Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka 😀 vies co, ja som ovonala len tu bielu (bo ma mm nahanal, ze meškáme) tak som ju hned aj vzala... ale fetovala som ju celu cestu autom... myslim, ze je to sensitive 😉
@kikaneu a co znamena LMC? MMC? HMO? atd ja taky riadok tam nemam 😀
@l_e_n_o_c_k_a feťoškáááá 😀 to je tá white flowers?alebo ešte jedna bola biela myslím 🙂 och,ten manžel ti ani aviváže nedopraje oňuchať 😠
@vavenecka idem pozriet do pracovne, pockaj 😉
@l_e_n_o_c_k_a to je poloha krčka maternice..som si značila aj toto....ale už nejdem sledovať, ovu bola, tak pohoda a čakám mrchu teraz 😀
@l_e_n_o_c_k_a ved jasne ja som tiez prvu vec robila zapinala laptop.ani nakup som nevylozila chacha ako som sa na vas tesila a tesila som sa ze sa podelim z informaciami s vami 🙂 je to super ked sa mame komu vykecat chlapi aj ked pomahaju psychycky ale nepochopia tak ako zeny ktore maju tie iste problemy.ani neporadi .neni nad urecnene babske forum kde sa mozes vykecat a vies ze ta nikto neignoruje a snazi sa pomoct a hlavne ze drzia babizne spolu 😀
@l_e_n_o_c_k_a čakáááám 😀
@vavenecka hej mojka white flowers je to 😀 a nie sesitive ale softener som sa pomylila 😀
@vavenecka dnes som nepila alchemilku ☹ ty si si hrkla? 😀
@l_e_n_o_c_k_a tú som akurát teraz dávala na čierne prádlo 😉 ale som mala asi veľa prádla,lebo až tak nevonia...alebo som dala menej aviváže 😀
@l_e_n_o_c_k_a :OOOOOO a ja som zabudlaaaaaaaa 😔 asi si ešte zalejem a kým budem v sprche,tak sa vychladí 😉
@vavenecka uz sa tesim ked ju najblizsie pranie vyskusam 😀 som velmi zvedava 🙂 a ak nebude dobra, tak sa mas po riti 😀
@vavenecka a ako sa to ma pit? do ovu? ci po ovu? ci ako? som z toho dement
@l_e_n_o_c_k_a tak to by nemusela byť,aspoň by si ma prišla navštíviť 😠 😀
@l_e_n_o_c_k_a do ovu by sa mala piť 🙂 ale ostatné pekne užívam,aj semienka papám tak som zvedavá na ten ukážkový egg hlien 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a chacha to ano 😀 😀 😀
idem koceny prvy den bez mrchy idem sa povenovat mm tak dobru nocku a zajtra stretavka 😀 papa
@vavenecka ja je mozne ze ja som ju pila aj cez ovu (ak uz bola a ja som o nej nevedala) budem radsej pit gynastan, ten sa moze stale... a vies co som si povedala, ze douzivam vsetky vitaminy co som kupila (maca je uz dopapana) a kaslem na to necham to na nahodu
@mistisa dobru mojka 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no ja ju tiež hlavne pijem preto,že ju ešte mám 😀 aj ja doužívam a tiež asi nebudem nič ďalšie kupovať,koľké otehu bez ničoho,tak prečo nie my? 😉
@vavenecka no ja viem preco, lebo my mame chorucke spermie ☹ ked to nejde tak to nejde 😀 ale nejaka moznost urcite bude 😀
tak ti poslem aj moju alchemilku 🙂 aspon ju douzivas 😀
@l_e_n_o_c_k_a no ja mám tiež obavy,čo tie naše..dnes som mm len tak povedala,že či by išiel na spg a on,že keď rok nebudeme môcť otehu 😀 vtipálek 😀 no ešte mám dosť tej svojej,akurát mi asi vydá do ovu a potom už neplánujem mať ďalšie obdobie,kedy ju budem piť 😀 😀
@vavenecka @l_e_n_o_c_k_a dakujem aj vam koceny 🙂
@vavenecka no ako chces, tak ponuknem niekomu inemu 😀 lucim sa mojka. zacina DD, dobru nocku 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ako? no umyjem ruky, a prostredník vsuniem dnu a skúšam či je mäkký alebo tvrdý, otvorený alebo zatvorený a hore alebo dole 🙂 trvalo mi chvíľu, kým som vedela správne určiť, ale nie je to zas až také zložité 😉

@l_e_n_o_c_k_a 🙂 purina jej dala včera ultimátum na výstup a ona poslúchla, takže ovu bola včera, pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913