Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa fuu , ja som take mavala prve dva dni vzdy , potom na stvrty uz uplne nic a na piaty a siesty uz len take spinenie a to som si myslela ze mam na prd hormonalny profil
dobré ránko babuľky 🙂
@fifitko25 no pekne sa ukazuje 🙂 tu je môj kukuk http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@mezike ahoj! nevidím dôvod sa rozčuľovať, ja sem chodím dosť často, len príspevky čítam spätne, lebo mi pracovné povinnosti inak nedovoľujú a tvoj príspevok som tiež nejako prehliadla, čítala som len ten negatívny...ale kočky sú tu NAJÚŽASNEJŠIE NA SVETE a vždy ochotne poradia, vypočujú...sme tu ako jedna veľká rodina...tak ŤA tu vítam a kľudne napíš svoj problém, čo Ťa trápi 😉
@purina12345 krasne a slnecne raanko aj tebe 🙂
@lilienlilly to je krasa , ked vidite jak vam rastu , su plne a pevne jak kamen 😵 😵 , uplne silikony 😝
@kikaneu ahoj mojka...páči sa mi Tvoje odhodlanie urobiť niečo so svojou postavičkou, mohla by si mi požičať kus pevnej vôle 😅 ja som taká lenivá ako lemra lemrivá a navyše milujem sladkosti 😠 ale Ty máš dobrú postavičku aspoň podľa svadobných foto, si tam veľmi pekná 🙂 ...ja potrebujem hlavne spevniť a dať dole takých 5 kg a pripraviť tak domček pre fazuľku 😀
@nativanativa 😎 ďakujem, teším sa zo slniečka 😎 keď tak rastú cicušky nezabudni si ich pekne krémikovať aby neboli tety striušky, ja som si ich natierala s normálnou modrou indulonou 🙂 čítala som tu na MK ako ju odporúčali
@su_san no ja som pripravovala podstivo vyse roka , 5 az 6 krat som travila vo fitku , dokonca som chcela ist tuto jesen aj na fitness sutaz , no ale nieco mi do toho prislo 😵 , ale nevadi , idem si aj tak urobit kurz na trenerku , aby som aspon nejaky papier mala , aj ked uz trenujem aj bez papiera ostatnych 😉 , bavi ma to a chcem aby aj moje dieta bolo zdrave a silne
@purina12345 natierame podstivo vsetko kraaasne jak ma byt od zaciatku , aj ked na mne este niiiiiic neni vidiet a asi ani dlho nebude .... 🙂
@zujka2 ahoj, vítam Ťa...raňajočky sú základ všetkého, ja vždy papám raňajky chlebík, šunku, zeleninku, syr alebo jogurtík a musli...potom nie som taká hladná...a s pitným režimom mám problém aj ja...niekedy sa pristihnem, že nevypijem ani pol litra 😠 ale v robote mi to ide lepšie, to si uvarím do pollitrového hrnčeka zelený čajík a chlipkám a poobede druhý...a mne to robí dobre na žalúdok a nemám potom ani takú chuť na sladké, takže vrelo odporúčam 😀
@nativanativa no ja sa tiez toho HP obavam uvidim stvrtok dozviem sa vsetko 🙂 snad to bude dobre 🙂
@mistisa ja som bola na endokrynologii asi tri roky dozadu a doki mi povedal ze mam ukazkove vysledky , odvedy neviem .... ,a aj gynekolog mi robil a tiez bol profil v pohode ... aj ked ma tu sice baby strasili ze mam si dat znovu a znovu urobit
@nativanativa klobúk dole, teraz máš sladkú odmenu v brušku a k tomu postavičku ako lusk...len 5-6 krát do týždňa cvičiť vo fitku by som z dôvodu pracovných povinností nestíhala, ale doma sa snažím...každá z nás by si mohla vziať z Teba príklad 😀
@su_san ja som tvrdo makala aj skoro rano pred robotou , uz o 7 rano som tam stepovala ... , preto ak sa to narodi tak to bude maly arni 😀 , aj drahy je ooobrovsky jak golem
@su_san a to chodim stale do fitka , ale uz sa musim krotit s vahami 😝 😝 , uz iba tak zlahka
@nativanativa ja mam ist tiez na endokrinologiu.z vysledkov mi vyslo ze stitna zlaza si ce pracuje dobre aj je v norme ale protilatky na stitnu zlazu su strasne vysoke tak ich treba sledovat.bola som tam ale nemohli ma vysetrit lebo som mala silne antibiotika takze kazali dva tyzdne po dobrati liekov tak mi to vychadza za dva tyzdne tak uvidime co tam povedia . ☹
@nativanativa a namiesto autíčok alebo barbín mu/jej budeš kupovať činky na hranie...a maminy, ktoré majú dobrú vyšportovanú postavičku, tak menej priberú, sú viac fit a po pôrode sa rýchlo dostanú do formy...teraz už len zdravíčko vám obom 🙂
@mistisa ☹ juuuj ,tak to neni bohvie co , ale bude to fajn , uvidis .... ozaj neskusala si bylinky ??
@su_san no presne o toto mi aj ide , urcite chcem chodit stale do fitka a hlavne trenovat aj panvove svalstvo kvoli porodu , a chcem sa potom dostat rychlo do formy , ale uz teraz viem ze budem robit vsetko pre to aby drobec bol v poriadku !!! aj pracovat budem dovtedy pokym budem vladat
@nativanativa mojko nie veru. mam akurat alchemilku na mrchu .nevies nieco? co by mohlo byt? 😉
@mattuliatko30 ahoj mam sa dobre. som dnes 9DC a dnes som aj zacala merat. takze uvidime ako to bude teraz. a ty ako?
@mistisa ja som chodila do trnavy jednej liecitelke , ona je velni znama a vela ludi si ju chvalilo , ty jej povies diagnozu a ona si zapisuje nejake tie svoje hieroglify a vypocty a podla toho ti naordinuje bylinky , ktore potom zapijas , tie byliny su az niekde z ciny , ona sa totiz venuje starovekej cinskej medicine , takze u mna urcite zabrali aj byliny
@nativanativa jaaaj tak ono hentie liecitelky maju nieco do seba veru.aj som rozmyslala ze nejaku vyskusam len som nevedela aku ☹ urcite ano byliny su zazrak 🙂
@anett6212 ja dobre....konečne už nie sú také mrazy 🙂 ja som zvedavá ako mi teraz príde mrcha...na ktorý deň...kedže ovu bola na 10 DC 😒
@mistisa
@fifitko25
@anett6212
@purina12345 dobre ranko 🙂 Purinka kukni dnesnu teplotku: http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@l_e_n_o_c_k_a aj tebe mojko krasne ranko 😀

Ja tiez chcem byt tehu. Mna prve tehu boleli prsia neskutocne fakt neskutocne,ale rada si to zopakujem-)