icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
27. feb 2012

@anett6212 tak,uz su to len dva dni 🙂 ale som zvedavaaa..dufam,ze bude vsetko ok..lebo stale mam taky divny pocit...ale tak..co ma byt-bude 🙂 papam semiacka,grepik,kys.listovu,pijem alchemilku,sexikujeme,modlime sa..je to v rukach Bozich 🙂

vavenecka
27. feb 2012

@anett6212 no v piatok bola dosť silná a mávam tak krátko,ona sa potom skončí,ale ešte sa potom trochu krvi ukáže,mne to tak akosi funguje 😀

azzura
27. feb 2012

@vardzikova cica, dostanes po holej, ved to musis koli babetku...vytvorit mu idealne podmienky. Neboj, ved sa rychlo dostanes po porode do povodnej formy. Ale prsia ti nevadia že rastu 😀 😀 😀

vardzikova
27. feb 2012

@azzura nieee cicuše mi vôbec nevadia že su fajnove 😀 to je asi jedine čo moj mm momentalne na mne miluje ako okremmojho rastuceho bruška

anett6212
27. feb 2012

@mata_ba presne tak. je to v rukach bozich. ale ja verim, ze to dobre dopadne. uvidis. vsetko bude dobre. ja som uz prestala pit alchemilku. v piatok som si dala poslednu. tak uz len femibion papam. a zase ma caka cakat. a uvidime. dnes som 15 DC

miriamka3
27. feb 2012

@mata_ba
@mistisa
@vavenecka
@anett6212
no ahojte, toľko je tu toho popísaného že nemám šancu čítať tak ak máte niečo podstatné, napíšte 🙂 tak ja som prišla od dokyho, všetko je ok, zasmial sa keď som povedala odkedy sa snažíme že to je jasné že to je kratulinko no a odporučil hlavne nič nesiliť,nerobiť stres a paniku keď to nebude hneď, treba sa správať prirodzene a ono to príde 🙂 ale ak by som niečo zvláštne pozorovala alebo sa nezadarilo do pol roka mám prísť a pozrie sa nato 😉

anett6212
27. feb 2012

@vavenecka aha, cize nemozes byt tehu.

anett6212
27. feb 2012

@miriamka3 ahoj.hej to povedal aj moj. presne tak. a uz je to pol roka, ale este cakame a uvidime. tak ja som dnes 15 DC. a asi mam alebo som mala cez vikend ovulku. takze sme sa snazili a aj sa este snazime. vo stvrtok chceme ist na plavaren. tak neviem ci mam ist ci nie.

miriamka3
27. feb 2012

@anett6212 na plaváreň? prečo nie? ja mám v pláne cez víkend wellnes, bazén, vírivka atď...

mata_ba
27. feb 2012

@anett6212 veru tak..akurat som sa dozvedela,ze doki v stredu uz nerobi..tak pojdem k nemu vo stvrtok 🙂
jaaaaj,kiezby ti to vyslo teraz 🙂

mata_ba
27. feb 2012

@miriamka3 ahojky...no vidis..vsetko je teda na dobrej ceste 🙂

mata_ba
27. feb 2012

@anett6212 mojka,kludne chod plaaavat...ak by si aj zostala tehu,babo je uplne v poriadku..este nie je pripojene pupocnou snurou,takze kludne 🙂

miriamka3
27. feb 2012

@mata_ba no to uvidíme, zatiaľ nič konkrétne nezisťoval, robil klasickú preventívku, vnút. sono a akurát čo sme pokecali ale bohvie čo a ako bude...

mata_ba
27. feb 2012

@miriamka3 zaklad je byt v poriadku..aj po fyzickej,aj po psychickej stranke 🙂

miriamka3
27. feb 2012

@mata_ba to hej len myslím tak že - teda ja sa tomu až tak nerozumiem ale myslíš že pri klasickej preventívke napr zistí či vôbec mávam ovulku atď? keď som dlho brala HAK tak mohlo niečo zblbnúť... on sa zatiaľ len pýtal či nemám problém s mrchou a vraj tie 2 dňové rozdiely v cykle sú úplne v pohode

mata_ba
27. feb 2012

@miriamka3 no to neviem..mne na preventivke nic nehovoril...ale teoreticky by to mohol zistit podla krcka maternice,nieco vypoveda aj hlienik..a robil ti vnutorne sono?tam by mohol vidiet vajka...ale na preventivke moj doki nikdy nic nevravel..len take,ze maternica normalneho tvaru,aj vajickovody,ziadne cysty....ale konkretne k ovulke mi nic nepovedal...to idem teraz vo stvrtok special kvoli ovulke...to budem 14 DC a bude kukat foliky...

miriamka3
27. feb 2012

@mata_ba veď to to, že robil vnút sono a všetko bolo ok ale nejak detailne to nerozoberal i keď som mu hovorila pred prehliadkou že som vysadila HAK a snažíme sa.

anett6212
27. feb 2012

@miriamka3 ok. ja len ze ci by to nebolo zle, kedze uz budem mat po ovulke

miriamka3
27. feb 2012

@anett6212 nemyslím si, veď tam ti nemá čo uškodiť 🙂

anett6212
27. feb 2012

@mata_ba tak potom mi daj vediet, ze ako si dopadla. dakujem. aj ja dufam ze nam to vyjde. mohlo by. 🙂

anett6212
27. feb 2012

@mata_ba dobre. som sa bala, ci nahodou.

anett6212
27. feb 2012

@miriamka3 dobre pojdem. uz sa tesim. konecne sauna a palvanie 🙂

miriamka3
27. feb 2012

@anett6212 jasné, už si, aj ja sa teším na víkend tiež bazén, sauna a pohodička 😉

mata_ba
27. feb 2012

@miriamka3 tak snazilkujte 🙂

@anett6212 dam,dam 🙂

miriamka3
27. feb 2012

@mata_ba no veď budeme, budeme, tento týždeň by mal byť ovulkový tak budem do mm rýpať 😉

anett6212
27. feb 2012

@miriamka3 hej. aj ja sa tesim. joj v stvrtok si uzijem aqua city 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
27. feb 2012

@mata_ba a ako sa citis????

e.l.i
27. feb 2012

ahojte herecky.. tak ja som mala vykend na chate... cize nestiham ani citat co ste vsetko popisali.. tak ako mame nove tehulky...?
no aha ake mam ja skoky.. hmm.. a dnes ze total egg hlienik.. 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

nativanativa
27. feb 2012

@vardzikova no baby sú terezka hanka a rebeka a chlapci jakubko šimon a patrik , tie už mám dávno vybrané a hodia sa aj k priezvisku

gelinka75
27. feb 2012

no zistujem, ze ked som tento mesiac zas nebrala kys. listovu (posledne to bol femibion) tak som ani raz nemala take bolesti na mrchu od 7DPO ako v cykle ked som ju brala, mne to asi fakt nerobi dobre 😉