icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu ono mojka tam nič na fotke nevidno, je mega slabulinkýýýýýýýý 😀 mm tomu neverí a má pravdu, nejdem sa upínať, uvidím utorok ráno na ďalšom testíku...ale skoro mi oči vypadli, vieš, najprv nič a potom keď som sa neskôr kukla, on tam bol, ale ledva ho je vidno 😲

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu ale ako som si všimla, ste vhupli na vec 😅 😀 😵 😕 😝

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita juj moja, dúfam, že v utorok budú riadne palice 😀 aj ledva viditeľný duch, je duch 😉 no veď uvidíš, že či zosilnie, každopádne ešte raz vravím, že držím palce 😉
no hej, neviem čo sa mu porobilo, ale mne sexík pomohol na bolesti v podbrušku, takže som sa skvele vyspala a manžel ráno zas....normálne som nechápala 😅 ale znovu začalo pobolievať...tak ktovie čo z toho bude

mezike
4. mar 2012

@vardzikova
@kandee1201
Dakujem! To už nie je duch, ale čiarka 🙂!

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu ďakujem mojka, neviem čo z toho bude, ale nerobím si žiadne nádeje, keď vieš čo bude 😉 ale bola by to poriadne prekvapko, keby to práve teraz vyšlo 😀 aj mm mi povedal, nech si kúpim ešte testy a potom uvidíme...ale bolesti na mrchu mám len také slabulinké, skoro žiadne...
tak super, že sa chlapec konečne rozhýbal a vhupol konečne do toho 😅 čo si mu niečo primiešala do jedla čo čo sa mu porobilo?

gelinka75
4. mar 2012

@lucecita fiha som zvedava na foto, juj to by bola parada keby ti to vyslo 😵 😵

lucecita
4. mar 2012

@gelinka75 ďakujem, ale ako píšem vyššie, nerobím z toho nič také, že som tehu...uvidíme po ďalšom testíku...ja ju tam proste vidím, ale možno si to fakticky len nahováram 😀

gelinka75
4. mar 2012

mna pobolieva ten vajecnik do ktoreho mi pichli, dufam, ze to prejde, lebo druhy ma zas tlaci lebo tam rastie folikul, ach jo mam to ja ale nadeleni 😀

gelinka75
4. mar 2012

@lucecita vsak ved odfot a hod foto som strasne zvedava, pre nic za nic tam nie je, ale jasne netreba si nahovarat

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita tak tak, netreba na to veľmi myslieť, čas ukáže 🙂 aký máte program na poobedie? my sme akurát dojedli, dala som si s našimi kávu a pôjdeme neskôr na krížovú cestu 🙂

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita a manžel papá macu, už skoro mesiac ju papá....tak žeby teraz začala účinkovať?

lucecita
4. mar 2012

@gelinka75 ja som to odfotila a nie je vidieť na fotke, len voľným okom, to by som ju sem zbytočne dávala 😀 a potom si budete v IP písať, že či som šiši, veď tam nič nie je 😀 😅 😀 😅 a ty ešteže nemáš viac tých vyječníkov, lebo keby ťa všetky začali bolieť, tak amen cma 😀 😀 😀
@kikaneu presne tak, mojka 😉 my ideme k svokrovcom s jednou správičkou 😖 tak máme o poobedie postarané a cestou ideme kuk do decodomu na nejaký nábytok do bytíku 🙂 vidíš, možno teraz začína účinkovať a celý marec pretrtošíte 😨 😕 😀 😅 😝 😵 🤐

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita uf, tak to nemáte ktovieakú príjemnú nedeľu 😒 ale aspoň v tom decodome sa rozptýliš 🙂 ozaj a ako s týb bytom? vybratý a dohodnutý? 😉 dúfam, že hej 🙂 ktovie, ale zas toto je na mňa pričasto...a už bol tretí pokus....nechápačka 😅 😀 a marec je taký dlhý mesiac 🤐 uf, nebudem vedieť dať nohy k sebe, nie? 😔

gelinka75
4. mar 2012

@lucecita nevadi aj tak hod, budem si to tu priblizovat 😀 😀

gelinka75
4. mar 2012

@lucecita a co za spravicku idete davat svokrovcom? 😕 😅

gelinka75
4. mar 2012

@kikaneu ty si mala negativny test? a aka pekne vysoka teplota 😅 kedy budes znova testovat? nakoniec tu ostanem sama v temicke 😔

vavenecka
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nazdarkoš pipkoš 🙂 akoš? 😀 😀 😀

kikaneu
4. mar 2012

@gelinka75 hej, biely ako sneh.....teplota vysoká, merala som o hodinku neskôr ako bežne, tak to bude asi tým 😉 neboj, sama určite neostaneš 😉

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu veď práve, ale beriem to tak, že čo má byť bude a basta 😉 do decodomu sa tešíííím 😉 a včera sme boli dohodnúť bytík, tak si ho berieme naisto, len musíme ešte dohodnúť úver 😉 takže on je fakt nažhavenýýýý, sakra, len škoda, že nemáš plodné dni, teraz strieľa ne nečisto 😀 😅 skúšaj tie nohy dávať k sebe, ono sa to podarí, neboooooj 😀

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita tak, tak, dobrý prístup máš 🙂 tak super, teším sa s tebou...nakoniec 2 či 3-izbový ? 🙂 veď som mu už aj vravela, že teraz už neskoro 😀 a ešte ako na mňa škaredo pozrel, keď som vstala, že idem bojovníkov vypustiť, že čo neležím ešte 😀 tak mu vravím, že a načo? srandista 😝

lucecita
4. mar 2012

@gelinka75 micka, ja si to stále približujem a nič nevidno 😀 ale tak keď tak moooooc chceš, tak nech sa páči : ale ja ju vidííííííím naživo 😀

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu 😀 mu teda dávaš, ale tak zasa sa mal spamätať skôr a nie teraz 😀 ale tak aspoň vieme, že nie je pokazený a nemusíš reparovať alebo vymienať 😀 je to taký väčší dvojizbák, a obyvka má dve dvere, čiže sa dá skriňami rozdeliť na dve izby...potom budú foto aj na streche, tak uvidíš 😉
Idem off babenky, ozvem sa večer, idem na návštevu k svokrovcom 🙂

gelinka75
4. mar 2012

@lucecita mas pravdu nic nevidno 😀 😠 skoda

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita no fakt nič nevidno....ale keď vravíš, že je slabulinká, tak to bude tým 😉

lucecita
4. mar 2012

@gelinka75 @kikaneu šak som to písala, že nič nevidno na foto 😀 ak utorok zosilnie, tak odfotím 😉

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita tak, tak, chvalabohu...no a som zvedavá, že dokedy mu to vydrží 😀 😝 dobre moja, snaž sa užiť si nedeľu 🙂 vidíme sa večer 😉
a teším sa na fotečky z bytíku 😉

e.l.i
4. mar 2012

ahojte drahe...tak ja zajtra rano odchadzam na skolenie.. cize tu velmi nebudem,....aj ked sa budem musiet kolo stredy vratit..na pohreb... bo mi zomrela krstna mama 😔 😢 tak mame taketo smutne obdobie....
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

kikaneu
4. mar 2012

@e.l.i úprimnú sústrasť moja 😢

e.l.i
4. mar 2012

@kikaneu dakujem....

e.l.i
4. mar 2012

teraz by som si priala keby nam to babenko uz vyslo...aspon nejaka dobra sprava by prisla do nasej rodiny...
uz vcera ma zacali pobolievat prsia ...tak snad neprichadza predmenstr. syndrom...dnes 20DC