icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
23. feb 2012

@vardzikova to som sa hlavne kvôli kočkám,lebo chceli aby som skúsila,keď si mrcha akosi chodí aj nechodí 🙂 takže ja som to čakala a som aj rada,aspoň využívam femigard,aj femibion papám,aj ľanové semienka a spotrebujem ovu testy 😀 keby som bola tehu,čo s toľkými vecami??? 😀

vavenecka
23. feb 2012

@mata_ba no tak ani mne sa nejako nepáči,ale zas keď už je tá posledná,tak nech teda príde 😀
@franzziska ja nenadávam,ja som rada že je a ešte radšej budem,keď sa už poriadne rozbehne 😉
@anett6212 teda moja,ty nikdy nestrácaš nádej,že? 😉 ale už je to na dobrej ceste na rozbeh,už hnedá silnie,dúfam,že čoskoro bude červená 😠
@l_e_n_o_c_k_a aaale zlatino,čo si si všetky žilky schovala? 😒 a koľký si teraz DC? a tak snáď ťa psíky rozptýlia trošinku 😉

tweetinka.co
23. feb 2012

@henrietad ahoj.. v ktorom týždni si bola? 😒

mata_ba
23. feb 2012

@vavenecka drzim palce,aby bola posledna 🙂

delideli
23. feb 2012

@henrietad : to ma velmi mrzi ☹

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka hovori sa, ze nadej zomiera posledna. 🙂 🙂 🙂 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@mata_ba no veď aj ty si nedávno mala poslednú,čo si zabudla? 😀 😀 😀
@anett6212 aa tak to hej,ale taký jasný test,to tehu nebude,zajtra už bude pekná červená 😉

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka no ta ked bude ta nech aj rychlo skonci, ze sa idete snazit 🙂

fifitko25
23. feb 2012

@henrietad Och to fakt? Mrzí ma to a veľmi ☹ Čo sa stalo??

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 no ja mm zneužijem aj cez mrchu,čo ak motyka vystrelí? 😀 😀 😀

henrietad
Autor odpoveď zmazal
henrietad
Autor odpoveď zmazal
fifitko25
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a podľa mna vajka boli a kedže ste sa snažili, uz sa uhniezduje pekne a pripravuje Ti prekvapko 😉

fifitko25
23. feb 2012

@henrietad žeby ta cysta bránila fazulke rast a preto vypadla? Čo ti na tu cystu povedali doktori??

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka a to v pohode? aj cez mrchu? ja neviem ci by som to dokazala

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 no keď som čítala,koľké otehu cez mrchu,tak nič za to nedám...my sme aj kedysi za mladi 😀 😀 išli aj cez mrchu,ale s kondómom,už dlhšiu dobu nie,ale keď mám tampón a vytiahnem ho tesne pred sexom,tak je mrcha akoby trošku zastavená a je to v pohodke 😉

palculienka2011
23. feb 2012

@mistisa ďug ďug, de siiii?? ja som uz konecne dooomaaa, po styroch hodinach v cakarni obklopena samimi tehulami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a tesim sa moc, lebo okrem zvacseneho vajecnika nic zle nevidela, ani cysta, ani myom ani mimomaternic. zajtra idem este na odber krvi-rovno urobi hormonalny profil a v utorok na kontrolu-rovno pozrie ci vajko prasklo 😝 a este mi hovori, ze ovula sa bliiizi, zajtra, pozajtra, jupiiii, snad u vas rovnako uspesny den 😉

palculienka2011
23. feb 2012

@mistisa kukaaaj, este aj ff mi urobil fajku, ze vsetko oook http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
23. feb 2012

@vavenecka dnes tomu neverim..mozno zajtra 😉 ale bolo by to uzasne...

vavenecka
23. feb 2012

@mata_ba zajtra bude dobre,bude piatok,pôjde víkend,náladička stúpne 😉

franzziska
23. feb 2012

@vavenecka mojmu manzelovi to nikdy nevadilo..aj cez ms..asi tuzba po mne bola vzdy vacsia nez odpudenie k tomu zaspineniu 🙂

palculienka2011
23. feb 2012

@mata_ba
@vavenecka mam pocit, ze uz vsetky snazilky nacali/dokoncili svoju poslednu mrchu 😉 to bude radosti od marca

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka hej? no dobre. uz len ten tampon vyskusat. ja nepouzivam tampony lebo to by som chodila kazdu polhodinu menit lebo ja mam neskutocne silnu mrchu

vavenecka
23. feb 2012

@franzziska ani tomu môjmu to nejako nerobí problém,jemu sa nechce aj mimo mrchy aj počas nej 😀 😀 ale nieee,bude ako bude,len nech už príde domov z práce 😠
@palculienka2011 zaplavíme Slovensko bábenkami 😀 bodaj by to tak vyšlo 😉
@anett6212 fuuha,no pri tej silnej je to asi trošku horšie,ja mávam len jeden deň takú silnejšiu,inak je v pohodke,a normálne krvácanie mi trvá tak 2-3 dni,potom už ubúda 🙂

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka ta jamam prve dva dni silnu, potom dva dni slabsiu a potom uz len hnedy vytok 3 dni.

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 tak to by ste mohli zvládnuť 😉 a tak ja uvidím,ako bude chuť 😠

mata_ba
23. feb 2012

@vavenecka zajtra budem v robote zase do 8 urcite..

@palculienka2011 to by bola parada..ale moc tomu neverim..teda co sa mna tyka 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@mata_ba dlhý piatok?ja zas zajtra nejdem na prax,milujem nášho riaditeľa 😀 😀

palculienka2011
23. feb 2012

@mata_ba ale prosiiiim ta, treba byt optimisticky, lebo do smutneho bruska babo nedojde...na zlu naladu mame este zo dva, tri tyzdne cas, AK VOBEC 😉

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka tak ja by som to asi nezvladla. isto nie. mne je to take cudne. no neviem spomeniem muzovi ak sa to ani teraz nepodari, ze skusime