icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
22. feb 2012

@palculienka2011 ja meriam dnes treti den. tak uvidime. no ovu test bol slabunky tak neviem co to znamena

lusinda1989
22. feb 2012

@vardzikova no mojka keby som vedela preco mi dala tak neskoro termin tak ti aj poviem ale neviem a nerobi sa screening medzi 12-16tt???? sa len pytam

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 noooo asi tak. Ona písala že mala nepravidelný cyklus a keď sa držali tohto tak otehotnela bez merania, sledovania ovulky atď. Inak niečo na tom môže byť keďže mne to vychádza na 7-my deň, dnes som 5-ty a podľa Jonáša plodná... do toho 7- meho by mohli spermie vydržať 😕 alebo to poistím ešte zajtra 😀

palculienka2011
22. feb 2012

@anett6212 toto som ja mala vcera, ale mna uz od 5dc brutal boli na pravej strane, totalne tlaky, pichanie, preto idem zajtra ku gynde, uff

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 čo sa to deje? ja som toto mala minulý týždeň ale potom prišla mrcha 😒 ale mrchovské bolesti to 100% neboli

palculienka2011
22. feb 2012

@anett6212 no ked bol slabunky, ovu sa este len chysta 😉

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 poisit to este zajtra. tak aj mne to vychadza. lebo v tom marci je toho 4.3 presne ten 21 den. tak to asi poistim v ten den aj ja. presne to tak vychadza

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 ja neviem a som z toho total nervna, uz sa neviem dockat doktorky, nech mi konecne zisti co a ako, lebo ja som uz paniku chytala ci nie mimomaternicove 😖 kym sme sa nesnazili, nikdymi nic nebolo, mrcha pravidelne na 28dc, odkedy sa snazime, tak total chaos 😠

anett6212
22. feb 2012

@palculienka2011 tak potom mi prosim ta daj vediet ako si dopadla, ci je vsetko v poriadku

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 no uvidíme...každopádne sa teda už veselo môžem snažiť.. bodaj by to vyšlo keď sa to tak pekne prekrýva..

lucecita
22. feb 2012

@kikaneu ďakujem, potom ti podám správu 😀 áno, pamätám si, že štvrtky máš dlhé a stredy mávaš dozor na chodbe...aká som? 😀 😀 😀 😀 😀 keby sa to tak dalo, aj ja by som bola zamknutá aj rok, len aby mrcha neprišla 😅 idem pod sprchu...o chvíľku som tu zasa 🙂

anett6212
22. feb 2012

@palculienka2011 tak uvidime. vyskusam testnut dnes a potom zajtra. uvidime co to bude 🙂

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 no veru keby nam to tak vyslo. vsetk ykeby sme otehotneli to by bolo super 🙂

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 u mňa presne to isté, odkedy sa snažíme tak divoké divoké 😒 tiež som sa obávala mimomaternicového ale išla som len k obovoďákovi, pýtal sa na mrchu, urobil mi sono ale nepovedal nič, iba mi dal lieky od bolesti..za asi 4 dni potom došla mrcha

kikaneu
22. feb 2012

@lucecita si skvelá 😀 som rada, že máš takú skvelú pamäť 🙂 keby, neexistovalo to blbé slovko keby, no nie? 🙂 aj ja idem do sprchy 🙂 vidíme sa 😉

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 😀 no to by bola sranda.. uvidíme, treba skúšať všetko 😉

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 no ja som bola tiez u obvodaka, ale ona nema sono, takze nic z toho, akurat mi 5den mrchy kazala urobit tehu test ze mooozno som tehotna 😀 😀 😀 no chapes?? ale urobila som, samozrejme /, slepak to tiez neni, bola som na chirurgii, tak mi ostava uz len nieco gynekologicke 😖

palculienka2011
22. feb 2012

@anett6212 ides dneska este jeden test robit??

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 náš sono má ale to je taký "múdry" doktor že aj keby som tehu vtedy bola tak to nezistí 😀 vyprevadil ma s tým že treba deti rodiť a to bola celá jeho diagnóza

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 no ale posluchla si ho, nie? 😀 😀 😀 😀

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 veď ja sa snažím, snažím len to akosi nechce ísť 🙂 radšej keby dal 100% návod ako nato ...

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 ale 100% navod neexistuje..niekto otehotnie z jedneho sexu za mesiac, niekto z nonstop sexu...treba skusat a raz to vyjde... 😉 a byt dobre naladeny, lebo fazulak nedojde do depresivneho bruska 😀

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 to mi je jasné len to je ako zákon schválnosti väčšinou že kto nechce ten to má... známa mala dieťa v 19 -tich úplnou náhodou, okomentovala to tým že stačí keď sa o ňu frajer šuchne.. a keď tu čítam baby ako merajú, sledujú, chodia po vyšetreniach... ☹

mistisa
22. feb 2012

@franzziska no pekne moja chacha 🙂 jaj dala by som si veru 😀

vavenecka
22. feb 2012

@fifitko25 heh,no ja to vidím podobne...niečo bude asi až cez víkend 😠 ehm,no ani sa k mrche nevyjadrujem,proste akosi jej prepína,je veeeľmi podivuhodná,no tehu som tak na 1% 😀 ale ja som aj rada,nech len pekne príde,aspoň všetko využívam,použijem ovu testy,tento mesiac bude zábavný 😀 akurát som spapala chlebík so syrčekom posypaný ľanovými semienkami 😉 inak aké množstvo ich treba zjesť?lebo ja som si schopná ich sypať všade 😀

vavenecka
22. feb 2012

@mata_ba no že si to ty,tak testnem 😉

mistisa
22. feb 2012

@palculienka2011 ja som robila dnes tie vysnivane spagety s morcadelou a teraz sme dopapali zeleninkovy salatik s kuracim maskom. 🙂 mnamik.a uz moj mm snori co by jedol dalej.😀 nie nie zajtra idem mojko na 10:30 som objednana v BA v ginfive tak som zvedava co vybavime ☹ troska ma chyta stres ale tak horsie to byt nemoze snad pojdeme uz len k lepsiemu 🙂 takze si vlastne nic nevybavila hej? ja dam zajtra isto vediet co nove. 🙂

vavenecka
22. feb 2012

@mistisa ahoooj,aaale mám sa fajn,tak šialene mrchovsko nemrchovsky 😀 😀 😀 a ty ako? 🙂

palculienka2011
22. feb 2012

@mistisa tak myslim na teba zajtra...ja uz snad 10:30budem mat po. Idem si k dokine sadnut uz na 7mu, lebo bude naaaval 😠

vavenecka
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a čoooooooo?no hrôza 😀 😀 ja som spala asi hodinu,až kým mm neprišiel z prvej práce,potom ma vymenil,on odfukoval a ja som šla do kostola 😀 😀 ja som si ju akurát zaliala,idem ešte prádlo povešať a budem piť 🙂 a už nám aj telka ideeee 😀