icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
1. mar 2012

@mata_ba dnes sme sa videli hodinu kvôli práci a cez víkend asi nebude čas...bude taký troška hektický

mistisa
1. mar 2012

@miriamka3 no mojka tak budem drzat palceky aby bolo snazilkovanie uspesne 🙂 😉 😉

mata_ba
1. mar 2012

@miriamka3 ahaaa...treba verit 😉

miriamka3
1. mar 2012

@mistisa ďakujem 🙂 uvidíme uvidíme, moc v to nedúfam

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova veru, raj na zemi 😀

mistisa
1. mar 2012

@miriamka3 no milacku dufat nemusis ale ver 😉 😉 😉 😉

miriamka3
1. mar 2012

@mistisa aaaale vieš čo radšej neveriť a nedúfať a mať prekvapko ako nad tým rozmýšľať a potom to sklamanie keď sa objaví mrcha...

purina12345
1. mar 2012

@mata_ba no už začneme, len dúfam že budem mať silu keď už zarezávam v práci 😀
@kikaneu no krásny graf, dúfam že teraz sa ukáže v plnej kráse
@delideli ahoj, no super, pekne si to napísla 😉 ako sa máš? už meriaš?
@palculienka2011 nič si s toho nerob, mne zmenilo raz ovulku tri krát 😀 po pozitívnom teste príde ovulka do 36 hodín, no najviac aj tak povie teplota lebo až po prasknutí vajka vystúpi

mata_ba
1. mar 2012

@purina12345 a dari sa? 🙂 ale tak neviem...ja si silu vzdy najdem 😅

fifitko25
1. mar 2012

@purina12345 jeeeeeeej mojka aký graf 😀 ja som takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0 mysliš že bola ovula v pondelok / utorok? graf mi ju ešte nevyznačil 😠
a momentálne chytám paniku, v byte mám ako po výbuchu a snažím sa to tu dať do poriadku, a ešte musím ožehliť kopu vecí, čo si chceme vziať so sebou

mistisa
1. mar 2012

@miriamka3 no mojka veru pravda velka 🙂 takze nic ved si ani ovulku nemala chacha sranda 🙂 coze chces byt tehulka 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miriamka3
1. mar 2012

@mistisa nooo ale koľké babulky tu mali ovulku, snažili sa a nič z toho...

mistisa
1. mar 2012

@miriamka3 hm no to je pravda ☹ neviem cim to je aj ovulka je aj vsetko a furt nic ☹

purina12345
1. mar 2012

@fifitko25 no vyzerá že by mohla byť, máš tam pekný výskok 😉 tak pekne dýchaj z hlboka a požehli, kedy ráno odchádzate?
@mata_ba no vari sa aj ja premôžem a nebudem lenivá tak zajtra vari už bude od mrchy pokoj a konečne aj dačo bude 😀

miriamka3
1. mar 2012

@mistisa vidíš... a okrem toho môžu byť v hre ešte aj rôzne hormonálne a zdravotné veci, ťažko povedať keď som žiadne podrobné vyšetrenie neabsolvovala..

mistisa
1. mar 2012

@miriamka3 hm no ved hej mojko.a tak ked to nevide asi pojdes nie? ci?

miriamka3
1. mar 2012

@mistisa nie nie, doky povedal že máme skúšať v pohodičke, násilia a stresu pol roka a ak nič tak mám dobehnúť a niečo poriešime 🙂 veeeeľmi mi zdôrazňoval aby to bolo hlavne v pohode, nemám nervačiť keď to nebude hneď a nemám mm znásilňovať 😀

fifitko25
1. mar 2012

@purina12345 a ktorý deň podľa teba to bol? už žehlím, odchádzame ráno o šiestej už 😅

kikaneu
1. mar 2012

@purina12345 silno pochybujem, ale možno ma prekvapí 😉

delideli
1. mar 2012

@purina12345 : ahoj, celkom to ide 🙂, uz som v praci, minuly tzyden som mala este dva dni Pcko.. cakam na mrchu, zajtra bude mesiac po kyrete,tak by uz bolo fajn keby prisla,aj ked si zrejme este chvilu pockam,no dufam,ze to nebude dlho..merat by som teda chcela zacat az po nej,lebo tento cyklus-necyklus som uz aj tak presvihla..ale teplomer je uz pripraveny pri posteli 🙂a vy ako?uz sa chystate na snazilkovanie? 🙂 aka bola prva mrcha,dalo sa to vydrzat?

fifitko25
1. mar 2012

@delideli mojka, ako prebieha ten kyret? veľa som tu o tom počula, ale priznám sa, že neviem,čo to je... to bolo čistenie po tehu? ... 😕

delideli
1. mar 2012

@fifitko25 : viac menej ano, je to pomerne kratky, nenarocny zakrok, sice v narkoze, ale trva len chvilku..bud tam posielaju baby po MA (zamkly potrat, ked sice fazulka je vo vnutri,ale nenajdu ozvy srdiecka) ,alebo na docistenie po spontannom potrate..vnutro maternice aj so sliznicou sa bud odsaje alebo vyskrabe.. (😖) no podla toho, co som sa dozvedela neskor mozno by bolo lepsie, ak by dali moznost vycistit sa organizmu samovolne, u nas ale vacsina lekarov hned posiela na sal..tazko povedat,nie som na to odbornik,neviem posudit ale bolo by dobre,kaby dali aspon moznost si vybrat..

fifitko25
1. mar 2012

@delideli au že vyškrabe 😖 😖 😖

purina12345
1. mar 2012

@fifitko25 13 alebo 14 DC by mohla byť 🙂 tak to budem ráno na teba myslieť
@delideli no tak mrcha prebehla celkom ok, večer aj ráno som si dala pre istotu algifen kvapky lebo som bola akurát prvý deň v práci a nechcela som sa tam zvíjať od kŕčov. ináč kebyže som nebola tehu tak by som asi presne v tom období dostala mrchu, neviem či je to náhoda alebo predsa má s tým niečo spoločné
@kikaneu už vy končne mohla 😵 držím palce

kikaneu
1. mar 2012

@purina12345 ďakujem moja 😉 budem informovať, že čo a ako 😀

ivka228
1. mar 2012

Dobry vecer baby tak by ste neverili co dnes mm kupil na sluzobke v Polsku. Nutrilon. Vraj je tam vyrazne lacnejsi. Ved ja este ani tehotna nie som 😀 ☹ 😀 vyzera to na zbytocne vyhodene peniaze. Nekupi niekto?
Inak moj graf zatial nic neprezradza, ale podbrusko uz citim ako pred mrchou. 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d

ivka228
1. mar 2012

@fifitko25 prajem kraaaasnu dovolenku a ked by si nahodou mala rano cas, tak hod este svoj grafik s poslednou meranou teplotou. zaujima ma na kedy ti vyznaci ovu.

svintekova
1. mar 2012

@fifitko25 ahoj, lebo len pred 2 týždnami sme prišli o drobca,tak mi doktor povedal, že mám počkat na mrchu a potom možme íst na to 😉

svintekova
1. mar 2012

@delideli dakujem, aj ja vám bude držat palce 😉

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu ahoj mojka, už som tu 😀 ako si sa mala u babky?
@purina12345 ajoooooj, máš krásny a veľký výystup na grafe 😀 ako v práci? ja som takto na tom http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@fifitko25 ty si ešte tuuuuu? ja že už budeš kdesi nad kuframi stáť 😀 ale zasa nie, že by som ťa tu nechcela 😀