Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ahoj 🙂 tak ja už som doma z práce 🙂 konečne mi začína voľno, jupí 🙂 graf je čudný, pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a ty sa ako máš?
@svintekova moja tak sup sup do toho 😉 ako dlho vám to trvalo prvýkrát?
@fifitko25 ajojko no je to mozne neviem teraz ma pred chvilou zacalo aj dost pichat na lavom vajecniku.kedze som ovulku nikdy nemala tak ani neviem ci to moze byt znak ovulky som nestastny ☹ ale iba na lavom .hm.zaujmave a nemam ani ovu testy doma.tiez som si mohla dnes kupit trubelka.tebe sa chysta ovulka teraz nejak nie? hm?
@l_e_n_o_c_k_a ahoooj 🙂 no ja už asi hodinu, už som aj obedovala 🙂 takže mi je dobre, idem za mamou, keď varila ona, tak ja jej tam upracem a potom prídem neskôr 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, uz konečne 😀 bola som si vyzdvihnúť havku v kadernictve pre psikov, bola na strihaní a Chystam sa na alchemilku a presadiť jeden kvietok 😉 a aky si mala den ty?
@kikaneu @fifitko25 ja som bola s nasimi v meste vybrat kuchynu na chalupu, a zasli sme do mäsny, tak som si aj ja aj mama kupili velky bocik aj s rebrami, tak som mala s tym robotu, masko som pomlela a v nedelu budu fasirky a ostatne je uz v mraznicke.
kikus a co dobre si papala? nemam inspiraciu co varit ?
Zuzka: aj mna zober ku kadernikovi 😀 tiez to potrebujem, som ako strasidlo 😀
@vavenecka
@mata_ba
@fifitko25
@vardzikova cafffffffte lasky moje 😀 ako sa mi mate? dufam, ze je secko ok 😀
@fifitko25 no veru bodaj by si mala pravdu mojka.je to veru mozne asi skusim kupit ovu testiky 🙂 kamaratka mi poradila aby sme od 9DC az po 17DC skusali tak kazdy druhy den ze este aby som enostala tehulka do laparky chacha 😀 ona mala ist na umele a uz mali vsetko vybavene mali termin a vsetko a isla tyzden pred terminom na kontrolu na gyndu a dokina ze ved vy ste tehotna coze chcete ake umele.a maleho syna 🙂 hovori ze vypli lebo uz vedeli ze nic prirodzene nebude ze uz len IVF a pozri 🙂 a ty tiez urcite ovulkujes sme ovulky obidve 😀
@kikaneu Mojka ahoj...ty čo máš s grafom? si pokazená alebo to bude anovulák? 😖 😠 😨 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita už som doma z práce, bola som u mami, keď má dneska tie narodky, ale herečka je v práci, miesto nočnej im dali poobednú, tak za ňou zájdem zajtra 😀 kúpila si tej svokre dačo? tebe je...aj ja chcem také prázdniny 😀
@mata_ba u nás je to podobné, s mamou to vôbec neriešim, tej som len spomenula že si platím DNP tak že snáď bude tento rok babka 🙂 ani s drahým to nejak extra neriešim, len proste vie že zarábame na bábo 🙂
@pacica tiež mám taký názor že sa netreba len ovulky presne držať, koľkým to vyšlo v úplne iný čas ako mali mať ovulku tak prečo neskúšať stále 😉

@mistisa to je uzasne..ja sa tu o tom bavim len s vami..nechcem draheho moc zatazovat,lebo minule som o s nim furt riesila a aj mu sexik odchutil..tak teraz som pred nim tisko a pomaha to 🙂 mamina mi povie,ze nemam vymyslat,ze mam este cas a vsetko bude...ale jej sa to lahko hovori,ked otehu na prvy sup...akurat so sestrou sa bavim,ale tak opatrne..aby daco nevykecla mamine..aj ked...ona je na tom podobne..maju uz 5,5 rocneho chlapca a dva roky sa teraz snazia o dalsie a zatial nic...