icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka máte cicu? 🙂 my psíka, miesto bábätka zatiaľ 😀
@mata_ba
@mistisa
tak sa to vleče akosi, ja som dnes 8 DC a podľa výpočtov čo tu jedna tehulka dala by som od zajtra mala rátať s ovulkou. Len to je naprd keď nemeriam ani netestujem, to je čistá tipovačka iba 😖

pacica
Odpoveď bola odstránená
mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no to ano mojko.ja som dnes 9DC a robila som ovu testik bo mam pichanie na lavom vajecniku a mam take nejake priznaky co usudzujem ze by mohla byt ovu.len ja som nikdy nic take nemala a ovu testy ani jeden neukazal ze by mohla byt.ja som totiz ovu asi nikdy ani nemala ☹ no a dnes mi vysiel ovu testik tak vselijak skusim zajtra este mam tam jednu a druha bola taka slabulinka tak neviem 😉 ved skus kupit ovu testiky a urob ked budes nieco pocitovat hm? 😉

mezike
26. feb 2012

@su_san pa zajtra

pacica
Odpoveď bola odstránená
miriamka3
26. feb 2012

@mistisa veď to že ja necítim akosi nič 😀 zatiaľ sa nejak extra nesledujem ale keby ma niečo pichalo atď tak to by som vedela, zatiaľ mi len posledné 2 cykly bolo v jeden deň zle, točila sa mi hlava,nevoľno a celkovo taká slabosť tak som sa prvý krát potešila že je to snáď tehu a prd 😠

pacica
Odpoveď bola odstránená
mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no ja tiez som nejak nic nepocitovala ale toto mam od toho piatku a vcera sa mi spustil poobede taky ruzovy vytok ale neviem no bolesti som mala ako na druhu mrchu aj krize aj vajecniky a to bolo asi 4 hodky a zas nic.a dnes cely den pichanie na lavom vajecniku a je mi zle a toci sa mi hlava tak som sa nastvala a isla som ovu testiky pekne kupit 🙂 a dobre ze som isla bo mi tam tu ciarecku slabucku dalo.no a svagrina mi hovorila nech si kupim tehu testik nech urobim a ked nic nech skusim este za tyzden za dva.ale mam si aj ovu urobit zajtra ci nezosilnie carecka 😀 to je najhorsie ze sa sledujeme a ked testik nic neukaze sme smutne ☹ ale on raz ukaze 😉

mistisa
26. feb 2012

@pacica tak mojka vitaj v klube ja som na tom tak isto 😕 joj ale co to je? ze? 😖

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa no veď za vyskúšanie tehu testíka nič nedáš,nie? môžeš mať jedine príjemné prekvapenie 🙂 ja som ešte ani jeden jediný test nerobila, nebolo načo a kedy... mrcha vždy prišla presne alebo o 2 dni skôr - tak chodí poslednú dobu. No uvidím čo tento mesiac, máme za sebou pokus 22.2. podľa Jonáša a budeme sa snažiť teraz tak každý 2-3 deň.. no a zajtra čo doky povie..

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
miriamka3
26. feb 2012

@pacica fuuu v tomto testovaní ja sa nevyznám ale kočky tu vždy hovorili že treba robiť najskôr v deň keď má prísť mrcha takže myslím že to že nič neukázal ešte nič neznamená, treba vydržať 😉

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no ved ano ked si mala pravidelnu mrchu.to je ozaj zbytocne.ale teraz mojka pekne nech sa mrcha zastavi a pekne ze dve // 😉 no to ano z vysledko jedna / ratam a ked nahodou nabehnu // tak sa budem len tesit 😀

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa 😕 😕 😕 niečo je vo vzduchu... nechápem, krvavý hlien 😕 nič ma ale nebolí, nikde ma nepichá ... čo to je ???

mistisa
26. feb 2012

@pacica no to ano moja .ja tiez neviem divnô.no ja som dnes robila ovu testik a ta druha ciarka tam bola ale strasne slabunka.baby mi napisali nech skusim tehu testik urobit a aj svagrina mi pisala nech skusim zajtra urobit jeden alebo v utorok a ked nic nech skusim za tyzden za dva.tak uvidim ale mam si medzi tym aj ovu urobit ci mi nezosilnie ciarocka ci su to neni priznaky ovulky.tak uvidim od zajtra mam testovacie dniky 😀 ty kedy zacnes? dokedy vydrzis? 😉

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 hm to nechapem u mna bol hlien vcera ale mam aj pichanie aj mi je divno ale ked tebe nic neni neviem.skus stestnut ovu.mozno sa chysta. hm? ci? tehu? 😉

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa pfff nemám ani jeden ovu test, v živote som to v ruke nedržala 😀 nooo tak bodaj by tehu, ak by bol Jonáš správny tip tak by mohlo byť 😉 asi tá ovu teda, podľa výpočtov by teoreticky mohla ale nikdy sa neprejavila takto tak som čumela ako puk 😕

zuzanka9999
26. feb 2012

@su_san dobre idem to nejako skusit ale je to velmi slabo vidiet

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no to aj ja cumim ja som totiz ovu za posledne tri roky nemala a pocitam ze ani pred tym len vtedy som to nesledovala.a teraz ked mi je takto tak hovorim skusim uvidim.robila som si ovu testiky uz aj pred tym ale ani jeden neukazal ani malinky naznak.a dnes som tiez s tym ten testik robila ze nic nebude a zrazu sup slabulinka druha palicka 🙂 skus uvidis mozno bude 🙂 no a najlepsie by bolo keby vide tehu testik na dve // 😉 😉 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
mattuliatko30
26. feb 2012

@mata_ba ahoj..mojka...tak ako dnes?....čo máš nové?...blíži sa už ovu??hm?my sme chorí...všetci tak trošku..deti obe..zajtra idem ku doktorke s nimi..manžel ten kýcha...lebo to chytil od nás...a ja taká biedna..unavená...a bolí ma hlava..ach jo...takže super...preležaný veekend...ale tak zajtra aspoň domka

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa no jasné že to by bolo najlepšie 🙂 ale zasa, Jonáš sa konal 22.2. takže na prípadné uhniezďovanie je príliš skoro takže asi to bude tá ovulka. Len nechápem prečo takýto prejav 😕

mattuliatko30
26. feb 2012

@pacica neboj...🙂 a niekomu ukáže dve čiarky až po týždni meškania..je to individuálne..na to sa netreba spoliehať.... 😉

miriamka3
26. feb 2012

@pacica no keď máš vysokú hladinu HCG ale to nemá každá 🙂 nečítala som dozadu, máš nejaké príznaky?

mistisa
26. feb 2012

@pacica no mojka drzim ti palceky len // nech su ziadna jedna to nie.joj daj hned vediet budem zvedava 🙂 bodaj by prajem ti to moc moc 🙂

zuzanka9999
26. feb 2012

micky co si o tom myslite, aj ten clearblue tam ma ciarku ale strasne slabu takmer ju nevidiet, dnes som 33 DC a iba den meskania mrchy. vidite tam aj vy nieco, tie fotky su velmi nekvlitne :((((

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 hm to nechapem veru ani ja.no mojka kazdopadne daj vediet budem v ocakavani s tebou 😉 😉

miriamka3
26. feb 2012

@zuzanka9999 ja nevidím vôbec nič... ale zlá je tá fotka dosť..

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita no tu som, svokrovci nás nakoniec ani nečakali, lebo svokor pochopil, že prídeme zajtra 😀 takže prekvapko 🙂 ale fajne mi je 🙂 tak držím palce, nech si vyberiete a máte svoje 😉