Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 hmm citam tvoj prispevok,..a mam pocitze opisujes. moje momentalne obdobie... som akurat v casti....ze 9DC..a snizilkujeme,.,, 🙂
@mistisa cau draha, dnes som sa este nezastavila, preto az teraz. Nooo o prde opat, druhy pokus navstevy gyndy a opat nic 😀 😀 😀 uz sa z toho smejem, lebo toto je moje zivotne prekliatie-doktori. Dnes tam pre zmenu nebola, zastupovala ju ina, ktora by ma sice vysetrila, ale aj tak som chcela hovorit s mojou ohladom plodenia, tak reku dojdem zajtra a poriesime vsetko. Varit som nevarila 😅 mamina robila spenat, tak som bola u nej a na veceru dojeme polievku. Ty akooo? Si dnes tiez mala ist dakam, nie?
baby to zo za Jonasa ste sem dali?!? Mne vykopol najskorsi datum ze 12.3.a to mam zrovna dostat mrchu, to co jeeee??? 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no možno na tom niečo bude, mne vyšlo posledný deň mrchy
@palculienka2011 vtedy sa mas snazit o babo. nam ostatnym tiez vysli zaujimave datumy a casy 😀
@e.l.i no ja som v casti 29 DC, takze vo faze dufanie ze som tehu, i ked priznaky zasa ako vzdy nemam ziadne 🙂)))
@anett6212 no nam to vyslo presne o 12tej aby sme sa snazili, tak si dame namiesto obeda 😀 😀 😀
@anett6212 zlatinko ty si dnes tiez 10dc, ze? Uz si robila ovu testy? lebo ja dumam, ci uz mam ci este cakam. Hlien zatial nepozorujem
@palculienka2011 no vidis. fajne. mne vyslo rano o pol stvrtej. asi si dame budik s muzickom 😀
@palculienka2011 mojinko robila som si prave dnes. a druha palicka bola slabunka. skusim este vecer urobit a potom zajtra vyskusam. lebo aj teplotu mam nizku 🙂
@anett6212 jedna už tehuľka tu písala že keď máš nepravidelný cyklus tak si máš odrátať 14 dní od najkratšieho aj najdlšieho - z toho ti vyjde určité časové obdobie a k tomu treba ešte prirátať a odrátať 3 dni.. teda napr ja mám 24 a 28 takže mi to vyjde na 10-ty až 14 - ty deň no a k tomu ešte tie 3 dni takže cca od 7 dňa cyklu do 17- teho
@anett6212 ja mam tiez dnes nizsiu teplotu ale meriam len druhy den, tak to este nic neznamena...od zajtra mi ale ff oznacil plodne dni, tak asi uz zajtra vyskusam test a uvidim tiez, co povie doktorka
baby ja mam bolesti v krizoch a v podbrusku akoby mrcha mala dojst. pritom som 10 DC.

@mata_ba dakujeme,,,,no musim nieco vymysliet.. nejaky pekny vecer.no by bodol.. 😉