Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Ja ako som vhupla to druheho trimestra tak to postupe prestavalo a od pondelka zatial nic....Uvidime ako to pojde dalej ..
@mata_ba no začiatok mi to vyhodilo 19 - teho a stred aj koniec 22- hého, tam mám rozdiel nejaké 2 hodinky. Včera som tu písala že som o tej metóde našla, že je založená práve na styku v čase mrchy lebo to bolo odsledované v Afrike že tam je to zvyk a deti sa rodia a rodia a rodia
@miriamka3
@mata_ba mne to tiez vyslo na nejakych 45 min. len nechapem tej druhej tabulke. http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
@anett6212 neviem, každopádne si myslím že za vyskúšanie nič nedáš keď sa snažíte tak či tak. Je aj tu dosť snažiliek ktoré sa sledujú, vedia kedy majú ovulku a predsa sa nedarí tak prečo neskúsiť aj toto.. Ideálne je podľa mňa skúšať tak každý 2-3 deň a nezaťažovať sa metódami alebo tým, ako sa zadarilo iným keďže každá sme iná..
@mata_ba ani mne podľa všetkého i keď som čítala že pri kratšom cykle (posledný som mala 24) sa stáva že ovulka býva cez mrchu a údajne v tom čase spermie aj dlhšie prežijú a je väčšia pravdepodobnosť tehu.. takže podľa toho by sa mohlo zadariť 😉 snažili sme sa podľa Jonáša, bola mrška aj krátky cyklus tak uvidíme ale samozrejme sa toho až tak strašne nedržím 😀
čaute moje zlatučké! 🙂
no konečne sa milosť pani uráčila včera poobede prísť takže som dnes už 2 DC...no tak som sa vyhla vyvolávačke, dnes bolí troška bruško, ale inak som oki, som rada, že je tu, lebo čoskoro sa môžeme začať znova snažiť a dovtedy nám príde aj maca aj fertilman a ja mám femibion a ľanové semiačka a k tomu budem grepy a pomelo, lebo ďžús mi nerobil dobre...tak hor sa na to 😀 😀 😀
@vardzikova uz som testovala ale ni negativny asi vies ake to je stale dufam no som aj realista,moja sestra pred rokom porodila a testy si robila kazdy druhy den a vsetky negativne tehotenstvo jej potvrdil az doktor v 9 TT
Ahojte, od pondelka som bola v nemocnici,..... A domov som sa vratila sama ........
Je tu nejaka nová tehu? Vsetko to neprecitam

@mata_ba február už máš preskočený?
@anett6212 tak vraj snaženie je optimálne 6 - 12 hodín pred tým časom čo je tam napísaný, nemusí byť presne vtedy