Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ivka228 : no mozno ma mm siesty zmysel a budes prekvapena 🙂
@fifitko25 : au, veru 😖 😖
@purina12345 : tak to je super,ze prebehla na cas a bez problemov..mne by vychadzala na tento vikend plus minus par dni, tak snad ma potesi a dojde🙂, zatial ale nedava o sebe vediet.. 😒
@fifitko25 Zuzi, stastnu cestu vam prajem 🙂 a doneste naspäť domov krasny suvernír, maly darcek v tvojom brusku 🙂
@ivka228 to isto stihnem, sama som zvedavá, či mi označí ovulu 😀 a horúčku už asi mám, troška cítim motýle v brušku 😀
@lucecita no žehličku tak skoro neuvidím asi 😀 ideme autom do Viedne a 11:20 ide let do Kataru a potom odtiaľ do Hong-Kongu 😉 tam budeme 14:35 ich času v sobotu, tu na SR je to o 7 hodín menej
@kikaneu ďakujeme mojka, pokúsime sa užiť si to 😉
@l_e_n_o_c_k_a júj, radi by sme, no náš čas bol tento týždeň a mm chodil domov z roboty neskoro a dosť unavený a stresovaný, takže nečakám zázraky ani tento mesiac 😔
@kikaneu tak to som rada, že bolo dobre 😉 ja celkom v poho, teda v rámci mojich možností 😕 okolo obeda bol frmol, ale to je každý deň 🙂 ale zajtra víkend a už sa teším 🙂 ty máš čo na pláne zajtra? my ideme s mm pozrieť moju bývalú kolegyňu s manželom...
@fifitko25 aj tak nám budeš moc chýbať 😔 takže v každú voľnú chvíľku nám písmenkuj 😉
@vavenecka ahooooj mojka 🙂 pozehnene? mm je doma? 😉
@l_e_n_o_c_k_a aaaahoj kočka 🙂 jasneee,požehlené,nakúpené,navarené,mm pri CS a ja pri noťase s fonom na uchu a v ňom mamča 😀 a akurát sme dovolaliiii 🙂 už ma uško bolelo ☹ 😀
@fifitko25 pošlem ti ju po Leile? možno by nejakým zázrakom k vám trafila,ale musíš počkať,lebo drichme akurát 😀 😀
@vavenecka kopu si toho stihla, ja som bola opravit 2 siete a jeden notas... teraz ma akosi zacalo pobolievat v podbrusku 😖 neviem co sa deje 😉 a aby toho nebolo malo tak som sa mamou pochytila ... juuuuj ideme v poslednom case 🤐
@l_e_n_o_c_k_a no tak aj ty si poriešila čosi 😉 ty podbruško,čo to??? ja si musím zaklopať,že v poslednej dobe je to medzi mnou a mamou OK,neskáčeme si do vlasov cez telefón 😀 kokosko,čosi som s tebou chcela,ale taaak mi to vypadlo z hlavy,že až 😖 😅

@purina12345 jaaaaaaaaj, tak to dúfam, že sme niečo zasadili,snažili sme sa 12 aj 13 aj 14 Dc, ten posledný deň to bolo ale také skôr nasilu, lebo sme boli obaja vyčerpaní a tak asi ani naši bojovníci neboli v najlepšej kvalite 😅