Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a krááásna je,a mm že to je taká lacná?a to aj so sporákom 😀 😀 tak som ho hneď vyviedla z omylu 😀
kto si da noky so syrovo-spenatovou omackou??? 🙂
@vavenecka taka jednoducha, na chatu nam staci, a za tu cenu, je to ako zadarmo... to by stolar ani material za to nekupil... a ja mam doma tiez kuchynu z decodomu Elis, a nevedela som sa rozhodnut ci chcem verziu lilac ci black, tak manzel objednal aj tie aj tie dvierka... tak ked sa mi zunuje lilac presšrobujem na blacku 😀 teraz vyberam obklad, asi pojdem kuk v pondelok do Baumaxu, ked pojdeme z Heliosu...
@mata_ba juuuuj nedráždi... taka fajnotka 🙂
@vavenecka ej vy lakošníci 😉 my mame tichu domacnost, ani telefonaty mu nedviham u nas dnes nic nebude 😝
@mata_ba mňamiii,síce špenát nemusím,ale dala by som si 😠 a veru,taaak super to bolo,že vuaaaaaaa 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no presne,úplne postačí a je vážne pekná...no aspoň máš zábavu 🙂 a kde máte chatu?
@vavenecka na Orave mojka 🙂
@l_e_n_o_c_k_a to ešte po včerajšku?či sa dnes niečo stalo? no jasné,museli sme silu načerpať po takej makačke 😀 a šampáňo sme mali len 0,2l,to sme od mojej krstnej len tak symbolicky na Valentína dostali 😉
@l_e_n_o_c_k_a na Orave dobre,na Orave zdravooo 😀 😀
@kikaneu som ten grafík troška upravila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nooo, tak vidíš, nemám pravdu a žiaden anovulák sa nekoná a zajtra vyznačí ovu 😉 idem na drink s kámoškou za pol hoďku, manželko šiel z roboty tiež von, tak sme dali rýchlovku 😀 😀 😀 😀 a ona to fakt bola rýchlovka (ani nie 7 minút a bolo po všetkom) 😨 😀 😅
@vavenecka ano od vcera, dnes som s nim nebola, rano oddisiel, predtym ma zobudil bo si chystal tie vitaminy... vecer sa pokusil so mnou uzmierit, ale ja som nemala zaujem, otocila som sa mu zadkom on urobil potom to iste a tak sme spali 😀

@fifitko25 och, tak držím palce, aby ti to išlo od ruky 😉
@l_e_n_o_c_k_a klasické s kávou a mascarpone 🙂 vraj pravé talianske 😀 to tvoje tiež vyzerá zaujímavo 😉