Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@miriamka3 no aj ja som si to myslela ze ako nam to pojde rychlo, hej partner je OK a ja podla preventivky zatial tiez ano, moja doktorka povedala ze podrobnejsie testy by mi robila az po roku snazenia ze dovtedy je to normalne, ale ak by som vlastne do roka (jula) neotehotnela tak to uz normal nie je podla nej :/ tak pravdepodobne mame vsetko OK.
@zuzanka9999 fíha, ja by som sa asi pýtala skôr... napr ja idem zajtra na preventívku a mám v pláne sa povypytovať čo a ako
@zuzanka9999 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ja som asi 10DPO, tak uvidíme..ale mala som ovu skoro..tak asi o 4 dni už môžem čakať mrchu
@miriamka3 jj ja som si povedala ak to do svadby nevyjde, tak hned po svadbe tam naletim a budem to riesit. svadba je o dva mesiace.
@zuzanka9999 ja neviem či by som tak dlho vydržala... vraj sa dajú robiť vyšetrenia a tak už po pol roku
@mattuliatko30 ved uvidis mozno nepride, to by bolo super nie🙂))))) budem drzat palce aby ta mrcha zostala u susedov 🙂)))
@miriamka3 tak ked som vydrzala uz tak dlhu dobu tak uz dva mesiace ma nezabiju.uz to tak neberiem ako na zaciatku snazenia, ze som stale vyckavala ci pride mrcha a ak prisla som bola strasne podrazdena ze to nevyslo zasa.idem sa okupat neskor pridem.
@zuzanka9999 no práveže teraz..asi nebude najvhod.chvíľa 😒 mm má zdravot.problémy..tak neviem ako to bude ďalej..aj s prácou...a tak..hm...a ja dve detúrence už mám...toto by som chcela takého benjaminka 🙂 tak asi to posunieme na neskôr...keď sa polepšia..zdrav.problémy...ale tebe veľmi držííím palčekyyyy...bude to prvé???
@zuzanka9999 hmmm ono to asi časom opadne taká tá eufória
@miriamka3 no ci v buducnosti neviem ale ten co je urcite ano.mne zistila a neliecila a tak som aj dopadla vdaka nejakej krave ☹ no ale ked tam nieco bude urcite to najde a nech to hned lieci.ale nemalo by ked mas aj cyklus pravidelny aj vsetko.len mu povedz ze sa snazite a ze nic tak ze co ci mate cakat este a skusat alebo ci mate niekam ist 🙂
@mistisa tak myslím že vzhľadom na dlžku nášho snaženia by ma akurát tak vysmial keby som chcela niekam ísť 🙂 je to kratulinko, to si sama uvedomujem. Tak na prehliadkach som vždy mala všetko ok, nevidel nikdy problém, ani ja som ženské problémy nikdy nemala, menzes pravidelný od 15 -tky tak hadam bude všetko ok. Len sa bojím či nemohla HAK niečo pokaziť 😕
@miriamka3 a tak hadam nie moja.kolko si to pisala? jaj pockaj treti cyklus tusim co? tak oni nechavaju aspon co ja viem baby tak do roka a ked sa po roku nedari tak riesia.my uz chodime do BA do gin fivu.a za mesiac ma caka laparka keby su tak dve palicky na tehu teste aj by som sa jej vyhla ze? 🙂 😀 😀 😀 😀
@miriamka3 viesco no neviem.ako brala som atb lebo som mala nejaky bakter ci co a ja stale mam pocit ze mi upravili aj nieco ine nejake hormony alebo co.uz len ta druha ciarka na tom ovu teste dnes i ked slaba ale predsa ma dostala.to som nikdy nemala ani taku slabucku tak ma to zarazilo ale milo.uz len zistit ci je to zacinajuca ovulka alebo konciaca.to zistim zajtra ci bude na testiku silnejsia ciarka alebo uz ziadna iba jedna zakladna 😉
@zuzanka9999 na tom pravom vidim ducha 🙂 gratulujem 🙂
@kikaneu boli sme sa s mm prejsť do lidla na pečivko a práve som vyšla zo sprchy 🙂 idem sa napapkať a dneska som rozkrojila čerstvý ananásik a stále si na ňom pochutnávam...ale už asik stačilo, nechám aj na zajtra 😀 no to muselo byť prekvapko teda, keď vás nečakali 😀 to ani chlebíčky neboli? ja milujem na návšteve chlebíčky, len nesmú byť s rastlinným maslom ale s normálnym čerstvým, bo z duše neznášam ramu, veto a maslá im podobné 😀

@mistisa no ja mám zajtra v pláne 🙂 od dokyho by som chcela behnúť mm do postele 😀 uvidím ako sa zatvári