icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
23. nov 2011

@purina12345 ahaaaaaaa, už som pochopila 😀 😀 papám to čo manžel doma, alebo obed v robote a to zasa papajú aj kolegovia a nikomu nič nie je...tak fakt som mimo z toho, čo to je....ale mám bruško tak nafúknuté, jak 2 mesiac tehu 😀 a to už asi mesiac ak nie aj vyše...

purina12345
23. nov 2011

@lucecita neviem či to je psychikou ale o kedy som pomyslela na tehotenstvo brucho vyletelo von a môžem robiť aj 200 brušákov denne nič nepomôže. Dnes vyzerám ako vo štvrtom 😀

lucecita
23. nov 2011

@purina12345 ja nerobím brušáky, to sa mne nechce.....ale zasa na druhej strane, nezapnem nohavice a keď mám nejaké obtiahnutejšie tričko, tak sa ma hneď všetci vypytujú, či som tehu...keď to chcem zamaskovať, dám voľnejšie a zasa všetci, že čo schovávam tehu bruško 😀 😀 😀 nechápem 😀

gelinka75
23. nov 2011

@purina12345 ja som mala brucho stale ani neviem aky je to stav bez brucha 😀 @lucecita a ked budem tehu tak budem siroka ako dvere 😀 😀

lucecita
23. nov 2011

@gelinka75 u mňa je práveže opak...ja som jak prútik štíhla a nie a nie pribrať a teraz vyše mesiaca to podrastené brucho 😀 ono je to fakt jako tehu 2 mesiac 😀 😀 😀 😀 no čo, o 7 mesiacov rodím 😀 😀 😀 😀

purina12345
23. nov 2011

@lucecita keď sme boli na dovolenke také mi vypučilo že sa nedalo ani stiahnúť tak som si ho hladkala že akože tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no daj im ho pohladiť a potom im povedz že niesi tehotná, tak sa zahanbia, to sa mi už stalo že som sa takto jednej bývalej kolegyne pýtala a od vtedy sa nespýtam radšej ani keď je viac pravdepodobné že je tehu aby som to už nemusela zažiť

purina12345
23. nov 2011

@gelinka75 @lucecita tak ja už som asi v piatom roku tehotenstva 😀

azzura
23. nov 2011

@lucecita ja som na tom podobne, ked som brala lieky tam sa mi nafuklo brucho a furt sa ma pytali ci som tehu, liezlo mi to na nervy

lucecita
23. nov 2011

@purina12345 @gelinka75 ja si to moje hladkám stále 😀 hádam budem aj skutočné tehu bruško tak hladkať 😀 😀 😀 @azzura ja som lieky nikdy nebrala, teda len chvíľku ale tak som rapídne po nich schudla, že radšej som ich vysadila 😀 😀 😀

gelinka75
23. nov 2011

@lucecita akoze ja som tesne s BMI na hranici, ze normalna vaha 😀 😀 od jula som schudla 11 kil, ale to brucho ide velmi pomaly, budem jak pavuk, nohy ruky ako palicky a brucho ako slon 😀 😀

eri28
23. nov 2011

@gelinka75 mam problem, v mojom bruchu ostane vzdy starsia krv, ktora nejde von a mam bolesti, cize vyvolju anikoncepciou pseudomenstruaciu, nabura mi to hormony, ale problem sa strati. Kebyze mam deti je postarane, ale kedze iba chce.m po 3 mesiacoch asi daju prec lieky a budeme snazilkovat. dnes som dala prvu tabletku cim skor tym sa ich zbavim boze rozmyslam, kedy si zabudnem dat, aby sa zadarilo 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
23. nov 2011

@lucecita nerobi totota tvoja cysta, draha, ja som mala tiez uz vsetky priznaky ake existuju a to tym hormonom sibe, a som len chora gynekologicky, tehu nie je choroba 😠 😠 😠

gelinka75
23. nov 2011

@eri28 aha tak to uz chapem, nie je to endometrioza? to sa takto lieci a potom sa to strati..snad to uz potom bude v poriadku, drzim silno palce, co clovek neurobi pre malinke 🙂

eri28
23. nov 2011

@eri28 mam to iba druhy mesiac v zivote som nemala takeho problemy ☹ ☹ ☹

eri28
23. nov 2011

@gelinka75 napsala som sama sebe 😀 😀 😀 😀 , ale to patri tebe 😉

eri28
23. nov 2011

@gelinka75 ja neviem 30 teho idem na vysetrenie a doktor vysvetli vsetko priateloli po anglicky 😀 😀 😀 😀

gelinka75
23. nov 2011

@eri28 hej, cim sme starsie, tym je to horsie..preto radia otehotniet do tych 28, lebo potom uz pribudaju problemy 😖

eri28
23. nov 2011

@gelinka75 aha a moja sestra 30 a iba pojdu snazit po svadbe 😉

eri28
23. nov 2011

@azzura vsetky sme schytali cervenu, niekto sa s nami zahrava, aby sme tu boli asi este dlho po kope 😀 😀 😀 😀

eri28
23. nov 2011

@gelinka75 ja difam, ze nie endometrioza, to je neplodnost som sa docitala na googli

azzura
23. nov 2011

@eri28 ale ved pokope možme byť aj ked budeme tehu...take zoskupenie by bolo najsamlepsie 😀

vardzikova
23. nov 2011

@purina12345 no všetko nasvedčuje tomu že už mam ovu aj gaťky tomu nasvedčuju ale teplota je nizka 🙄 tak ja neviem teda 😒

eri28
23. nov 2011

@azzura okej, ale ja asi o 3 mesiace po antikoncepcii, alebo ked si zabudnem dat, tabletku a zadari sa 😀 😀 😀
a tehu je nuda, to uz nebude take napinave 😀 😀 😀 😀 😀 , ale vsetky to cheme, mozno este ten porod bude u mna zazitok na cely zivot 😀 😀 😀

azzura
23. nov 2011

@eri28 no ani ja to uz nestiham, v decembri idem na prefuky...kedze som dostala, tak sa doky rozhodol že ešte ma kukne zvnutra. Ked som mu dnes volala, tak prva otazka, že kolko meska....ja ze nic, som ako svajčiarske hodinky :(

eri28
23. nov 2011

@azzura to je dobre po tom sa rychlo otehotnie

eri28
23. nov 2011

@eri28 ale mozno aj mam tu chorobu som zvedava co doktor povie

gelinka75
23. nov 2011

@vardzikova mne gatky nasvedcuju uz asi 6 den a ovu nikde :D ale asi dnes, uz to moc citim 😀 😀 a ake mas teploty?

eri28
23. nov 2011

ja si pisem sama sebe, to je aka choroba

azzura
23. nov 2011

@eri28 to bolo pre mna 🙂

lucecita
23. nov 2011

@gelinka75 a čo cítiš? klopy klop 😀 😀 😀