Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no tak ani mne sa nejako nepáči,ale zas keď už je tá posledná,tak nech teda príde 😀
@franzziska ja nenadávam,ja som rada že je a ešte radšej budem,keď sa už poriadne rozbehne 😉
@anett6212 teda moja,ty nikdy nestrácaš nádej,že? 😉 ale už je to na dobrej ceste na rozbeh,už hnedá silnie,dúfam,že čoskoro bude červená 😠
@l_e_n_o_c_k_a aaale zlatino,čo si si všetky žilky schovala? 😒 a koľký si teraz DC? a tak snáď ťa psíky rozptýlia trošinku 😉
@henrietad ahoj.. v ktorom týždni si bola? 😒
@l_e_n_o_c_k_a podľa mna vajka boli a kedže ste sa snažili, uz sa uhniezduje pekne a pripravuje Ti prekvapko 😉
@mistisa ďug ďug, de siiii?? ja som uz konecne dooomaaa, po styroch hodinach v cakarni obklopena samimi tehulami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a tesim sa moc, lebo okrem zvacseneho vajecnika nic zle nevidela, ani cysta, ani myom ani mimomaternic. zajtra idem este na odber krvi-rovno urobi hormonalny profil a v utorok na kontrolu-rovno pozrie ci vajko prasklo 😝 a este mi hovori, ze ovula sa bliiizi, zajtra, pozajtra, jupiiii, snad u vas rovnako uspesny den 😉
@mistisa kukaaaj, este aj ff mi urobil fajku, ze vsetko oook http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vavenecka mojmu manzelovi to nikdy nevadilo..aj cez ms..asi tuzba po mne bola vzdy vacsia nez odpudenie k tomu zaspineniu 🙂
@franzziska ani tomu môjmu to nejako nerobí problém,jemu sa nechce aj mimo mrchy aj počas nej 😀 😀 ale nieee,bude ako bude,len nech už príde domov z práce 😠
@palculienka2011 zaplavíme Slovensko bábenkami 😀 bodaj by to tak vyšlo 😉
@anett6212 fuuha,no pri tej silnej je to asi trošku horšie,ja mávam len jeden deň takú silnejšiu,inak je v pohodke,a normálne krvácanie mi trvá tak 2-3 dni,potom už ubúda 🙂
@vavenecka zajtra budem v robote zase do 8 urcite..
@palculienka2011 to by bola parada..ale moc tomu neverim..teda co sa mna tyka 🙂
@mata_ba ale prosiiiim ta, treba byt optimisticky, lebo do smutneho bruska babo nedojde...na zlu naladu mame este zo dva, tri tyzdne cas, AK VOBEC 😉

@vardzikova to som sa hlavne kvôli kočkám,lebo chceli aby som skúsila,keď si mrcha akosi chodí aj nechodí 🙂 takže ja som to čakala a som aj rada,aspoň využívam femigard,aj femibion papám,aj ľanové semienka a spotrebujem ovu testy 😀 keby som bola tehu,čo s toľkými vecami??? 😀