icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
21. feb 2012

@palculienka2011 dlho som brala antikoncepciu,vysadila som minulý rok v novembri a snažíme sa cca 3 -tí cyklus. Ja viem, máličko 🙂 len ma znervózňuje tá mrcha, prvý mesiac bez tabletiek prišla ako mala a ďalšie sa posúva a posúva.. z 30 dňového cyklu na 28 a najnovšie 24 😒

palculienka2011
21. feb 2012

@miriamka3 no to este nie je take zle, su tu baby, co maju aj 50dnove cykly...treba dat telu cas, kym sa spamata, ved po takej dobe, co boli vajecniky zamrznute chvilu trva, kym sa spamataju 😉 ale mozno by si aspon za zaciatok niektoru z metod mohla skusit, aby si zistila, ci vobec ovulujes a tak

kathy1
21. feb 2012

@palculienka2011 sice by to bola skoda, ale aj tak by si bola stastna. Ja uz vyse 2 rokov nato cakam a je to pekne psycho 😢

palculienka2011
21. feb 2012

@kathy1 jasne, zeby som bola stastnaaa, prachy neprachy, ludia vyziju az z menej...uff, dva roky, si silna...aj to nejak riesite ci nie?

miriamka3
21. feb 2012

@palculienka2011 myslím že ovulka je, odkedy som vysadila tabletky tak sa mi stáva každý cyklus že mi je 1 deň zle, tak od žalúdka a celkovo som taká oťapená a slabá takže tipujem že keď sa to deje každý mesiac len 1 deň,mali by to byť príznaky ovulky

palculienka2011
21. feb 2012

@miriamka3 ked vies, ze to je ono, neni o com, len sa snazit

palculienka2011
21. feb 2012

babule opustam vas, idem za kamoskouuuuuu, paaa

kathy1
21. feb 2012

@palculienka2011 jasne, ze to riesime 🙂 len mam dr. na dve veci-...tak ho idem zmenit. Nic poriadne za celu dobu neurobil, jedine, ze ma poslal na laparku.Boli sme v Car odporucili nam IUI. Takze tento mesiac ideme na to. Bojim, bojim 😢

kathy1
21. feb 2012

@miriamka3 kup ovu testy a budes si uplne ista🙂

miriamka3
21. feb 2012

@kathy1 no len tieto veci ako testy, merania atď beriem ako úplne poslednú nutnosť, s týmito vecami mi to príde také umelé..

kathy1
21. feb 2012

@miriamka3 tak teda sa musite tulkat skoro cely mesiac. 🙂 Dnes je malo tehuliek, kt. to vyslo uplne bez nicoho. To by si musela mat cyklus ako hodinky, na den presny 😀

miriamka3
21. feb 2012

@kathy1 no doteraz sme sa snažili okolo predpokladanej ovu - naštudovala som že by mala byť cca 2 týždne po začatí mršky, no len zatiaľ neúspešne

fifitko25
21. feb 2012

@tweetinka.co ahoj moja, píšem až teraz - skôr sa nedalo 😀 - z utrogestanu nie som unavená, dávam si ho odspodu, tým pádom je len tam, kde má byť 😉 keby som ho užívala klasicky, tak by mi asi robil niečo podobné ako duphaston 😉 nie je to príjemné príliš, ale zavádzam si ho večer pred spaním a ráno, čo je navyše, pekne vycikám 😀

fifitko25
21. feb 2012

@anlady ahoj mojka, pozerám tú tvoju zbieru ovu testov 😉 vyzerá, že zatiaľ nebol žiadny pozitívny, až na ten posledný, tam je tá čiarka už už taká silná ako kontrolná 😉

fifitko25
21. feb 2012

@palculienka2011 tom som zvedavá, ako to teraz dáte, my sme tiež skúšali kvantitu - vyšlo to, odišlo to... na kvalitu - nič, teraz ideme len skúsiť 😅

fifitko25
21. feb 2012

nikde nikto?? fakt? 😨 😕

anlady
autor
21. feb 2012

@fifitko25 to bolo dnes

fifitko25
21. feb 2012

@anlady tak to by ste sa mali posnažiť 😵 😵

lusinda1989
21. feb 2012

@fifitko25 mojko krasna fotecka 🙂

fifitko25
21. feb 2012

@lusinda1989 jeeeeeeeeeeej ďakujem 😵 chcelo to trošku aktualizovať, lebo tú, čo som mala, bola stará 4 roky 😀

lusinda1989
21. feb 2012

@fifitko25 krasnucka je a typla by som ti tak 21 rockov 🙂

nativanativa
21. feb 2012

vsetko zatial v poriadku , dalsie sono o 2 tyzdne na akciu srdiecka

lusinda1989
21. feb 2012

@nativanativa jeeej iba vacok 🙂 aj ja som to tak mala 🙂 neboj o dva tyzdne uvidis viac 🙂

fifitko25
21. feb 2012

@lusinda1989 😀 😀 dík, som rada forever young 😉 a ako sa máš ty, prípravy na svadbu vrcholia? 😎

kikaneu
21. feb 2012

@su_san šaty niečo zakryli a aj som zopár kíl pribrala odvtedy....takže musím niečo robiť už, aj ja mám rada sladké a dnes som neodolala, jednu malú čokoládovú guľôčku som si dala.....na obalenie nervov 😝 ale už budem dobrá, sľubujem sama sebe 🙂 aby som bola so sebou spokojná, tak by som musela dať dole 10 kíl, ale poteší ma aj polovička 🙂 takže idem kecnúť s mamkou, práve prišla z práce a potom šups na brušáky a podobné aktivity 😀

lusinda1989
21. feb 2012

@fifitko25 no ani mi nehovor zajtra zasa behat po uradoch kedze mame obrad mimo mesta ale sak co uz... a budeme mat iba obed tak ziadne velke vybavovacky nemam co som aj rada lebo som hrozne unavena cele dni.... saty musime zvacsovat ale sak co uz 🙂 inak sa mam dobre len ta unava je hrozna a bolest prs.... 🙂

kikaneu
21. feb 2012

@lucecita mojka, ja som sa už včera ani neozvala, mala som tu kámošku na návšteve takmer do pol desiatej 🙂 ale sme sa vykecali 🙂 a už mám zapojenú rúru a varnú dosku v kuchyni, tak som sa vytešovala a dnes som bola dlhšie v robote, tak až teraz som sa tu dostala....pozerám, že u teba sa už ovu hlási.....u mňa akosi nie, ale tak ešte jej dávam pár dní, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

fifitko25
21. feb 2012

@lusinda1989 a máte cirkevný obrad, či civilný sobáš? A neboj, fazuľka to nejak zvládne 😉 aj mamina 😀

lusinda1989
21. feb 2012

@fifitko25 mame iba civilny ani jeden z naj nieje veriaci a nastavajuci neni ani krsteny ale mame to pekne na hrade tak to nebude len take ze na urade a dovi,.....

spula22
21. feb 2012

@fifitko25 jeej aku mas krasnu fotecku 😀