Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita neviem či to je psychikou ale o kedy som pomyslela na tehotenstvo brucho vyletelo von a môžem robiť aj 200 brušákov denne nič nepomôže. Dnes vyzerám ako vo štvrtom 😀
@purina12345 ja nerobím brušáky, to sa mne nechce.....ale zasa na druhej strane, nezapnem nohavice a keď mám nejaké obtiahnutejšie tričko, tak sa ma hneď všetci vypytujú, či som tehu...keď to chcem zamaskovať, dám voľnejšie a zasa všetci, že čo schovávam tehu bruško 😀 😀 😀 nechápem 😀
@purina12345 ja som mala brucho stale ani neviem aky je to stav bez brucha 😀 @lucecita a ked budem tehu tak budem siroka ako dvere 😀 😀
@lucecita keď sme boli na dovolenke také mi vypučilo že sa nedalo ani stiahnúť tak som si ho hladkala že akože tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no daj im ho pohladiť a potom im povedz že niesi tehotná, tak sa zahanbia, to sa mi už stalo že som sa takto jednej bývalej kolegyne pýtala a od vtedy sa nespýtam radšej ani keď je viac pravdepodobné že je tehu aby som to už nemusela zažiť
@purina12345 @gelinka75 ja si to moje hladkám stále 😀 hádam budem aj skutočné tehu bruško tak hladkať 😀 😀 😀 @azzura ja som lieky nikdy nebrala, teda len chvíľku ale tak som rapídne po nich schudla, že radšej som ich vysadila 😀 😀 😀
@gelinka75 mam problem, v mojom bruchu ostane vzdy starsia krv, ktora nejde von a mam bolesti, cize vyvolju anikoncepciou pseudomenstruaciu, nabura mi to hormony, ale problem sa strati. Kebyze mam deti je postarane, ale kedze iba chce.m po 3 mesiacoch asi daju prec lieky a budeme snazilkovat. dnes som dala prvu tabletku cim skor tym sa ich zbavim boze rozmyslam, kedy si zabudnem dat, aby sa zadarilo 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 no všetko nasvedčuje tomu že už mam ovu aj gaťky tomu nasvedčuju ale teplota je nizka 🙄 tak ja neviem teda 😒
@vardzikova mne gatky nasvedcuju uz asi 6 den a ovu nikde :D ale asi dnes, uz to moc citim 😀 😀 a ake mas teploty?
ja si pisem sama sebe, to je aka choroba

@purina12345 ahaaaaaaa, už som pochopila 😀 😀 papám to čo manžel doma, alebo obed v robote a to zasa papajú aj kolegovia a nikomu nič nie je...tak fakt som mimo z toho, čo to je....ale mám bruško tak nafúknuté, jak 2 mesiac tehu 😀 a to už asi mesiac ak nie aj vyše...