icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita 😀 dobre, teším sa 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka že? 😀 mne je to normálne blbé napísať keď niečo lebo vždy tu niečo podobné už niektorá kočka napísala 🤐

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja sa polepším 😵 a ani ti radšej nejdem písať,že idem off 😅 mm tu pri mne sedí,asi by sa aj pritúlil a ja na nb 😀 😀 😀

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 ale prosím ťa,to nevadí 🙂 len keby sme aj my vedeli,že z čoho to máme 😠

gelinka75
26. feb 2012

@miriamka3 ahojky my tak intezivne od oktobra 😉 @lucecita @kikaneu @fifitko25 no teraz sa musim hlasit na tu cystu a priechodnost, bojim bojim, trocha som dufala, ze mozno, ale je pravda, ze nebol cas sa snazilkovat kvoli atb a potom uz bolo neskoro 😠 nevadi, ideme dalej 😝 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka veď ja som rozhodnutá že pôjdem zajtra k dokymu konečne tak mu to spomeniem

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka juuuuj nechooood ☹ alebo chod a prid 😀

miriamka3
26. feb 2012

@gelinka75 tak ja som tu asi najkratšie 😀

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 neboj, budeme na teba myslieť 😉

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no vidíš,to bude najlepšie 😉

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a dokedy tu budeš,micík? bo my ideme hlas kukať a neviem,čo bude ešte 😠

fifitko25
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mm ide sluzobne, predtým však spravime menší výlet 😉

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka určite, darmo tu budem mudrovať a riešiť

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no presne tak,potom daj vedieť,čo ti povie 😉

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka no veď to je jasné že budem informovať, ak niečo zaujímavé povie tak sa budem musieť podeliť s dojmami 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no veď aj ja som zvedavá 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka ešte niekto tu má zajtra mať novinky? @mistisa ide robiť testíky aj ovu aj tehu by mala tak som tiež zvedavá 😕

lucecita
26. feb 2012

@kikaneu no to píšeš teraz, som zvedavá čo budeš vypisovať neskôr pri bombardovaní 😀 😀 😀

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 ešte fifitko ide k lekárovi skontrolovať vajká 😉

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka ty nič? a @mata_ba? nič?

lucecita
26. feb 2012

@gelinka75 ja viem, že nebol čas, ale tak motyka mohla vystreliť...ale držím palčeky v CARE 😉 a budem na teba myslieť

gelinka75
26. feb 2012

dnes som si precitala nazor jedneho gynekologa na meranie BT a sice, ze je to blbost, len to zeny velmi myli a stresuju doslova jednej napisal, ze keby sa nesledovala tak uz by bola davno tehotna 😖

gelinka75
26. feb 2012

@lucecita no motyka ano, ale my mame ryl 😀 😀 😀

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 ja ništ :D končí mrcha,ovu začnem pre info až od utorka,takže zajtra budem bez akýchkoľvek noviniek a maťka neviem,už sa mi to tu niekedy pletie 😀

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka 😀 aj mne, len viem že tiež riešila myslím nejaký hlienik a krv ale inak strácam niť 🙂 tak uvidíme, som zvedavá na @mastisa hlavne

lucecita
26. feb 2012

@gelinka75 no sakra, tak to potom chápem 😀 len neviem čo máme my teda 😀

gelinka75
26. feb 2012

@lucecita dajaku bakulu moja 😀 😀 😉

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita nestihneš moja, ja ti ten recept zajtra večer pošlem a bude 🙂

lucecita
26. feb 2012

@gelinka75 no ti poviem, bakula tam je 😨 😵 🤐 😅 😀 😉

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 tak moja zas povedala, že nič lepšie robiť nemôžem na odsledovanie ovu doma........ale inak kamoška mi písala, že merala a chodila na folikulometriu a nezhodovali sa jej termíny....a už je tehu, myslím 10tt...takže ja neviem už, že čo si myslieť