icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
3. mar 2012

@mistisa ookej,budem netrpezlivo čakať 😀 😀 jeej,tak si sa apoň pobavila na nej 😉 takí drobci sú najlepší 😀

gelinka75
3. mar 2012

@delideli asi aj zalezi ci si ju tam uz mala pred branim, alebo nie a mozno si ju mala väcsiu a zmensila sa, bohvie, to uz nikto nezisti, neviem no, zle som napisala, mne nedala atb, ale antiku na 2 cykly, aby sa mi nevratila ta co mi ju prave odsali, som zvedava ci to zaberie 😖

gelinka75
3. mar 2012

@kikaneu s hroznom pozor ak chudnes, nie je to prave idealne takto navecer, privela cukru 😉
@mistisa idem piect kolacik z celozrnnej muky, tak ze budem mat kakaove cesto, nato prelejem tvarohovu zmes a spolu upeciem, original kolac sa vola Himalaje, ja si ho idem prisposobit podla zdravej vyzivy 😉 mne uz take cukrove kolace ani nechutia 😝

gelinka75
3. mar 2012

inak mam pred ovulkou, zas bude na tej "zlej" strane aj mi to potvrdila dr. na utz, takze zas nic z toho 😠

delideli
3. mar 2012

@gelinka75 : no ved to,ako vravis, bohvie ako to tam vyzeralo predtym..uvidime na kontrole..
a drzim palce,aby ti to zabralo ..🙂

mistisa
3. mar 2012

@vavenecka no veru ano bola zlata dosla k plysakom a zalubil sa jej tam taky tiger na srdiecku a hovori mima mozem ? zobrat domkov? hovorim mozes ale opytaj sa majka ako mojho mm a on ze jasne milacik mozes ale musis sa starat o neho a mala ze budem majko dam mu papat a bude buvat so mnou.no hovadko dosla k autickam a moj mm tam mal take malinke a ze jej babo auticko mozem zobrat domkov? chacha a ja ze kurna aby nam tu nieco ostalo no ale nedaj jej ked je taka zlata a tak pekne poprosi chacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
3. mar 2012

@gelinka75 no a mame to napiseme vavenecke chacha 🙂 aj bude tukozrutsky? 🙂

mistisa
3. mar 2012

@vavenecka teraz som dorobila taky ze jednoduchy jablcnik.henten od teba mam odlozeny bo nemam margarin doma ale nasla som jednoduchy ze 4 vajcia,400 g cukru,lyzica kakaa,1 PDP , 300 g hrubej muky, 400 g jablk.vajcia s cukrom vymiesat mixerom, potom vmiesat muku,PDP kakao ked tak oriesky a postruhane jablcka.vyliat na vymasteny a vysypany plech a upiect.a ja som na to urobila citronkovu polevu je mnamik 😀

gelinka75
3. mar 2012

@mistisa ani nie, je tam pol hrnceka olivoveho oleja 😀 😀 ale vonia dobre ked sa pecie, mm uz kuka do truby a slinta 😝

gelinka75
3. mar 2012

@delideli dakujem aj ja tebe, nech to tam uz neni na kontrole 😉

mistisa
3. mar 2012

@gelinka75 ja uz cajik varim bo moj mm zboznuje kolace s cajom 🙂 mame rozvonane izbicky tusim vsetky 🙂

kikaneu
3. mar 2012

@gelinka75 ahoj 🙂 fíha, tak už nebudem teda hrozno papať večer 🙂 ale keď je také skvelé 😒 no nič, dám si vaňu a potom premyslím, že čo zjem na večeru, robila som puding....to by som mohla? lebo ja už mám niekedy chaos z toho všetkého 😀

gelinka75
3. mar 2012

@kikaneu 🙂 nic to, puding su dalsie sachace a minimum bielkovin, daj si nejake bielkoviny a menej sachacov 😉

gelinka75
3. mar 2012

@mistisa moj tak isto aj so sirupovou malinovkou 😀 😀

vavenecka
3. mar 2012

@mistisa hehehe,no veru,takému bábu sa nedá povedať nie 😀 ale pokiaľ si nechce brať domov hrnce z kuchyne a podobne,tak je to ešte celkom znesiteľné 😠 😀 😀
inak taký jabĺčkový aj ja môžem,mňami 🙂 ja z takého podobného cesta robím aj muffiny,ono je také vláčne,mäkké,šťavnaté 😉

kikaneu
3. mar 2012

@gelinka75 ok, tak idem niečo pohľadať do chladničky 🙂

mistisa
3. mar 2012

@vavenecka no ved to chacha opica mala ale ja ju lubim tak aj modre z neba jej odkrojim 🙂 no je to cesto mnaaaaam genialne jemnucke 🙂

vavenecka
3. mar 2012

@mistisa no veru,dobré cesto,mňami 😉

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka si tu?

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a noooooooooo 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka vedela som, bo mi prislo srdiecko 😀 mm hra CS? 😀

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj ja som vedela,že si došla,keď som mala 1 upozornenie a aj srdiečko 😠 😀 ty máš veštiacu guľu? presne tak,drtí 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

😀 moj pozera tu kravina na markize ☹ a ja nemam co robit 😖 pred hodinkou sme dosli od sestry, taka som prežrata, ze až ☹ idem si zjest lanové semä asi 🤐 a ani caj som nepila 3 dni 😔

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a ja môžem čakať na upozornenie... 😀 😀 😀 hlavne,že srdénka chodia 😀 aj ja mám zapnutého Pottera 😝 ty semä,som sa dobre zasmiala 😀 ja som mala alchemku ráno,ale femibion som až teraz užila,na obed som zabudla 😅 chcela som si dať ešte žemličku so syrom,ale nakoniec som odolala a umyla si zuby 😠 😀 a čo vám dala dobré? a ako vyzerá spálnička? 🙂

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka to ma tesi ze som ta pobavila 😀
spalna vyzerá ok, ta tyrkysova je dost výrazna 😅 este im treba urobit podlahu a objednat nabytok, potom ti napisem konecny dojem, bo teraz by to bolo zbytocne
pizzu urobila a flambovali sme banany, chlapi stiahli pol litra slivky... ja som sa napila kofoly a teraz skuvinam, je mi zle ☹

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 oookej,teším sa na konečný dojem 😉 fuuuj,že slivkaaaa 🤐 ale to ostatne by som si dala 🙂 ja som robila slimáčiky z lístkového cesta,ale dala som tam len kečup,pizza korenie a plátkový syr,šunka akosi došla 😀 a to z kofče ti je zle?

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka slivka bola celkom fajn, spišska 🙂 mam alergiu na kofein ☹ ale kofolu velmi lubim, dala som si asi 2 dcl a teraz ma klepe ☹

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ja môžem tak akurát malinu z tvrdého,aj to s džúsom 😀 aach,no teda,to nemáš kto vie čo,takú alergiu 😒 a aj v kofči je kofeín? som myslela,že len v cole

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka aj v kofci ☹
ja mozem hrusku, marhulu to je moje oblubene pitíčko 😀 vinko moc nemusi, iba ruzove a aj to iba niektore znacky 🙂 a tiez lubim radler 🙂

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a vínko môžem,kedysi som aj fernet,ale už mi moc nejde...a akosi hľadám nejaký chľast,čo by mi chutil,len na žiadny nemôžem prísť 😀 a ešte ľúbim čierneho puškina,ale toho som už daavno nemala 😠 a radlera len čerstvo robeného,nie z plechovky 😀 inak,pekne,mamičkovská stránka a my sa tu o chľaste bavíme 😠 😀