icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
24. feb 2012

@fifitko25 och, tak držím palce, aby ti to išlo od ruky 😉
@l_e_n_o_c_k_a klasické s kávou a mascarpone 🙂 vraj pravé talianske 😀 to tvoje tiež vyzerá zaujímavo 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
24. feb 2012

@fifitko25 ale pipina,keď vieš ako na to,tak nič špinavé nie je,akurát keď ho vytiahne,tak on trošku 😀 😀 mám ti vysvetliť techniku? 😀 😀 😀

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa no to by bolo najidaeálnejšie 😉 aj my sme si to riadne užili 😠 konečneeeeeeeeee 😀

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba nee,ale ja keď začnem,tak už upratujem fakt všetko a aj periny som prezliekala a taaaak 🙂 no veď ja isto ešte pôjdem na dolniaky,alebo by sme mali dať nejaké celoprvosnažilkové stretko niekde na polceste 😀

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka taky napad tu uz raz bol...ale ze v lete,lebo teraz je zima 😀

vavenecka
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a krááásna je,a mm že to je taká lacná?a to aj so sporákom 😀 😀 tak som ho hneď vyviedla z omylu 😀

vavenecka
24. feb 2012

@spula22 ale veď my aj počas snažilkujeme,nikdy nevieš kedy motyka vystrelí 😠

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba a na jar nemôže byť? ☹

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka tak tak lentak dalej 😀 treba ich vystavit chlapov jednych 😀

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa aaano,aaanooooo 😠 páááni,ale odteraz sexujem hlavne počas mrchy,lebo taký orgáč som mala,hádam aj susedia ma počuli 😀 😀 😀 😀 a začínala ma bolieť maternica,paralen doúčinkoval,ale po tom sexe je už zase pokoj 😠

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka no kvoli mne moze 🙂

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka chacha no zachutilo cez mrchu co? 😀

mata_ba
24. feb 2012

kto si da noky so syrovo-spenatovou omackou??? 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka cez mrchu to aj ja mozem...tam dole je to take citlivejsie cele,ze? 🙂

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka taka jednoducha, na chatu nam staci, a za tu cenu, je to ako zadarmo... to by stolar ani material za to nekupil... a ja mam doma tiez kuchynu z decodomu Elis, a nevedela som sa rozhodnut ci chcem verziu lilac ci black, tak manzel objednal aj tie aj tie dvierka... tak ked sa mi zunuje lilac presšrobujem na blacku 😀 teraz vyberam obklad, asi pojdem kuk v pondelok do Baumaxu, ked pojdeme z Heliosu...

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa už sme veru dávno nesexovali cez mrchu,ale keď som si prečítala,koľké otehu práve počas mrchy,tak čo ja budem horšia?tento cyklus využijem každú príležitosť 😀
@mata_ba jupiiii,ja mám radšej jar ako leto 😉

inak kočky,po sexíku sme si dali to,čo je na fotkách 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@mata_ba juuuuj nedráždi... taka fajnotka 🙂

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka ano inak aj mne to radili a ze najlepsie je do 3 dna bo vtedy sa mozu vajka uvolnovat 🙂 to mi povedala znama co tiez takto otehotnela 😀

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka ej vy lakošníci 😉 my mame tichu domacnost, ani telefonaty mu nedviham u nas dnes nic nebude 😝

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba mňamiii,síce špenát nemusím,ale dala by som si 😠 a veru,taaak super to bolo,že vuaaaaaaa 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no presne,úplne postačí a je vážne pekná...no aspoň máš zábavu 🙂 a kde máte chatu?

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka na Orave mojka 🙂

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa to fakt?hh,tak super,ja som si dnes nakoniec dala 1DC,keď sa už normálne spustila,čiže predchádzajúci cyklus som mala 34 dňový a aj ten predtým a ten ešte predtým 31 dňový 😠 zajtra si dáme ranný a v nedeľu,keď sa mm vráti z pánskej jazdy 😀

vavenecka
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a to ešte po včerajšku?či sa dnes niečo stalo? no jasné,museli sme silu načerpať po takej makačke 😀 a šampáňo sme mali len 0,2l,to sme od mojej krstnej len tak symbolicky na Valentína dostali 😉

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka presne tak mojka len poriadno znasilnuj 😀 tak to aj mne povedala no ja som to s mm skusala a nepovedlo se ale tak hadam coskoro sa podari 😀

vavenecka
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a na Orave dobre,na Orave zdravooo 😀 😀

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa no by ma porazilo od šťastia,keby to naozaj vyšlo 😉 😉 a podarí sa aj vám,ak nie už teraz,tak po laparke istooo 🙂

lucecita
24. feb 2012

@kikaneu som ten grafík troška upravila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nooo, tak vidíš, nemám pravdu a žiaden anovulák sa nekoná a zajtra vyznačí ovu 😉 idem na drink s kámoškou za pol hoďku, manželko šiel z roboty tiež von, tak sme dali rýchlovku 😀 😀 😀 😀 a ona to fakt bola rýchlovka (ani nie 7 minút a bolo po všetkom) 😨 😀 😅

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka no to aj mna teda 🙂 ale prajem ti to.kto by to bol povedal ze cez mrchu ze? haluz 🙂 no dufam ze aspon po tej laparke to vide 🙂 dokino povedal ze ked sa nam podari dosiahnut ovulku mame vyhrane 😀

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka ano od vcera, dnes som s nim nebola, rano oddisiel, predtym ma zobudil bo si chystal tie vitaminy... vecer sa pokusil so mnou uzmierit, ale ja som nemala zaujem, otocila som sa mu zadkom on urobil potom to iste a tak sme spali 😀