icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka ak by neprisla, tak to by sme s muzickom mali krasny narodeninovy darcek 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 juuj,no tak to vám prajem ešte viac 😉

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka dakujem 🙂 podobne aj tebe. uz by nam to mohlo vyjst nie? uvidis v marci nam to vyjde. a inak vy sa ako dlho snazite?

gelinka75
23. feb 2012

@mistisa no isto ti pomozu, ved uz to, ze povedali co a ako, a ako riesit, je velka vec 🙂 ja nastastie mam ovulku vzdy na 13.DC, vsetky vysledky ok, len este ta priechodnost, tym ze som mala uz operaciu, tak je mozne, ze ho mam zrasteny, ale to sa zisti, potom mi pomoze uz iba IVF ☹

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 no veď ja s tým počítam,že sa tu v marci budú rad radom ukazovať pozitívne testíky 😉 my od októbra,ale tak úplne že naozaj od decembra...v tom októbri,novembri to bolo skôr také,že sme si nedávali pozor,že ak príde,tak príde 🙂

mata_ba
23. feb 2012

@palculienka2011 ale nechyti,co by ta chytal 😉 to len mne obcas prepne..pohoda... a grc smile,taky nie je...mali by ho doplnit...

@vavenecka vies co..asi len doma..a az bude vonku fajn,pojdem s havinom na prechadzku...vy co planujete??

@mistisa no a mozno vystreli motyka a budes hned tehu 🙂

mistisa
23. feb 2012

@palculienka2011 cha cha no ved to 🙂 a potom znova sit hm 🙂 exoteeeee. 😀 a inak ako aj si bola rychlo vybavena u dokiny? 😀

mistisa
23. feb 2012

@gelinka75 a tebe tu priechodnost budu zistovat tym tzv.rengenom? tak ze nebudes v narkoze?

henrietad
Autor odpoveď zmazal
mistisa
23. feb 2012

@mata_ba no to by som si zelala najviac moja veru 🙂 tak ono by to bolo aj dost mozne kedze nic ine mi nenasiel 🙂 uz len nech to tak dpadne 🙂

vavenecka
23. feb 2012

@mata_ba my tiež nič,manžel ide zas teraz pre zmenu s chalanmi von v sobotu v PB,tak ja budem doma s cicou 🙂

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená
henrietad
Autor odpoveď zmazal
mistisa
23. feb 2012

@rehotka25 no bol moj chudatko uz dva krat 🙂 najskor v trencine to sme tiez niesli vzorku s domu ale v BA ked isiel to sa nedalo.to mame daleko takze to musel tam ale zvladol.mozno bolo dobre aj to ze bol kamarat s nami s manzelkou bo tiez maju problemy s otehotnenim tak bol na vysetreni tak si to dohodli na jeden den 🙂 moj mm ma vysledky dobre aspon tak mi dnes doki povedal ze je tam sice odchylka v pohyblivosti ale ze to je uplne minimum.takze on ma vysledky dobre.ze to mohlo byt aj tym ze ci sa mu nechcelo na zachod.ale ze mm je uzavrety s dobrymi vysledkami 🙂

mistisa
23. feb 2012

@rehotka25 no snad ano.to je len stres ze prvy krat v nemocnici a prvy krat v narkoze.a drzkam palceky mojka nech ma drahy dobre vysledky 🙂

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka my od jula, ale tak poriadne od septembra. a teraz zase len tak asi zacneme ked bude chut a nie na silu. lebo na silu nejde nic dobre.

palculienka2011
23. feb 2012

@mistisa zeee? len styri hodiny som cakala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a to som tam dosla 6:45 a predomnou uz 5bab 😕 ale aj by som bola rychlejsie, kebyze sa nepredbiehaju tehule, ccc 😀 😀 😀 😀 😀 idem urobit ovu test nech rec nestoji 😀 😀 momentiiiik

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
23. feb 2012

@mistisa dopadne to dobre,nebojkaj 🙂

@vavenecka nejak na striedacku to mate 🙂

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 to je jasné,na silu je to naprd...môj mm bol z toho len vynervovaný a rozčúlený 😀 😀
@mata_ba hej hej,máme striedavú starostlivosť o cicu 😀 jemu mal prísť kamarát tiež minulý týždeň,ale zostal zaseknutý v čechách kvôli snehu 😠

anett6212
23. feb 2012

@vavenecka presne tak. moj nemal ani chut ked na silu

mistisa
23. feb 2012

@palculienka2011 okiii daj vediet 🙂 no tak to si sa dobre vybavila chachacha aj si sa tam naranajkovala? 😀 😀

vavenecka
23. feb 2012

@anett6212 presne,len mi nadal,že to preháňam a tak som sa na to vyprdla 😀

mistisa
23. feb 2012

@rehotka25 aj my bude vsetko jedno co? cha cha.ze robte si co chcete so mnou 😀 haluz no a tak je to kratkodoba narkoza asi co? ved to je 15 minutovy zakrok 🙂 aj vanocne pupacky pojdu zo mna co? chacha 😀 😀 😀 😀

mistisa
23. feb 2012

@mata_ba dakujem mojko.urcite ano a hned ani domov nedojdem z nemocnice a budem tu lebo mi budete chybat vsetky.tri dni bez vas ajajajaj.to je cele zle 😀 😀 😀 😀

mistisa
23. feb 2012

@rehotka25 no uvidis ze dobre 🙂 moj mm mal take stresy.zaviezol ma dokimu a musel odbehnut do roboty.a ked som isla od dokiho som mu volala ze moze prist a zacala som mu hovorit co idem kam na vysetrenia a tak a on ze super milaacik prosimta povedz mi najskor ake mam vysledky 😀 chacha taky zlaty tak som mu povedala a on ze vidis ? to je tym pivom 🙂 lebo mi doki povedal ze take dobre vysledky dlho nevidel chacha 😀

palculienka2011
23. feb 2012

@mistisa moje oko vidiii dve ciarky, ale este je len slaba, takze to vidim tak na zajtra, pozajtra, dnes este nechame zraloky vyhladovane 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a houby ranajkovala, mala som so sebou len jednu fit tycinku, bo sme rano nestihali a ja som sa ledva doplazila na obed...ale na veceru mame spagety s morkadelouuuuuu 😝 😀 😀 😀 😀 a zajtra mi budu brat dve skumavky krvi nalacno, boooozeeee, bude zo mna vygrcany rezanec

lucecita
23. feb 2012

Ahojte babenky...hlásim príchod z práce 😀
@purina12345 ako na pohovore? som na teba dneska do obeda myslela, že nech ti to vyjde 😉 aký máš grafík? ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita už mi vyznačilo ovulu, tak som na čakačke 😀
@kikaneu mojka ahoj, no ako dopadlo večer, manžel sa unormárnil? mne vyznačilo ovulu http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a čakám 😀