icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ideš kukať DD?či ktorý? 😉 ja mám sultána zapnutého ako kulisu 😀

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@vavenecka hej DD, uz mi zaciiina... ja sultána neznásam 🤐 dobru noc lasko, zajtra sa vidime 🙂

mata_ba
20. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj..ano,zajtra zacinam opat 🙂 a fiha,ozaj to vyzera zatial vselijako...ale este stale sa moze posunut...ved aj u mna to bolo vselijake..ja som myslela,ze 16 DC,potom to ukazovalo 23 DC a nakoniec to bolo 19 DC...

vavenecka
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja to mám hlavne na to pozadie 😀 😀 aj tebe krásnu nôcku a sladké sníčky 😵

mistisa
20. feb 2012

@nativanativa no uz nie veru 🙂 moj bol tiez tam na spg a chvalabohu ma dobre vysledky takze poriesia mna a je to tam 😀

nativanativa
20. feb 2012

@mistisa tak rychlo rychlo , nech budes oktobrovka tak ako ja 😵

mattuliatko30
20. feb 2012

@mata_ba veď uvidíme....ale takto sa toho meškania mrchy nedočkám.keď vždy príde skoro 😀 😀

mistisa
20. feb 2012

@nativanativa no veru ved hovorim ze by som priala taky darcek k narodeninam tie mam 2 aprila tak tam uz 2 tyzdne aspon nech som tehu 😀

mata_ba
20. feb 2012

@mattuliatko30 tak ale treba snazilkovaaat 🙂

nativanativa
20. feb 2012

@mistisa ty si jak moj otec , no pekne !! tak to musi vyjst !!! hlavne ze ja som v novwembri videla na poli krdel bocianov ... to znamena ze bociany prinasaju deti

mata_ba
20. feb 2012

idem do hajan..dobru nockuuu

e.l.i
20. feb 2012

@mata_ba draha takto ti verim...tak okolo mna a mojich dvoch kamosiek ktore tiez snazilkuju su uz len same tehulky..abo nove male vonave babiky..a my tri sme stale len v rade cakateliek...jaj 🙄 a len tisko zavidime.. a snivame ake bude krasne ked sa nase deticky budu pretekat po kolenacky...a snivame a snivame,., a ked pridem do reality tak sme v depke... 😒

e.l.i
20. feb 2012

@mistisa no babyy tak nas caka spermiogram v strede marca,..a uz teraz som v napati ze ako dopadneme,,mam strach ze zistia prave u neho chybu,...a co potom 😨 ..ale verim ze to bude ok 😔

fifitko25
21. feb 2012

@e.l.i neboj sa, všetko sa dá vyriešiť. U nás je tiež chyba aj u mm aj u mňa a už sme raz mali pozitívny test 😉

fifitko25
21. feb 2012

@purina12345 tak Renátka, dobré ráno, aha, dnes som stúpla 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0

franzziska
21. feb 2012

@fifitko25 jaky malinky grafik 😀 😉 😉

krasny den zelam vsetkym

fifitko25
21. feb 2012

@franzziska no len som začala, takže zatiaľ nie je čo označovať 😀 včera bola len jedna bodka 😀

mattuliatko30
21. feb 2012

@mata_ba ahojky....tak ja už dolu asi nepôjdem....nemyslim,že by sa mi teplota vyšplhala tak vysoko..že ovu posunie... 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e a ty ako?..už meriaš?

icer
21. feb 2012

@azzura nie nie, prepáč, dlho som tu nebola, som zo ZA, to mám len tak asi v profile, ani o tom neviem, zatial som nikde nebola, mne operovali veľkú cystu, na vaječníku, ale vraj aj ten produkuje vajíčka... moja doktorka je divná, asi ju zmením, ale je mi to blbé, lebo je to známa.... vieš.....
ale v apríli mám zas prehliadku u primára z Martinskej fakultnej, tam ma aj operovali, to sú páni doktori

mistisa
21. feb 2012

@nativanativa aj moj je taky asi som to zdedila chacha 😀

nativanativa
21. feb 2012

@mistisa nie , ja som myslela ze si narodena jak moj apenko 😵 , on je tiez 2 april 🙂

mistisa
21. feb 2012

@e.l.i ahojko neboj sa nic ked aj nebude uplne dokonaly co uz v dnes dobe nema nikto tak su vselijake vitaminy a pod. takze urcite sa to bude dat vyriesit uvidis.a hlavne nesmies privolavat zle spravy 🙂 oki? neboj bude to dobre🙂

mistisa
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a @nativanativa @mata_ba @fifitko25 @purina12345 @azzura krasne rankko vam prajem koceny a aj ostatnym babenkam ako sa mi dnes mate? dobre ste vyspinkane ? 😉

mistisa
21. feb 2012

@nativanativa chacha este som nevypila kavu chachacha 🙂 ked sa preberiem poodpisujem 😀

nativanativa
21. feb 2012

@mistisa krasne raanko , v pohodee , ja ju tiez este nemam za sebou 😝
no mna dnes tak neskutocne bolia prsia , juuuuj dievcata ani nechcite byt radsej tehu 😝 😝 , uplne mi idu hore asi zo dna na den ......

fifitko25
21. feb 2012

@mistisa ahoj moja, ja dnes s bolestou hlavy zas, to bude den ☹

fifitko25
21. feb 2012

@nativanativa ja chcem byt tehu a nech ma pritom kľudne bolia aj mihalnice 😀

nativanativa
21. feb 2012

@fifitko25 ze mihalniceeeeeeeeeee , skapeeeeem 😀 😀
inak vcera som bola v lekarni , pytala som sa co je dobre na hlavu pre tehotne , a uz druha lekarnicka mi povedala ze do druheho trimestra je dobry acylpyrin , ze paralen je dobry az v tretom trimestri

mistisa
21. feb 2012

@nativanativa no moja veru chceme b yt tahu ja mam taku mrchu strasnu au.dnes 4 DC ale ti poviem ze keby niagarske vodopady dotecu tak ich nahradim lavou zadnou.☹ Uz nech skonci mrcha jedna ☹

mistisa
21. feb 2012

@fifitko25 ajojko no to tiez nemam rada.ja mam mrsinu stale tak silnu ☹ a to je 4DC ☹ naposledy som mala taku silnu strasne ked som mala zapal v maternici tak dufam ze je to ozvena len na to ze som 3 mesiace nemala ☹ a ziadny zapal nie je ale takato sila fuj 2 vlohy na noc minimalne musim mat ☹