
@l_e_n_o_c_k_a u mňa áno 😀 😀 aj ľanové semená zjedenéééééééééééé 😀
@l_e_n_o_c_k_a aj u mna ano 😀 aj mlieko s musli spapane 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no niektorým to asi aj vychádza,napr. moja teta sa riadi plodnými a neplodnými dňami,no lenže ona má pravidelný cyklus a tak...no teraz mladé ženy majú tak rozhádzané cykly,že to nie je ani šanca...a ovulka pomaly zakaždým iný deň...naštudovanú knihu mám,ale čo z toho...
@fifitko25 mne to akosi nejde dolu krkom 🤐 ja papkam slnecnicove semiacka, ktore si lupim ... bordel okolo mna je sice kvalitny, ale zatial ma to bavi 😉
@nativanativa jaaaaj no pekne no ja mam PCO tkaze asi budem musiet lapark absolvovat ☹
@l_e_n_o_c_k_a joj to ma nikdy nebavilo 🙂 ale jedla by som ich furt 😀

@nativanativa no tak to uz len raz tolko tak sa drzte 🙂 to prekonas 🙂 joj tesim sa stebou 🙂 super 🙂