icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa no ja mám zajtra v pláne 🙂 od dokyho by som chcela behnúť mm do postele 😀 uvidím ako sa zatvári

zuzanka9999
26. feb 2012

@miriamka3 no aj ja som si to myslela ze ako nam to pojde rychlo, hej partner je OK a ja podla preventivky zatial tiez ano, moja doktorka povedala ze podrobnejsie testy by mi robila az po roku snazenia ze dovtedy je to normalne, ale ak by som vlastne do roka (jula) neotehotnela tak to uz normal nie je podla nej :/ tak pravdepodobne mame vsetko OK.

miriamka3
26. feb 2012

@zuzanka9999 fíha, ja by som sa asi pýtala skôr... napr ja idem zajtra na preventívku a mám v pláne sa povypytovať čo a ako

mattuliatko30
26. feb 2012

@zuzanka9999 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ja som asi 10DPO, tak uvidíme..ale mala som ovu skoro..tak asi o 4 dni už môžem čakať mrchu

zuzanka9999
26. feb 2012

@miriamka3 jj ja som si povedala ak to do svadby nevyjde, tak hned po svadbe tam naletim a budem to riesit. svadba je o dva mesiace.

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no presnet ak treba 🙂 a este ked povie ze vajka dorastaju tak toboz sup sup 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@zuzanka9999 ja neviem či by som tak dlho vydržala... vraj sa dajú robiť vyšetrenia a tak už po pol roku

zuzanka9999
26. feb 2012

@mattuliatko30 ved uvidis mozno nepride, to by bolo super nie🙂))))) budem drzat palce aby ta mrcha zostala u susedov 🙂)))

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa no len ja mám takého "múdreho" pána doktora, nikdy som s ním ešte nič neriešila, chodila som iba na prevenciu a predpis HAK tak uvidím či sa k niečomu bude mať

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no tak ho naviguj 😀 pekne nech vsetko poriadno pozre aby si vedela na com si 🙂

zuzanka9999
26. feb 2012

@miriamka3 tak ked som vydrzala uz tak dlhu dobu tak uz dva mesiace ma nezabiju.uz to tak neberiem ako na zaciatku snazenia, ze som stale vyckavala ci pride mrcha a ak prisla som bola strasne podrazdena ze to nevyslo zasa.idem sa okupat neskor pridem.

mattuliatko30
26. feb 2012

@zuzanka9999 no práveže teraz..asi nebude najvhod.chvíľa 😒 mm má zdravot.problémy..tak neviem ako to bude ďalej..aj s prácou...a tak..hm...a ja dve detúrence už mám...toto by som chcela takého benjaminka 🙂 tak asi to posunieme na neskôr...keď sa polepšia..zdrav.problémy...ale tebe veľmi držííím palčekyyyy...bude to prvé???

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa veď ja mu poviem že som vysadila HAK a 3- tí cyklus skúšame bábo ale zatiaľ nič a že sa mi posunula mrcha tak snáď mi k tomu niečo povie

miriamka3
26. feb 2012

@zuzanka9999 hmmm ono to asi časom opadne taká tá eufória

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no tak moja tak pekne nech riesi nech sa zbytocne necaka a hlavne nezanedba nieco.ako u mna preto toto vsetko .tak len nech vsetko poriadno pozre a ked nieco nech hned lieci 😉

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa tak ja dúfam že bude všetko ok...inak pre mňa je nepochopiteľné že že nezistia problémy keď sa chodí na preventívky a tak..veď keď robieva sono, krv a veci podobné tak vtedy nezistí že môže byť v budúcnosti problém?

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no ci v buducnosti neviem ale ten co je urcite ano.mne zistila a neliecila a tak som aj dopadla vdaka nejakej krave ☹ no ale ked tam nieco bude urcite to najde a nech to hned lieci.ale nemalo by ked mas aj cyklus pravidelny aj vsetko.len mu povedz ze sa snazite a ze nic tak ze co ci mate cakat este a skusat alebo ci mate niekam ist 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa tak myslím že vzhľadom na dlžku nášho snaženia by ma akurát tak vysmial keby som chcela niekam ísť 🙂 je to kratulinko, to si sama uvedomujem. Tak na prehliadkach som vždy mala všetko ok, nevidel nikdy problém, ani ja som ženské problémy nikdy nemala, menzes pravidelný od 15 -tky tak hadam bude všetko ok. Len sa bojím či nemohla HAK niečo pokaziť 😕

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 a tak hadam nie moja.kolko si to pisala? jaj pockaj treti cyklus tusim co? tak oni nechavaju aspon co ja viem baby tak do roka a ked sa po roku nedari tak riesia.my uz chodime do BA do gin fivu.a za mesiac ma caka laparka keby su tak dve palicky na tehu teste aj by som sa jej vyhla ze? 🙂 😀 😀 😀 😀

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa asi určite 😀 mohlo sa stať že by mohli vyjsť? keď si písala že si nemávala ovulku...

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 viesco no neviem.ako brala som atb lebo som mala nejaky bakter ci co a ja stale mam pocit ze mi upravili aj nieco ine nejake hormony alebo co.uz len ta druha ciarka na tom ovu teste dnes i ked slaba ale predsa ma dostala.to som nikdy nemala ani taku slabucku tak ma to zarazilo ale milo.uz len zistit ci je to zacinajuca ovulka alebo konciaca.to zistim zajtra ci bude na testiku silnejsia ciarka alebo uz ziadna iba jedna zakladna 😉

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa hmm... bože to je hrozné toto čakanie. Človek si potom namýšľa a dúfa a väčšinou nič z toho 😒

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no ved to je najhorsie kazde pichnutie si pozeras ci to nemoze byt priznak.hm nemam to rada 😠 😠

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@zuzanka9999 na tom pravom vidim ducha 🙂 gratulujem 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa 😀 mi hovor, ja som si hneď 1.cyklus tak sledovala všetko 😀 mm si bol istý že je to tam 😀 keď mi jeden deň bolo zle tak som chodila vysmiata že bude bábo, aj som si vsugerovala že sa mi prsia zväčšili a čo prišlo ako malo? mrcha 😀

lucecita
26. feb 2012

@kikaneu boli sme sa s mm prejsť do lidla na pečivko a práve som vyšla zo sprchy 🙂 idem sa napapkať a dneska som rozkrojila čerstvý ananásik a stále si na ňom pochutnávam...ale už asik stačilo, nechám aj na zajtra 😀 no to muselo byť prekvapko teda, keď vás nečakali 😀 to ani chlebíčky neboli? ja milujem na návšteve chlebíčky, len nesmú byť s rastlinným maslom ale s normálnym čerstvým, bo z duše neznášam ramu, veto a maslá im podobné 😀

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no svinucha ta uz nema co chodit nech si je pekne tam prec.ziadne take 🙂 my uz ju nechceme 🙂 to je najhorsie veru no.ja to znam 🙂 ale neni to vobec voci nam chudatkam pekne ☹

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa mne to potom ako došla mrcha bolo až smiešne, až trapne som sa cítila že ako som si ja namýšlala...takže 2-hý cyklus už som sa tak nesledovala ale predsa som v duchu potichučku čakala že to klapne a neklaplo...ešte došla mrcha aj skôr ako mala, hnusa

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 no ale do tretice vsetko dobre mojka takze ta uz nedojde 😀

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa bodaj by si mala pravdu....a bodaj by si si našla zajtra // ale na tehu teste 😉 to by bola parádička 🙂