icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ivka228
21. feb 2012

@kikaneu mozno si mala ovu uz vcera.

ivka228
21. feb 2012

@fifitko25 idem aj ja uz off. pozrieme si s mm hlas CS z nedele a potom ... 🙂
dobru noc moja

kikaneu
21. feb 2012

@purina12345 no veru, nejaká zlá hormonálna čarodejnica 😠

kikaneu
21. feb 2012

@ivka228 možno, uvidíme 😉

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@vavenecka jaaaaaj, tak sa patri veru na posledny fasiang treba šišiek napiect 😉 aj moja mamka chcela dnes robit, ale nesla nam do 18:00 voda, a aj som jej zakazala, bo ja sisky nemusim 😅 a ako ju poznam, naprazila by ich tolko, ze by ich jedli tyzden 😀

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@kikaneu kikus, ako to vcera dopadlo? bolo daco? 😅

kikaneu
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, nič nebolo....už klasika, aj zabudnem ako sa to robí 😅 však aha graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 už dlho predlho nič nebolo

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@kikaneu jooooj skoda ☹ a ak bola vcera ovulka, tak to je na prd... dnes ho budes musiet znasilnit, ked sa on nema k cinu 😀

vavenecka
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no mi hovor,ja som ich asi 60 urobila a takéééto (viď dole,kvalitu si nevšímaj) 😀 😀 😀 ale dám chlapovi do roboty pre kolegov,že sa furt pýtajú,kedy budú ďalšie koláče 😀 inak aby som naňho len nenadávala,tak včerajšie výčitky si zobral k srdcu a keď prišiel z práce,tak sa ospršil,ani nezapol PC a hneď si ku mne ľažkal,ale nič nebolo...no zato ma prekvapil dnes,prišiel medzi robotami dom a sme si to rozdali 😀 😀 😀 a konečne sa mi po tom aspoň krámy normálne spustili,lebo ten ich rozbeh,no konec 😠 jaaaj no a nám zas nejde telka,domáci nemá s akousi novou spoločnosťou zmluvu,čo prevádzkuje telku pre naše baráky,tak som len na noťas odkázaná..ale aspoň knihy počítam 🙂

kikaneu
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ani ja sa nemám, sa tu promenádujem polonahá a nepomáha, tak to neriešim....pohoda, nebude bábo, no čo....bude inokedy..... 😉

purina12345
21. feb 2012

@fifitko25 @kikaneu určite nie lebo práve som zožrala čokoládové venčeky 😀

kikaneu
21. feb 2012

@purina12345 a to bežne tak večer žerieš čokoládové venčeky ? 😀

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@vavenecka no kooonecne dostal rozum 😀 dobre si mu vycistila zaludok 😉
ja mojho teraz cakam, mal by prist z robotky 😉 tak dufam, ze sa bude cinit 😀

@kikaneu no aky ignorant 😠 mala si ho skusit nejako vydrazdit, spolocna sprcha a tak, mozno by sa chytil 😀

kikaneu
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a nič nepomáha, tak sa tvárim, že mi nič nechýba a keď bude chcieť on, tak ho odmietnem ako aj on mňa a hotovo, nech vie, aké to je 😝
a ja som sa snažila, ale keby si videla jeho pohľad, keď ma zo seba zosadil so slovami, že sa mu nechce....no hrôza s nim v tomto smere

vavenecka
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ani nehovor,normálne som kukala naňho jak na zjavenie 😀 no také milé to bolo od neho,že som mu nemohla povedať nie 😠 aaaale už cítim maternicu,na noc si dám panadol,lebo by som sa nevyspala s kŕčami 😖

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@kikaneu hm, to je zaujimave ☹ a co tak odrazu? ci to mas s nim stale?
nema nejaku tazku pracu? myslim v zamestnani, ci ho moc nevysilia 😠
a s tym odmietnutim mas pravdu, ake dostanes, take vrat 🤐

@vavenecka takze dnes si 1DC, hej ? 😀 a neviem ci som sa ta uz pytala, ci si merias teplotu?

kikaneu
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak vraví, že je unavený z práce, ale naposledy bolo odmietnutie v nedeľu......tak ja už neviem, lebo cez týždeň, chápem, ok, ale aj cez víkend? to už je veľa ......a ty si sa dnes vrátila na normálnejšiu teplotu 🙂

purina12345
21. feb 2012

@kikaneu nie ale keď ide tak ma prepadne chuť na niečo čokoládové 🙂
ináč sladné ani moc nemusím, keď už tak mi moc netreba

kikaneu
21. feb 2012

@purina12345 jááááj, no veď uvidíme zajtra moja 🙂

vavenecka
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no už skôr druhý,ja už rátam za 1DC silnejší hnedý výtok...a tak uvidím,koľko to bude ďalší mesiac,ale teraz by to bolo fajn,dĺžku mám 30/31 dní,takže super 🙂 ee,nemeriam,na to nie som ten správny typ človeka,lebo by sa mi nechcelo 😀

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@vavenecka ja zas ratam od vtedy, kedy sa spusti krv, tak mi aj doktorka povedala... ja som si myslela, ze to nebudem vediet, pripadne zabudnem... ale ked to mas pri posteli, ked vstavas, tak to hned vidis a ides na to... vcera som mala taku bujnu teplotu... dnes je to uz OK...

purina12345
21. feb 2012

@kikaneu no som zvedavá a tiež aká bude tvoja teplotka či stúpne alebo ešte padne, no egg už je dosť dlho tak by už mohla stúpnuť

zuzanka9999
21. feb 2012

zlatíčka moje na ktorý DPO sa zvykne robit tehu test???? dnes som 28 DC tak snad to uz vyslo. ako sa inak mate babulky???

kikaneu
21. feb 2012

@purina12345 aj ja som na to zvedavá, lebo dnes by som ten hlien popísala skôr ako krémový, hustý a biely.....
a inak, mali sme tu s lucecitou taký problém, že aký zaznačiť, keď ráno je egg a poobede už nejaký iný? ktorý treba dať?

purina12345
21. feb 2012

@kikaneu niekedy sa môžu zdať aj zvyšky spermií ako egg hlienik, nemohlo to byť ono?

kikaneu
21. feb 2012

@purina12345 asi nie, aspoň u mňa ( u Lucky neviem), lebo keď máme sexík ráno, tak skúšam hlien až k večeru, viem, že dopoludnia to nemá zmysel

kikaneu
21. feb 2012

@zuzanka9999 ja zvyknem robiť až v deň, keď má dôjsť mrcha, čiže tak 12-13 DPO

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@kikaneu ach títo chlapy :-/
hej teplotka sa mi vratila... ta vcerajsia bola isto zla, neviem ci ju neprepisat alebo dam ze som nemerala, lebo to cislo je uplne mimo 😅

purina12345
21. feb 2012

@kikaneu na fertility friend som čítala že sa vždy uprednostňuje v zapisovaní plodnejší tak potom by som dala egg ale ak bol chvíľu dala by som krémový

kikaneu
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a veru, asi daj, že si nemerala....alebo ešte počkaj, že ako sa to vyvinie 😉