Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 diky, vo stvrtok si ich kupim a vyskusam 😉
@l_e_n_o_c_k_a no pekne pekne ☹ mm teta ho ma ho kupili a my sme si ho objednali akurat cakame kedy dojde tak som zvedava 🙂
@mistisa a aku znacku? potom daj vediet ci ste spokojny 🙂 a byvate v byte ci v dome?
@nativanativa este nema idem vo stvrtok do BA dokimu a uvidim co povie.ale asi ma posle na tu laparku mozno bude chciet skusit liekmi este ale asi ma to neobide.uvidime ake budu vysledky som bola dnes aj na HP tak uvidim 🙂
@vavenecka micinka, uz sa k tomu nevracaj...pod sem, nech ta vystiskam
(------------------------------------------) 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a mne alchemka chutí,ja mám rada bylinky 😉
@l_e_n_o_c_k_a jooj zlatino,ako dobre mi to padlo 😉 😲 (prečo ten cmuksmajl vyzerá ako otvorená huba???) 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a viesco tento http://www.hej.sk/male-domace-spotrebice/obchod...
mame len 2 izbovy byt s kuchynskym kutom tak nam hadam bude stacit.je dobra cena.len mame psa a andulky tak sa mi nechce kazdy den rucne vysavat tie chlpy ☹
@vavenecka mali by tu dat krajsich smajlikov 😀 zajtra ides na prax? do kedy tam vlastne budes chodit?
@mistisa akemu ides ?
@nativanativa chodim do gin fivu Drábekovi 🙂
@mistisa z tej stranky objedavame casto mam odtial aj mojho majora aj kamerku... nam by bol treba asi vyssim vykonom bo mame velky dom, tak aby vladal poupratovat vsade 😀
@l_e_n_o_c_k_a no to ano veru 🙂 v nasom 2 plus KK nam to staci chacha 😀
@l_e_n_o_c_k_a no veru mohli by....idem,idem,aj dnes som bola,ríďo prišiel s jačmeňom na oku,dúfam,že ma nakazil,budem ako quasimodo,ešte k tomu jazva na jednej strane tváre,vyrážky na druhej,úplná krásavica 😀 😀 😀 mehehe,no nie je to až také zlé,len neznášam,keď sa mi vyrážky povyhadzujú,vždy pod pravým kútikom úst asi v strede medzi kútikom a bradou...tam mám také moje vyrážkové ložisko 😀 😀 😀 to isto z tej mrchy hnusnej
@vavenecka a kde si zmizlo? ci si pises s tym neposlusnikom?
@mistisa gin fiv poznam , ale dokiho nie , no ved drzim labocky pevne !!
@l_e_n_o_c_k_a čo,kde ako som zmizla? 😀 hej hej,píšem na fb a ešte aj s krstnou na pokeci 😀 všetky komunikačné portály mám zaplnené 😀
@vavenecka jooooj nestras, urcite nenakazil, len sa mu pre istotu vyhybaj 😀 ja ti vyrazky dako nemame, ale trapia ma pehule 😀 ale make-up to istí 😀
@l_e_n_o_c_k_a hej,šak dnes som pri ňom bola len ráno chvíľu keď som prišla,inak potom vôbec a zas po práci som ho v tescu stretla 😀 no ja by som radšej tie pehy brala 😉
@nativanativa dakujem ved dam vediet vo stvrtok co a ako 🙂 gin fiv je dobry nie? zatial som nepocula nan nadavanie hm?
@vavenecka dlhy koment si pisala, tak som si myslela, ze si niekde usla 😀
na pokeci? tam som nebola ani nepamatam 😀
@l_e_n_o_c_k_a meheh,si sa zľakla,čo? 😀 ja tam chodím,píšem s milencami,hahahaaaaaaaa 😀 ale nie,s tou krstnou tam píšem,ona opatruje v rakúsku a tak,občas s kamoškou... 🙂 inak ja som tam tiež straaašne dlho nechodila,no asi pred rokom som zase akosi začala 🙂
Ahojte babizne..tak ja som dnes bola u dokiho na HP..buduci stvrtok idem na folik a 21 DC opat na krvicku..uvidime,co bude dalej,co sa podozvedame 🙂 ale tesim sa,lebo bol so mnou aj drahy 🙂 a zajtra opat zacinam merat teplotku 🙂 co sa tu udialo noveho?
@vavenecka no veru som sa lakla 😀 za chvilu ta opustim, bo zacne moj serial 😀
@mata_ba ahojky 🙂 tesim sa, ze je vsetko OK a aj ze sa drahý umudril 🙂 tu asi vsetko po starom
@l_e_n_o_c_k_a no ved drahy mi klacal pri kolenach este v ten den 😀 dufam,ze aj vysledky budu oki...
@mata_ba ahoj..tak zajtra už zase meriaš?....ja som zvedavá aký cyklus bude teraz...a či dostanem mrchu už na 24dc...alebo mi ovu posunie... 😒 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@mistisa no ja som dostala od dokiho papiere pre polovicku na spermiogram prave tam , ale zjavne ich uz netreba 😨

@purina12345 posielam grafík http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a snažilkovať budeme 😀 ja už som aj vyshowerovaná, ako si to ty napísala 😀