Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 nie, to preto lebo som po potrate a ten prvý deň nebola ani mrcha ale deň potratu, normálne zvyknem mať 29-30
@anett6212 no ja som fakt zvedavá..ako teraz príde...lebo minule som mala na 12 deň a prišla o dva dni skôr...takže celkom to sedí...a teraz kedže bola asi 10 DC tak by mala teoreticky prísť 24DC nie???...takže o 4 dni skôr...fuuu...no uvidím....či to podľa teplôť aj tak sedí...kedže mávam tak 28,27.26 dňové cykly...som zvedavá...
@purina12345 ahá....to sa takto cyklus teda poruší 😒 😒 tak teraz už len čakáš na mrchu..či je aj šanca takto skoro otehotnieť....kedže čítam ,že to skôr neodporúčajú...tak až o tri mesiace 😒
@mattuliatko30 moja ale to maš potom aj tak super postavičku 😉 ja som zatiaľ nepribrala ani kilo ,, si zapisujem každy tyžden do kalendara aby som mala prehľad 😖
@vardzikova tam su naokolo vsade zatahovacie dvere, ktore sa niektore nezatvaraju. a ako poznam mamku tak pred svadbou bude este dokoncovat torty a zakusky do rana....je to komplikovane, ver mi ze sa neda 🙂 taketo veci uz mame davno zistene 🙂
@anett6212 myslim,ze spravne by malo byt - najnizsia teplota..aj ff to podla toho ukazuje,,aj vo vela clankoch je to tak popisane..no ja som zvedava co teraz,lebo minule som mala ovulku teda na 19 DC,.teraz idem k dokimu na 13 DC,tak som zvedava,co uvidi..alchemilku uz popijam a idem za chvilku na lanove semiacka...a aj grepik tu mam 😀
@bubacik5 jaaaj takže zistene ... no dobre no 😀 😀 viete najlepšie 🙂
@purina12345 idem na to 🙂 len dopijem alchemilku...este tu mam na take 4 hlty 😀
@mattuliatko30 ale aspon vies na com si 🙂 ale mohol by byt iny koniec 😉
@mattuliatko30 všetko je možné, už som aj čítala že hodne žien nestihlo dostať ani mrchu a boli zasa tehu, každý lekár odporúča podľa svojho názoru, chyba bola že som sa nechala čistiť hlavne keď sám vyšiel g. vačok, no ale už nič nenarobím, môj doktor mi vraví aby som počkala dve mrchy ale to mi vravel aj pred prehliadkou tak to neni nič osobné
som rada že už bola ovu no nech už len príde mrcha, luteálka môže byť aj 16 dní tak dúfam že sa nebude naťahovať, vždy som mala 14 dňovú
@purina12345 aaa este ma napadla jedna vec...treba to papat do ovulky?ci aj potom?
@vardzikova ale ak bude moznost tak sa pokusime 😉 😀 😀 😀 ktovie kedy sa nam to zadari. moj chce este tento mesiac skusat a ze az buduci by isiel na spg...ale veru moc sa mu tam nechce ist 😒
@mattuliatko30 ja som minuly mesiac mala ovulku az na 19 DC a mrcha meskala presne 5 dni. mesiac predtym som mala ovulku 10 DC a mrcha prisla na 26 DC. takze asi naozaj to sedi. podla teploty mam asi ovulku dneska a som dnes 10 DC, takze asi pride skor mrcha
@mata_ba ja tiez pijem grepovy dzus a alchemilku som pila len tri dni kedze mam asi ovulku a netusis co znamena na mojom grafe ta cervena bodka na vcerajsej teplote? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr...
@mata_ba môžeš kľudne v jednom kuse papať, dobré je aj po ovu pretože podporuje progesterón čo fazuľka potrebuje 😉
Kočeny moje - máte radi cudzi deti??? Ja vôbec nemám vzťah k deťom....čo keď nebudem mať rada ani to svoje... ☹
Ahojte Snazilky, mozem sa k Vam pridat?
o babo sa s manzelom snazime od oktobra 2011. v decembri som bola na preventivnej prehliadke u gynekologicky, tak som jej to nase snazenie povedala a spytala sa jej ci na ultrazvuku vidi nejake viditelne prekazky, ktore by mohli otehotneniu branit.. citala som ze mozu byt rozne deformacie maternice, myomy atd.. toto vylucila, co ma na jednej strane potesilo ale na druhej strane mozu byt poruchy hormonalne, manzelove spermie nemusia byt ok.. to je nespravodlive, kolko faktorov na to vplyva 🙂 ... a vraj to mam hodit za hlavu a velmi sa na to nesustredit 🙂 no ale da sa to?? snazim sa na to nemysliet ale podvedomie pracuje 🙂
tak zatial sa snazim spoliehat na prirodu, nesledujem sa moc, nemeriam si BT.. ked mame na to s muzom chut, ideme na to. zatial som vo faze, ze ked to ma vyjst, vyjde to. ked nie, asi pre nieco to tentokrat nevyslo. vsetko ma svoj dovod, myslim, ze telo si povie a zariadi to tak ako to ma byt..
niekedy ma ale prepadaju mindraky, ze co ak som neplodna atd.. tak velmi by som si zelala babo prirodzenou cestou, aby to bolo na prirode 🙂
no uvidime. zatial panike neprepadam, snazim sa na to nemysliet.
o 3 tyzdne ideme s muzom na dovolenku na 3 tyzdne, tesime sa ze sa zrelaxujeme.. obaja mame dost stresujuce zamestnanie.. u mna sa to dost upokojilo, ale u manzela je to dost perne, stresy, zodpovednost,...
Drzim Vam vsetkym palceky a krasny dnik Vam prajem 🙂
@nativanativa čau, tie ľanové semiačka ti nie sú na nič 🙂 treba ich jesť aj počas tehu, lebo bývajú problémy so zápchou, keďže sa zväčšuje maternica a tlačí na črevá 😉 takže papať naďalej a jedna holka v Grafoch BT písala, že uľahčujú aj pôrod 😉
@purina12345 teraz som to ochutnala a je to celkom dobre 🙂 este uvidim,ake to bude so slizom 😀

@mata_ba len už začni papať a na nič nečakaj
@tweetinka.co cítim sa už dobre, ja mám doma gynastan, asi si ho hneď uvarím 🙂