icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 a tak nič netreba siliť,keď ti to nie je príjemné 🙂

anett6212
23. feb 2012

@mata_ba to mas tolko prace, ze budes tak dlho v robote? ja zajtra robim opäť, ale aj s veducou. to bude zabava toto

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka to hej. viem, ze raz sme to skusili s kondomom ale to uz bolo na konci. a bolo to zvlastne. muz vtedy utekal do kupelne si pamätam. dobre ze nohy nepolamal, lebo ked vychadzal, tak trochu na neho kvaplo kvicky. som sa smiala 🙂

tweetinka.co
23. feb 2012

@henrietad Zlatinko.. ja som bola na začiatku 7-týždňa 😒 .tiež vlastne začiatok.. ale stále to bolí 😒 (psychicky..) aj keď sa snažím, manžel je pri mne/so mnou... atď atď... Asi to bude znieť ako klišé, ale.. chce to čas.... Drž sa.. a dúfam, že tiež sa Ti podarí tento rok byť tehulka 😉 . Letia pusinky na lička..

tweetinka.co
23. feb 2012

@fifitko25 Kočka? Akú super foto si nahodila! 🙂 Pekný deň želám 😀

mistisa
23. feb 2012

@vavenecka @mata_ba @franzziska @l_e_n_o_c_k_a @vardzikova @fifitko25 @palculienka2011 Ajojkajte babenky 🙂 a vsetky ostatne 🙂 tak sme dorazila s BA s takymi vselijakymi zmiesanymi vecami.co sa tyka HP mam dobre vsetko len tst mam zvyseny a fsh ale to kvoli tym polycystickym vajecnikom.musim ist na laparku na zistenie priechodnosti a napichanie tych vajecnikov aby sa uvolnili.☹ objednal ma na 29.3 na prijem do ruzinovskej nemocnice a 30 bude operovat.Bude ma operovat dr. Drábek osobne tak aspon tak.nemate niekto skusenosti v ruzinovskej nemocnici a s dokinom? mam trocha stres ale tak nejak to prezijem ved budem spat 😀 😀 no a po laparke nastavovanie.povedal ze ked dosiahneme ovulku tak sme vyhrali.ked nie tak je potom iba jedna moznost a to IVF.tak dufam ze ta ovulka sa podari vyvolat 🙂 no a tak sme dopadli dnes 🙂 tak vselijak hm.

mata_ba
23. feb 2012

@vavenecka dlhy,dlhy..piatky su najhorsie...

@palculienka2011 no to je fakt...ale tak u mna sa to tak strieda..raz dobra nalada,raz na prd...

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 😀 😀 😀 😀 jooj,chlapi 😀 a tak fakt to musia chcieť obaja,alebo teda nemalo by im to robiť problém...my už sme tiež dávno cez mrchu nesexovali,ale asi sa na to zase dáme 😀

mata_ba
23. feb 2012

@anett6212 anooo...piatky su najdlhsie dni..co uz

@mistisa ahojky..konecne ale viete na com ste 🙂 urcite vam to vyjde 😉 drzte sa

palculienka2011
23. feb 2012

@mistisa cau lasko, prosim ta, ved same dobre spravy 🙂 o laparke si predsa vedela, tak sa aspon veci pohnu dalej a jasnacka, ze budes ovulovat, citim to v kostiach..a ruzinovska nemocnica mi je zo vsetkych bratislavskych najsympatickejsia-min. tyzden som tam bola na chirurgii 😉

vavenecka
23. feb 2012

@mistisa tfuj tfuj tfuj,nech je ovulka 🙂 a hlavne nech ti to v BA dopadne výborne,oni ťa dajú dokopy,neboj 😉
@mata_ba to máte nejako naopak,väčšinou všade sú piatky len tak do počtu 😀

palculienka2011
23. feb 2012

@mata_ba tak ja ti dnes posielam veeeeela pozitivnej energie, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...lebo ja mam dnes velice prevelice dobry den 😉

mata_ba
23. feb 2012

@vavenecka no tu prichadzaju auta zo zahranicia a treba ich povykladat a nalozit,aby zase cez vikend mohli vypadnut..takze tak 🙂 ja som ale tak dlho,lebo cakam manzelika..ale aj tak je robotky vela..

@palculienka2011 dakujeeeem 🙂 ja som mala vcera taky dnik 🙂

palculienka2011
23. feb 2012

@mata_ba tak dufam, ze mna zajtra nechyti zial...ale snad nieeeee, to az pondelok rano, ked zistim, ze musim ist po 2tyzdnoch do prace-kde je grc smajl? 😀

vavenecka
23. feb 2012

@mata_ba jaaaaj tak 🙂 tak potom až ti to rýchlo ujde 🙂 a plánujete niečo na víkend,či len domena budete?

mistisa
23. feb 2012

@mata_ba no ved ano 🙂 to je dobre konecne po 3 rokoch a vlastne viem konecne na som som po 10 rokoch liecenia a zistovania co mi vlastne je.a aj to som musela do BA aby mi to zistili.

mistisa
23. feb 2012

@palculienka2011 pocula som ze ruzinovska je super aj co sa tyka pristupu lekarov aj sestriciek 🙂 ved vlastne mas aj pravdu len mi potvrdil to co sme sa minule bavili 🙂 no uvidime co a ako ale ja tiez verim tomu ze ovulka nabehne hned po laparke 😀 presne aspon vidim ze sa to konecne hybe.inak ti poviem ze sa to rychlejsie pohlo dopredu po troch navstevach gin fivu ako za 10 rokov v trencine.haluz. 🙂

mistisa
23. feb 2012

@vavenecka no myslimn ze ano alebo teda verim tomu.ovela viac mi zistili behom troch navstev ginfivu ako za 10 rokov v trencine takze im verim.a som rada ze ma bude operovat dokino co ma lieci 🙂 takze aj on bude aspon vediet co tam mam a jednoduchsie sa mu bude pokracovat v liecbe 😀

gelinka75
23. feb 2012

@mistisa noo fajn, mne odporucili tiez laparku v ruzinove, co som odmietla a vybrala si nateraz inu moznost, kym je moznost, tak je dobre 😀 mna uz rezali v ruzinove, ide to tam ako na pase, v jednej izbe tehulky, aj take co nechcu byt tehulky, rizikove a aj zial s chorobami :( neviem ci sa to tam odvtedy zmenilo, mohli by aspon dat podobne diagnozy k sebe, takze nadsena som z toho nebola..nebudem ti opisovat, aj tak kazdy preziva udalosti po svojom 😉 vedla mali zas same pooperacne stavy, takze sa zobudis vlastne inde..tak ale mozno aj ja tam niekde vykotvim ak sa nebude dalej darit ☹

vavenecka
23. feb 2012

@mistisa tak už to chce len pozitívny testík po toľkom vyšetrovaní 😉 a ten určite príde 🙂

mistisa
23. feb 2012

@gelinka75 no je to mozne ze sa tam aj stretneme.ci? nie tak skoro? ja som zase aj celkom mozno rada ze v BA myslim ze su tam specializovanejsi doktori ako v trencine.a urcite aj modernejsia technika tu u nas su zaostali. sesterka povedala ze v trencine si neda ani zub vytrhnut chacha 🙂 no uvidime tato laparka je fakt jak pasova vyroba asi 😀

mistisa
23. feb 2012

@vavenecka no veru presne tak 🙂 cha som hovorila ze by som mohla k narodeninkam dostat darcek ze dve // a miesto toho dostanem k narodeninam operaciu 🙂 laparku 😀 30.3 ma odoperuju a 2.4 mam narodky pekne ze? chacha aky darcek diery v bruchu to ma malo kto 😀

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka hej skusajte. ja sa porozpravam s muzom ak mrcha pride opät. nech sa pokusame stale

palculienka2011
23. feb 2012

@mistisa aspon sa nemas coho bat, ked to robia ako na pase, aspon sa nepomylia 😀 😀 😀 😀 😀 vsetko dobre dopadne, vajcovody sa spriechodnia a vajko sa vyda na vandrovku v ustrety svetlejsim zajtrajskom-amen 😀 😀 😀 😀

anett6212
23. feb 2012

@mata_ba no tak to je skoda. ale ja tu tiez budem do deviatej. ☹

gelinka75
23. feb 2012

@mistisa zatial sa tam nestretneme 😀 mne budu priechodnost robit pod utz, tak taky je plan, ja netvrdim, ze maju zlych doktorov, isto su to spickovy odbornici, len tie veci okolo toho su zataz na psychiku, ale ty to zvladnes..tiez som prekvapena z toho co vsetko v GF robia a vedia za tak kratky cas... 😀 prelustrovali nas teda riadne a predostreli riesenia, ved tak to ma vlastne byt, u obvodaka je to ine...mne to teda strasne pomohlo, ze to riesime aj tam 😉

mistisa
23. feb 2012

@palculienka2011 chacha ty si riadne cislo 😀 tebe napisem v den laparky nech ma rozosmejes chacha 😀 😀 😀 a tak supnu oblbovak a budem aka vesela 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@mistisa ty trubina 😀 😀 😀 no ale áno,budeš mať výnimočný darček veru 😠 ja verím,že na moje narodky už budem tehu (na konci mája 😉 ) bejbino má šancu ešte tak dva cykly,ak nie,tak uvidí 😀 😀
@anett6212 no prajem,aby nechodila 😉 😉

mistisa
23. feb 2012

@gelinka75 viesc oaj mne moja veru.vazne kazdy odchod odtial sme isli z dalsim krokom dopredu a aj pocity mame dobre ze sa to riesi a mame chut to riesit 🙂 v trencine ma dopovali tabletkami videli ze nic nezabera a stale davali tabletky a injekcie.len co mam vdaka tomu hepatalne testy vysoke co som taka nadopovana hormonmi a zbytocne.a pribrala som 20 kilov z toho vsetkeho ☹

palculienka2011
23. feb 2012

@mistisa radsej budem drzat hubu, aby ti stehy nepopukali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀