Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa no mne sa zvykli tvorit folikove cysty , takze tiez to nebola ziadna vyhra
@purina12345 ako odborníčke na grafy isto pošlem prvej tebe na konzultáciu 😉 😉
@fifitko25 ja som bola podobne.. ze jajprv pekne dokoncim VS,,, potom ze pekne najdememe byt...tak sme aj nasle aj prerobili..a sme si v nou pekne zili.. potom ze svadba,. taksme odlozili baby , aby som sa spokojne mohla na svadbe bavit... a teraz lutujem.. mohli sme sa pkene snazit uz vtedy a mozno teraz uz by som mala tehu brusko.. 😖
@fifitko25 😀 😀 😀
@nativanativa no pekne no ja nastastie nemam cysty nikde chvalabohu povedal mi to doki aspon.ale ze mam polycysticke co je ze zhrubnute tak mi to vysvetlil a ze sa cez to vlastne nedostane vajicko von a neni co oplodnit ☹ takze laparka odstranit to a potom prve IUI a som tehula 🙂
@mistisa mna to bavi 😀 len kto bude vysavat? 😅
@l_e_n_o_c_k_a prvý pohárik ľanových semiačok som cítila celú noc v brušku a bolo mi z nich zle.... ale zvykla som si na ne a teraz mi asi aj chutia 😀
@azzura ahojček..ako sa máš?,,čo nové? 🙂
@vavenecka cista pravda... tej ktora ma pravidelny cyklus v dobrom zavidim 😔
@e.l.i ja som odkladala kvôli škole hlavne, nastúpila som na VŠ ako 23 ročná a to som si povedala, že keď budem v poslednom ročníku, začneme snažiť.... no a teraz je to už rok a nič ☹ asi netreba plánovať, lebo to potom aj tak nevyjde a potom sme z toho smutné... mňa len hnevá fakt, že my s mm by sme mohli poskytnúť bábätku naozaj všetko -domov, lásku, všetky potreby.... a sú ľudia, ktorí žijú v hrozných pomeroch a tým sa urodí každý rok jedno dieťa.... 😒
@fifitko25 😀 ja som pisala o caji, ze akosi mi nejde dole hrdlom 😀 lanove semiacka som este neskusala ... ako to papas? daj recept 😀
@mistisa myslis ze IUI bude potrebne ?
@fifitko25 toto som lenocke písala: ale proste stále je to o tom istom,že na CS má stále čas a chuť ale na mňa nie...a najlepšie keď sa vyhovorí,že je unavený z roboty,ale k PC si sadne...aj v štvrtok,myslela som že niečo bude,dokonca prišiel skôr-to bolo vtedy,keď sa vyhrabával zo snehu...ok,bol z toho asi unavený,ale samozrejme,keď som išla spať,tak drtil...takýmto nesexom to dieťa nikdy mať nebudeme...a ešte mi on nadal,že čo zase začínam,že o tom istom sme sa bavili minulý týždeň...a ja že,kým sa problém nevyrieši,tak s tým budem začínať stále.... 🙄
takže tak nejako...
@l_e_n_o_c_k_a veru,ATK mala tú výhodu,že som mala aspoň pravidelný 28dňový cyklus,potom po vysadení sa držal tak okolo 31 dní,ale teraz mu už asi načisto šibe 🙄
@l_e_n_o_c_k_a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 😀 😀 😀 tak ja alchemilku milujem, mňam, je to môj čajík 😀 ľanové semienka si zalejem dve lyžice 1 dcl vody do pohárika a nechám dve hodiny močiť a potom to lovím lyžičkou a hryziem 😀 trošku zachádzajú za zuby, ale inak v pohode 😀 úžasne z nich trávi 😉
prosim vas mozete mi vysvetlit jednu vetu? - Nie , gravidita je kontraindikovaná pri užívaní Orgametrilu.
@l_e_n_o_c_k_a cha vymysleli roboticky vysavac dialkovym zapnes a povysava 😀 a ty mas o starost menej 🙂 aka doba ze? zachvilu tu budu fakt roboti 🙂 len tu roboticku zehlicku nikto nechce vymyslet ☹
@nativanativa no mozno ani nie asi aj vyskusame najskor prirodzene a ked to nepojde potom IUI 🙂 ked to pouvolnuju vsetko mohlo by to ist aj spontanne 😀
baby, idem off, ide panelák a bolí ma hlava z PC... pekný večer a čaute zajtra poobede
@mistisa chcela som ho kupit na vianoce, ze spolocny darcek... manzel ma sfukol, ze ci mi nestaci centralny vysavac, ze nech sa neopovazim ho kupit 😝
@mistisa ja som presvedcena ze urcite ano !!! kedy mas termin ?
@fifitko25 dobru nocku 🙂 aj ja pojdem za chvilku,pojde mi Druhy dych 🙂 seee juuu 🙂

@fifitko25 ja som dnes plakala z ľútosti...a asi aj z mrchových hormónov 😀 😀 keď ma mm rozčúlil...som mu na chate napísala,že: nechaj tak,cau a odhlásila som sa,vyplakala pár sĺz a čítala knihu 😀
@l_e_n_o_c_k_a ešte pijem 😉