Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka to je ten paradox.. 🙂 🙂 ."nadavas" na MS a vidis jak ja by som si ju zelala
@ivka228 dakujem, dnes idem napreventivku, aspon budem vediet ze jevsetko ok. A mozeme pokracovat v praci 🙂 ako dlho uz''pracujete'' na krpcekovi?
@vardzikova sa ani necudujem , ked furt grcas jak tur 😀 😀 , za to ja urcite priberiem , ked mi chuti 😝
@anett6212 mojka,ale ja teraz negrckam 🙂 a hovorila som mu,ze od januara mavam vselijake priznaky..povedal,ze pockame na vysledky z krvi,buduci stvrtok tam idem,tak povedal,ze sa dohodneme co dalej..a potom mi este 21 DC vezme krvicu a ked bude kompletny profil,potom mi da pripadne nejake lieky...
@nativanativa ale ved je dobre že papaš a negrcaš 😉
No Caute som rada ze som nieco podobne nasla ja sa s priatelom tiez snazime uz asi mesiac tento mesiac mi meska menstruacia uz asi 4 den pocitujem velku bolest na prsnikoch pri pazuchach tak snad sa mozno zadarilo aj ked som si robila test cca 12 dni od styku a bol negativny myslite si ze to bolo skoro? 😝
@vardzikova ahoj NT Screening sa robi obykle okolo 12tt a potom aj v 16tt tzv. tripple test🙂 Ale uz som pocula aj tak ze niekto chodi len raz ..Ja som uz v 12tt bola a teraz za tyzden sa chystam v 16tt na dalsi ..
@momamo baby povedzte co je to screening a co tripple test , aby som nebola zaskocena
@vavenecka @kikaneu babule, dnes som bola na folikulometrii a na krvi... krv mi odoberali na 4 krat ☹ ani ruky nevladzem zdvihnut ☹ doktor povedal, ze uz vajka nemam ☹ takze ovulka uz musela byt, alebo vobec nebola... predpisal mi duphaston...
ideme teraz na tie psie zaprahy, no nemam absolutne chut ☹ ahojte a drzkajte sa
@nativanativa v podstate je to to iste, zoberu krv, spravia ultrazvuk, pomeraju dietatko a zistuju pravdepodobnost na downow syndrom...Ved si to hod do googlu a hned najdes🙂
@momamo no ja idem na 12 tyžden o tyžden v štvrtok 😀 tak sa už neviem dočkať, a čo ty lasko ako ? brušenko si nesfotila?
@l_e_n_o_c_k_a ahooj cicuš 😒 , a čo ti nemohli pichuť alebo čo? tie sestričky dnes nič nevedia ani krv zobrať , a ako vieš že si ovulku nemala čo si mala anovulak?
@angallles tak test si si určite robila skoro, najlepšie je robiť den pred mrchou ... alebo ako teraz ked ti meška si ešte netestovala?
@vardzikova ja idem tiez vo stvrtok ale to budem presne v 16tt na tie tripple 🙂)) Nie nie nefotila, ale budem🙂 Kukam ze teba uz rastie🙂 Byva ti zle ...??
@momamo och a ako? už som si myslela že to prešlo ale stale ma to akosi nechce opustiť,,, grcam a grcam a ty? v pohodičke?

Dobre ranko zienky 🙂 ako??ja som na nervy ☹ od vcera ma zase boli podbrusko ☹ uz aby bolo o tyzden viac-idem ku dokimu...
@vavenecka vobec sa mi nepaci ta fotka 😠 ale teda tu poslednu mrchu si uzi 😀