Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 juuuuj moja neboj sa ak by sa zadarilo, urcite b ste to zvladli. uz mas dve deticky tak tretie by si zvladla raz dva. to je krasne mat tri deti. ano toto by bolo nase prve vysnivane. sme spolu 6 rokov, pocas toho som vystudovala VS a teraz pracujem, o dva mesiace mame svadbu a malinke by bolo nase vysnivane, vytuzene.
@miriamka3 presne ako hovoris, ono to casom opadne a si zvyknes na to ze je to realita🙂
@l_e_n_o_c_k_a dakujem ale este to nie je iste, musim pockat este par dni. ale dufam ze to konecne vyslo :(
@zuzanka9999 Vidím tam duchaaaaaaaa 😉 gratulujem 😉
@zuzanka9999 ale o to viac poteší keď to vyjde 😉
@fifitko25 ahooj moja, dakujem, ale tiez som si neni ista, mozno to bude ako si aj ty mala ze nejaka hormonalna zmena. lebo je to stale slabe a nesilnie, teda zatial som robila vcera a dnes. jedine co na sebe vnimam je ze ma bolia prsia akoby som mala svalovicu resp. ma niekto na ne zbil 🙂)))) a inak ma boli podbrusko akoby som mala mrchu.
@miriamka3 jj to by bola velka radost. dufam ze vam to pojde rychlejsie a ze coskoro budes mat kolajnicky. aby si sa tolko netrapila ako ja a ostatne kocky 🙂
@zuzanka9999 neboj sa, dobre to dopadne 😉
@zuzanka9999 aaaale neboj, keď ti tu toľko kočiek napísalo že tam vidia čiaročku tak z toho niečo bude, držím palce 🙂
@fifitko25 dakujem🙂 budem informovat. a co si porabala cez vikend?? a ako ide snazilkovanie, kedy necakas mrchu?
@purina12345 v piatok mojka, uz sa to blíži 😀
@miriamka3 dakujem moja🙂budem informovat
@l_e_n_o_c_k_a úúúžasneeee 🙂 prekecali sme hádam dve hoďky 😠 😀 a aj teba sme spomenuli,že musíme ísť do toho Ružomberka 😉
@vavenecka mali ste to sfotodokumentovat, bo ja neveríííííííííííííííím 😀

@miriamka3 budem ti mojka palceky drzat 🙂 a dakujem dam zajtra vediet 😉