Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli ja pijem ten grepový džús od včera, dnes prišli tie femi kvapky, ale lístok od poštárky bol schovaný v časopise, tak si ich vyzdvihnem až zajtra...mám ich ešte aj začať brať? keď zajtra už budem 12DC? či počkám do ďalšieho cyklu? a dnes som zohnala aj tie ľanové semienka, ale nejak sa neviem odhodlať na ich jedenie 😝
caute baby 🙂 zdravim vsetky snazilky, tehulky a skorotehulky 🙂
u mna nic nove, 7DC mrcha vcera skoncila, takze sa pripravujeme na snazenie.aj ked ja mam do ovullky este cas,tak aspon 12 dni, ak sa bude zase niekde flakat ako kazdy mesiac 😠
@lucecita drzim palce zajtra, som zvedava 🙂
@purina12345 : no ked som si to porovnala s tym zazitkom z minula tak to bola pochutecka 🙂
testy mam z ebay.com, predajca pick-it-online (ale teraz som ich tam nenasla, su tam ale ini), vysli ma na 10 dolarov - polovica z toho je postovne, objednala som si 10ks, viac dufam nebudem potrebovat 🙂
@purina12345 to je super, že sa delíš o skúsenosti, o to tu hlavne ide 🙂 aspoň sa veľa dozviem, veď som tu druhý deň a toľko ste ma naučili babenky 😀 😀 😀 že už to tehotenstvo pôjde jedna radosť 😀
@purina12345 jasné že by som chcela...z čoho si môžem vybrať? 😅
@lucecita 😀 tak zatiaľ sa len potýkam so starým bielym mäsom ak by si chcela 😀
@purina12345 hmmmmmm, ja biele môžem, ale radšej mladšie 😀 😀
brú noc dievčatá, idem do hajan a zajtra vám dám vedieť hneď ako sa mi bude dať 😉 😉 ale nečakajte zázraky ako nečakám ja 😎
@lucecita tak teda nič z obchodu 😀
držím ti palce a budem na teba myslieť ráno, dobrú 😵
caute baby ja som uz tu len vecer chodim spat uz o 7 v noci len papam a spim.
ale navsteva dosla, najprv to vyzeralo, vseliak, ale spustila sa boli sme u dokiho , ze o tyzden mam urobit test, ale asi uz netreba, ale radcej uroim, kym zacnem tu antikoncepciu, neako sa ju bojim zacat brat 😉 , neviem , neviem
este dnes volno a zajtra do prace, 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby ja som tu vcera bola, ale akosi vy nie nechapem a dnes len citam, asi som bola na zlej stranke.
inac tej jednej tehu gratulujem, dufam ultrazvuk okej bude v decembri 😉
mne uz skoncila nadej nabehnem na tu antikoncepciu asi cize 3 mesiace pauza, teda asi nie od sexiku, a ta mrcha sa tak rozbehla, uz v noci 2 po sebe som myslela, ze vykrvacam, a cez den celkom okej 😀 😀 😀 😀 😀
inac ste mi vsetky uprimne chybali, ja som nieco hladala na gogli a naskocili starsie clanky modry konik asi som sa v tom stratila a nebola som tu doma, ale uz som jupiiiiiiiiiiiiiiiiii 😉 😉 😉 😉 😉
@eri28 ahoj, uz som myslela, ze si sa stratila 😀 no to nic moc ta mrcha a este tabletky a co povedal doki k comu to ma pomoct? 😅
ja dnes stale nic, ovulka ma natahuje.. 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
Bré ráno, tak vytúžené // sa dnes nekonali 😠 😠 ale pri pripomienke mm či si dám na raňajky šišky alebo pletienky sa mi 2x obrátil žalúdok 😀 😀 😀 panebože, čo to so mnou je? ďakujem vám za držanie palčekov ale nevyšlo to, čo som aj očakávala, čiže moje sklamanie je o to miernejšie a beriem to s nadhľadom 😀 dnes znova len špinenie, aaaale mierne iba...grafík hodím neskôr, píšem potajomky, mám vedúceho za mnou a keď ma zbadá, mám po prdelke 😀 😀 😀 krásny dník všetkým držiacim aj nedržiacim
adrenalín stúpa, srdce mi rozbúcha... zostáva už len čakať 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd
@lucecita ☹
Ahojte baby 🙂
ahoj baby, sproste kramy dorazili :(

@lucecita 😀 😀 ty ani nesnazilkujes a budes tehu uvidis 😝 😝 😝