icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
22. feb 2012

@anett6212 joj zlatík,radšej neverím 😀 😀 teda verím,že budem tehu,ale niekedy inokedy,teraz skôr nie 🙂 ale vieš čo,som úplne v pohodke,taká fajne vyrovnaná...po pondelku,kedy som si užila hormonálny výkyvy 😀 😀

mistisa
22. feb 2012

@vavenecka mas mrsinu? ci aj ano aj nie? ja mam stale mrsinu hnusnu nie az tak strasne silnu ako vcera ale stale silnu ☹ a to som 5 DC ☹ zajtra ideme do BA dokimu fu tak stresujem troska co sa zase podozvedam ako budeme pokracovat ☹ aaale snad uz len k lepsiemu 😀

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 nuz, co s tym zmozeme, raz snad bude dopriate kazdej, len niektorej skor a ina si kus pocka 😉 kamoska tiez otehotnela v 17tich a teraz sa tri roky snazili o druhe-nemala vobec ovulaciu a bum, otehotnela, doktor nechapal ako je to mozne, mozno duch svaty 😀

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 veď práve kvôi takýmto extrémom hovorím že treba skúsiť všeličo, nie len striktne sledovat ovulku a plodné dni... možno motyka vystrelí cez mrchu a Jonáša 🙂

mistisa
22. feb 2012

@palculienka2011 no pekne to aj ja tak chodievam ked idem mojej.lebo to je sila minule som tam dosla o 7:00 na krv a sestricka ze doktorka vas chce vidiet pockajte si v cakarni.a zobrala ma dnu o 12:30 takze som tam aj ranajkovala a pomaly aj obedovala na nervy.v ginfive sa mi zatial nestalo ze by som cakala dlhsie ako pol hodku .minule sme si ani nesadli poriadne a uz ma volal dokino 😀

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 jááááj brázdim net a teraz som našla že Jonáš je založený práve na otehotnení cez mrchu. Vraj v afrike 99% tehotenstiev je cez mrchu lebo tam je to zvykom mať styk cez mrchu a vychádza to 🙂

palculienka2011
22. feb 2012

@mistisa no dnes mi sestricka hovorila, ze dojdite na 7mu, lebo zeny, ktore dojdu na 9tu otaca na opatku, ze ich uz nestihne (ordinacne hodiny 8-12) brutus 😠 😠 😠
ja by som aj zmenila dokinu, lebo sa k nej trepem cez cele mesto busom, potom tam cakam jak drbka a zabijam cas, ale ked ona je takaaa supernaaaa 😀 😀 😀

vavenecka
22. feb 2012

@mistisa no zosumarizujem ti to: v pondelok tmavohnedý výtok,včera po sexe už jasnočervená krv,potom nič,dnes nič,ani výtok,až teraz večer sa zase začal spúšťať...takže tak nejako 😀 😀 😀 to ja keď budem náhodou raz prenášať,tak mne spermie isto nepomôžu k pôrodu,krčok sa proti nim asi bráni 😀 hii a teraz mi napadlo,veď ak takto reaguje,tak to tam žiadne nepustí ani na oplodnenie vaja 🙄 🙄 🙄 😀

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 tak ale ked baba meranim, ovu testom a sledovanim hlienu zisti, ze ovulu ma v strede cyklu, tak proste jej sex cez mrchu bude na dve veci, nie??

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 čo ja viem... koľké baby sú tu čo si merajú BT, vedia kedy majú ovulku, sledujú hlien a dlho nemôžu otehotnieť..

mistisa
22. feb 2012

@palculienka2011 no ved to moja tiez 🙂 maximum spokojnosti.a inak ako? si rada teda ze si si sadla co? 😀

mistisa
22. feb 2012

@vavenecka no veru moja hm to nemas bohvieco raz tak raz tak na nervy. ☹ preco nemoze byt normal medzi mnou a tebou u obidvoch? hm sila kua ☹

lucecita
22. feb 2012

@kikaneu ďakujem ti, aj ja som na seba pyšná 😀 tak ako píšeš, keby neexistovalo slovko keby bolo by to super 🙂 papkám tortičku, čo sme bráškovi piekli a už je segra v UK, kokso, strašne rýchlo ubehol ten týždeň 😠 a čo manžel, už sa unormárnil?

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 hej treba. uvidime co to bude

kikaneu
22. feb 2012

@lucecita 🙂 tak ako si videla v grafe, stále nič nebolo....ale ti vravím, že mi je to jedno....čakám na spasenie, nech sa už ozve ten riaditeľ a nech ma prijme na stálo, potom bude možno aj bábo

anett6212
22. feb 2012

@palculienka2011 hej vecer vyskusam ked pridem domov

palculienka2011
22. feb 2012

@mistisa no lezim v takej pokrutenej polohe, co ma to priserne boli-neviem, vzdy navecer je to najhorsie 😖 ainac cakam na ordinaciu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
22. feb 2012

@anett6212 ja mam na svojich napisane, ze testovat od 11tej do 20tej, neviem ale preco 😕

anett6212
22. feb 2012

@vavenecka uvidis rano. ale drzim ti silno päste. daj mi potom prosim ta vediet ako si dopadla

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 vy sa koľko snažíte?

anett6212
22. feb 2012

@palculienka2011 hej? takze nemam testnut? ja pridem domov o deviatej

lucecita
22. feb 2012

@kikaneu sakra aj s chlapom 😠 čo sa mu porobilo takto zraz? šak predtým ste trtošili viac než my za dva mesiace 😀 on sa ešte stále neozval odvtedy? a nikto iný sa neozval?

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 6 mesiacov

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 no za pokus to stoji, ale ja si to neviem predstavit, take krvaky 😅 okrem toho som vtedy taka ubolena, utrapena...

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 no tak som zvedavá akú ti povedia diagnózu lebo toto sa veľmi podobá na to moje... tiež boli bolesti večer najhoršie

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 fúha a u lekára či je všetko ok ste neboli?

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 tak úplne v strede by nato nenahovoril nikto ani mňa ale ku koncu... v pohode 😉 bála som sa ako sa zatvári drahý ale ten mal z toho šou 😀

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@vavenecka aj ja som dnes prala, periny, ale mam aj susicku, tak to bolo hned suche 😉 alchemilka sa ma pit len do ovu?
zajtra idem na krv ku dokimu a na folikulometriu, a potom na ortopediu s ramenom 😢

palculienka2011
22. feb 2012

@anett6212 co ja viem, nie som v tomto znalec, ale podla mna, ak si mala dnes slabu ciarocku, tak tak skoro nebude silna, skor by som urobila zajtra o tej 11tej-samozrejme, dve hodiny predtym nepit a bude to preukazatelnejsie

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@kikaneu Kikus ahoj 🙂 tak ako? vcera sa mm nedal prehovorit? 😉