icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
23. feb 2012

Dobre ranko zienky 🙂 ako??ja som na nervy ☹ od vcera ma zase boli podbrusko ☹ uz aby bolo o tyzden viac-idem ku dokimu...

@vavenecka vobec sa mi nepaci ta fotka 😠 ale teda tu poslednu mrchu si uzi 😀

franzziska
23. feb 2012

@vavenecka to je ten paradox.. 🙂 🙂 ."nadavas" na MS a vidis jak ja by som si ju zelala

luluapali
23. feb 2012

@mata_ba ďakujem pekne 🙂 uvidíme ako to dopadne 🙂

katarinkam
23. feb 2012

@ivka228 dakujem, dnes idem napreventivku, aspon budem vediet ze jevsetko ok. A mozeme pokracovat v praci 🙂 ako dlho uz''pracujete'' na krpcekovi?

nativanativa
23. feb 2012

@vardzikova sa ani necudujem , ked furt grcas jak tur 😀 😀 , za to ja urcite priberiem , ked mi chuti 😝

anett6212
23. feb 2012

@mata_ba ahoj moja, a to co sa deje. nieco nie je asi v poriadku nie? a ked si bola na HP vravela si doktorovi ze grckas??????? muz mi vcera kupil fit loptu taksom si vecer zacvicila a rano som vstala tak rychlo z postele, ze som si zabudla teplotu odmerat. 🙂

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka ahpj moja a mrcha este neprisla vsak? este nie je nic stratene. 🙂

mata_ba
23. feb 2012

@anett6212 mojka,ale ja teraz negrckam 🙂 a hovorila som mu,ze od januara mavam vselijake priznaky..povedal,ze pockame na vysledky z krvi,buduci stvrtok tam idem,tak povedal,ze sa dohodneme co dalej..a potom mi este 21 DC vezme krvicu a ked bude kompletny profil,potom mi da pripadne nejake lieky...

vardzikova
23. feb 2012

@nativanativa ale ved je dobre že papaš a negrcaš 😉

anett6212
23. feb 2012

@mata_ba ja viem ze negrckas teraz, ale ta boli v podbrusku. to sa strasne dlho caka na tie vysledky. ja by som si nechty ohryzala

angallles
23. feb 2012

No Caute som rada ze som nieco podobne nasla ja sa s priatelom tiez snazime uz asi mesiac tento mesiac mi meska menstruacia uz asi 4 den pocitujem velku bolest na prsnikoch pri pazuchach tak snad sa mozno zadarilo aj ked som si robila test cca 12 dni od styku a bol negativny myslite si ze to bolo skoro? 😝

momamo
23. feb 2012

@vardzikova ahoj NT Screening sa robi obykle okolo 12tt a potom aj v 16tt tzv. tripple test🙂 Ale uz som pocula aj tak ze niekto chodi len raz ..Ja som uz v 12tt bola a teraz za tyzden sa chystam v 16tt na dalsi ..

mata_ba
23. feb 2012

@anett6212 ale vysledky su urcite skor...len ja som to nechala tak...ved to hadam utecie..a aj tak uuuplne kompletne vysledky budem mat az po 22 DC,takze tak...a dnes som len 7 DC..

nativanativa
23. feb 2012

@momamo baby povedzte co je to screening a co tripple test , aby som nebola zaskocena

anett6212
23. feb 2012

@mata_ba takze mrcha uz skoncila 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 zacina obdobie cakanie na ovu. tak ako ja 🙂

mata_ba
23. feb 2012

@anett6212 hej,hej,vcera isla papa 🙂 veru...som zvedava,co mi povie doki na 13 DC..idem na folik 🙂 ale ak budem mat zase ovulku az nejaky 19 DC,tak asi moc neuvidi... 😖

l_e_n_o_c_k_a
23. feb 2012

@vavenecka @kikaneu babule, dnes som bola na folikulometrii a na krvi... krv mi odoberali na 4 krat ☹ ani ruky nevladzem zdvihnut ☹ doktor povedal, ze uz vajka nemam ☹ takze ovulka uz musela byt, alebo vobec nebola... predpisal mi duphaston...
ideme teraz na tie psie zaprahy, no nemam absolutne chut ☹ ahojte a drzkajte sa

momamo
23. feb 2012

@nativanativa v podstate je to to iste, zoberu krv, spravia ultrazvuk, pomeraju dietatko a zistuju pravdepodobnost na downow syndrom...Ved si to hod do googlu a hned najdes🙂

vardzikova
23. feb 2012

@momamo no ja idem na 12 tyžden o tyžden v štvrtok 😀 tak sa už neviem dočkať, a čo ty lasko ako ? brušenko si nesfotila?

vardzikova
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahooj cicuš 😒 , a čo ti nemohli pichuť alebo čo? tie sestričky dnes nič nevedia ani krv zobrať , a ako vieš že si ovulku nemala čo si mala anovulak?

anett6212
23. feb 2012

@mata_ba ja som tiez posledny cyklus mala ovulku na 19 DC a to uz sme sa ani velmi nesnazili. a teraz sa nesnazime opät. ani vcera nic nebolo. ja som si myslela ze bude a nic. som aj rano graf upravila, ze nic nebolo. zaspali sme vedla seba len co sme si lahli. 🙂

vardzikova
23. feb 2012

@angallles tak test si si určite robila skoro, najlepšie je robiť den pred mrchou ... alebo ako teraz ked ti meška si ešte netestovala?

momamo
23. feb 2012

@vardzikova ja idem tiez vo stvrtok ale to budem presne v 16tt na tie tripple 🙂)) Nie nie nefotila, ale budem🙂 Kukam ze teba uz rastie🙂 Byva ti zle ...??

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 @mata_ba ahojte 🙂 takže Jonáša nebudete skúšať? 😉

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 no neviem ci sa mi podari rano o pol stvrtej vstat. 🙂 ale vecer predtym a hned rano isto vyskusame 🙂

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 nemyslím si že sa toho času treba držať tak striktne

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ale okolo 4.3 sa budeme snazit. to isto. a ked nebude chciet, tak ho znasilnim 🙂

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 našla som aj nemeckú stránku na výpočty a dátumy tam sedia len na tejto nemeckej sú dokonca až 3 vhodné dátumy, nie len 1 ako na tej prvej 🙂

mata_ba
23. feb 2012

@anett6212 aj my sme boli uplne ko..ale lahli sme si nahi vedla seba a zrazu..no..vies 😀

@miriamka3 ja mam jonasa az na 17.3..dovtedy uz budeme asi aj vysexovani 😀 ale uvidime..planovat to nejdem..

vardzikova
23. feb 2012

@momamo och a ako? už som si myslela že to prešlo ale stale ma to akosi nechce opustiť,,, grcam a grcam a ty? v pohodičke?